Несебър - Нефтохимик 1-ви кръг Източна "Б" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mazut
Контакти:

Re: Несебър - Нефтохимик 1-ви кръг Източна "Б" група

Мнениеот mazut » 10 авг 2011 12:33

калпазанчо написа:
mazut написа::lol: Цяла България ме сънява,че знае обратно,но явно в пъба ви учат на другп.Е,сега вече като го няма и се върнете на пейките в морската до Охлюва може друга притча да измислите.Даже може да заповядате пак на стадиона в Несебър,Трайков може и да го няма този път,но ще си намерите друго извинение,като знам какви фантазьори сте няма да е трудно :mrgreen:

Как го няма бе заблуден. Ти скоро от Долно езерово излизал ли си. Правят му ремонт на клуба. А какво му е лошо на морската - един от най-бургаските символи, ми че Охлюва? По добре ли е гюбеци на Бели нощи? ->Чалга певици са вашите идоли.
п.п Да не кажете пак елате че идват Берое. Май това го забравихте,а? Идвайте че ония ще са много..Македонци такива. Легендарните ви Файтърс - сополиви лапета пазиха места на стадиона эа нашите, а те и ги пращаха за биричка на магазина,а? Както и да е много поздрави на Джаба и Валери Сименонов от Зависимите, келешчета

Морската е най-хубавото място в Бургас,ама си е срамно за града утайки като вас да пият там посред бял ден по пейките.А другото как си го съчини не знам :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 авг 2011 12:38

GreenLives написа:E цаци страшни сте по форумите сте много активни а на стадиона никакви ви няма. Смешни сте! Как може на първия ви домакински мач да има 400 човека. Или ви идва много далечко да пътувате от родното си място Айтос чe да идвате на мачове в Бургас.

Оф зелени нехранимайковци, по-същата логика вие що сте все местно долноезеровски, бургазлии рядко идват. Родени сте в Камено като Строител Камено, добре е да запомните това, Каменовски строителни общи работници с кал под ноктите и напукани пети приходяши от Страндата. Гълтайте там вода, евтино наливно вино и се оптуснете в Бели нощи. Надявайте се да не се сринете пак на дъното - В група, и без това влязохте случайно в 90 минута на бараж с гранда Тервел, който просто се състоя, понеже никой в Б нямаше пари и се добутахте дотам. А ако не бяхте влезли само патиците на блатото щяха да крякат досами полянката наречена Червено знаме (освен общинския озеленител и шофьора на автобуса, ако изобщо имате такъв)
[center]Member of Old School Boys [/center]

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 10 авг 2011 12:43

Вие не бяхте ли известните с потреблението на водка Ахелой,къде въобще се буташ,само се вижте на какво приличате :lol:
Айде до нови срещи,чакам в събота вечерта да ни подшушнеш колко сме смешни и как сме я закарали публиката в Несебър,че и Камено далече,може този път феновете ни да са туристи по Черноморието,само не знам какви ще са извиненията,че ще са повече от всичката ви публика на първото домакинство :lol: :lol:

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 10 авг 2011 13:00

Пoнеже малко се отклонихме от темата заради един от 10 фена на цингаморец. Тука е мястото да споменем отново за екскурзията.

Фенклубът на Нефтохимик организира екскурзия за завръщането в професионалния футбол. На 13.08. от 18.00ч Нафтата гостува на Несебър и фен-клуба организира екскурзия за сички желаещи привърженици. Цената на екскурзията е 4 лв, а за членове на фенклуба 2 лв.

Местата, на които всички фенове могат да се запишат са:

- Бистро " Бели нощи" в к-с "Възраждане, срещу входа на спортното училище "Юрий Гагарин"

- Kафе "Рио", което се намира на улица "Иван Богоров" отстрани на Бл.3 (близо до бензиностанция "Петрол", срещу задния вход на френската/математическа гимназия)

Записването ще бъде само предварително, за да се осигурят пари за предплащане на автобусите, като тяхната бройка зависи от парите, които се съберат до крайния срок за записване, който е 11.08.2011(четвъртък)

Всички записали се да пазят ордерите, които ще получат, за да удостоверят с тях при тръгването за Несебър, че са платили екскурзията си.

