калпазанчо написа:mazut написа::lol: Цяла България ме сънява,че знае обратно,но явно в пъба ви учат на другп.Е,сега вече като го няма и се върнете на пейките в морската до Охлюва може друга притча да измислите.Даже може да заповядате пак на стадиона в Несебър,Трайков може и да го няма този път,но ще си намерите друго извинение,като знам какви фантазьори сте няма да е трудно
Как го няма бе заблуден. Ти скоро от Долно езерово излизал ли си. Правят му ремонт на клуба. А какво му е лошо на морската - един от най-бургаските символи, ми че Охлюва? По добре ли е гюбеци на Бели нощи? ->Чалга певици са вашите идоли.
п.п Да не кажете пак елате че идват Берое. Май това го забравихте,а? Идвайте че ония ще са много..Македонци такива. Легендарните ви Файтърс - сополиви лапета пазиха места на стадиона эа нашите, а те и ги пращаха за биричка на магазина,а? Както и да е много поздрави на Джаба и Валери Сименонов от Зависимите, келешчета
Морската е най-хубавото място в Бургас,ама си е срамно за града утайки като вас да пият там посред бял ден по пейките.А другото как си го съчини не знам