Автобусите потеглят на 13.08.2011г. в 16.00 ч. от спирката срещу Трета Поликлиника.
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 10 авг 2011 13:18

http://neftochimic.eu/e107_plugins/cont ... ontent.114
Клубът на привържениците на Нефтохимик организира среща на феновете на Нафтата в петък ,12.08.2011 от 18.00. Мястото за провеждане на срещата е в спортна зала" Нефтохимик" в кафе-клуба. Спортната зала се намира до Храма. Ще се обсъждат текущи въпроси свързани с предстоящите мачове на Нафтата във Б група, хореографии и други. Ще бъде ще бъде показан проекта за знаме и ще се обяви официално и старта на търга за фланелката с подписите на ветераните на Нефтохимик.
Всеки който желае да бъде съпричастен на зелената идея да се чувства поканен.
Само Нафта!
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 авг 2011 13:38

GreenLives написа:Пoнеже малко се отклонихме от темата заради един от 10 фена на цингаморец. Тука е мястото да споменем отново за екскурзията.

Фенклубът на Нефтохимик организира екскурзия за завръщането в професионалния футбол. На 13.08. от 18.00ч Нафтата гостува на Несебър и фен-клуба организира екскурзия за сички желаещи привърженици. Цената на екскурзията е 4 лв, а за членове на фенклуба 2 лв.

Местата, на които всички фенове могат да се запишат са:

- Бистро " Бели нощи" в к-с "Възраждане, срещу входа на спортното училище "Юрий Гагарин"

- Kафе "Рио", което се намира на улица "Иван Богоров" отстрани на Бл.3 (близо до бензиностанция "Петрол", срещу задния вход на френската/математическа гимназия)

Записването ще бъде само предварително, за да се осигурят пари за предплащане на автобусите, като тяхната бройка зависи от парите, които се съберат до крайния срок за записване, който е 11.08.2011(четвъртък)

Всички записали се да пазят ордерите, които ще получат, за да удостоверят с тях при тръгването за Несебър, че са платили екскурзията си.

Автобусите потеглят на 13.08.2011г. в 16.00 ч. от спирката срещу Трета Поликлиника.

Къде къде се записвате? Бели нощи? Ауууууу

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 авг 2011 13:49

mazut написа:Вие не бяхте ли известните с потреблението на водка Ахелой,къде въобще се буташ,само се вижте на какво приличате :lol:
Айде до нови срещи,чакам в събота вечерта да ни подшушнеш колко сме смешни и как сме я закарали публиката в Несебър,че и Камено далече,може този път феновете ни да са туристи по Черноморието,само не знам какви ще са извиненията,че ще са повече от всичката ви публика на първото домакинство :lol: :lol:

Тъййй баце, кой ви създаде агитката. Не беха ли тия същите тогава сополанковци роби на нашата агитка. Не знам отколко време си им фен заводския щом не знаеш фактите. Тия същите от охлюва не бяха ли. Не им ли пазеха местата вашите няколко часа по рано. После не бяха ли лимонки да им носят на нашите биричка. Не бяха ли феновете на Локото точно част от тези на Черноморец. Заводското образувание никога не е имало собствени фенове до периода около 93-4. Македонската работа пак. Това че част от нас са си продали душите на Порточанов си е показателно. Сигурно сега ще почнеш да ми обясняваш че не си бил фен на Черноморец преди каменовския експеримент? Чакам да се посмея. От сърце. Колкото до това на какво приличаме, предлагам ти да не знаеш много щото има толкова гъзета дето ще ви бият с кинти от тука до София. И то бол - хора с положение в обществото, а Джаба на който се кръстите и му ближете гъза и да ми се хвалите че бил общински съветник и то от най-отвратителната трелевизия скот? Това е единствената медия дето ви обръща внимание постоянно, другите ви отразяват периодично. Дражев, Касабов, Валери Симеонов и прочие утрепки. Само те. И псевдодрубжата със канарите дето щяха да ви изринат от Бургас барабар с парцалките. Абе кво ви отразявам каменовски атлетки.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 авг 2011 13:53

калпазанчо написа:
mazut написа:Вие не бяхте ли известните с потреблението на водка Ахелой,къде въобще се буташ,само се вижте на какво приличате :lol:

Тъййй баце, кой ви създаде агитката. Не беха ли тия същите тогава сополанковци роби на нашата агитка. Не знам отколко време си им фен заводския щом не знаеш фактите. Тия същите от охлюва не бяха ли. Не им ли пазеха местата вашите няколко часа по рано. После не бяха ли лимонки да им носят на нашите биричка. Не бяха ли феновете на Локото точно част от тези на Черноморец. Заводското образувание никога не е имало собствени фенове до периода около 93-4. Македонската работа пак. Това че част от нас са си продали душите на Порточанов си е показателно. Сигурно сега ще почнеш да ми обясняваш че не си бил фен на Черноморец преди каменовския експеримент? Чакам да се посмея. От сърце. Колкото до това на какво приличаме, предлагам ти да не знаеш много щото има толкова гъзета дето ще ви бият с кинти от тука до София. И то бол - хора с положение в обществото, а Джаба на който се кръстите и му ближете гъза и да ми се хвалите че бил общински съветник и то от най-отвратителната трелевизия скот? Това е единствената медия дето ви обръща внимание постоянно, другите ви отразяват периодично. Дражев, Касабов, Валери Симеонов и прочие утрепки. Само те. И псевдодрубжата със канарите дето щяха да ви изринат от Бургас барабар с парцалките. Не са ли посрахте тогава след декларацията. Не се ли кръстихте че не знаете за какво става въпрос. Тъпи лапета от форумите, а сега им лижете задните части? Гади ми се от вас.Абе кво ви отразявам каменовски атлетки.

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 10 авг 2011 13:59

калпазанчо написа:

Тъййй баце, кой ви създаде агитката. Не беха ли тия същите тогава сополанковци роби на нашата агитка. Не знам отколко време си им фен заводския щом не знаеш фактите. Тия същите от охлюва не бяха ли. Не им ли пазеха местата вашите няколко часа по рано. После не бяха ли лимонки да им носят на нашите биричка. Не бяха ли феновете на Локото точно част от тези на Черноморец. Заводското образувание никога не е имало собствени фенове до периода около 93-4. Македонската работа пак. Това че част от нас са си продали душите на Порточанов си е показателно. Сигурно сега ще почнеш да ми обясняваш че не си бил фен на Черноморец преди каменовския експеримент? Чакам да се посмея. От сърце. Колкото до това на какво приличаме, предлагам ти да не знаеш много щото има толкова гъзета дето ще ви бият с кинти от тука до София. И то бол - хора с положение в обществото, а Джаба на който се кръстите и му ближете гъза и да ми се хвалите че бил общински съветник и то от най-отвратителната трелевизия скот? Това е единствената медия дето ви обръща внимание постоянно, другите ви отразяват периодично. Дражев, Касабов, Валери Симеонов и прочие утрепки. Само те. И псевдодрубжата със канарите дето щяха да ви изринат от Бургас барабар с парцалките. Абе кво ви отразявам каменовски атлетки.

Ами и аз не знам какво се занимаваш с нас палячо имате си там един изкуствено създаден отбор гледай си него защо се занимаваш постояно с нас. От къде ни била дошла агитката кой го интересува от къде е дошла важното е че ние сме хиляди а вие сте 10 човека това са фактите. Бургас е Зелен :!:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 авг 2011 14:25

въйййййй селска пръчко верно ме кефиш. шматко къде са тия хиляди хахаххаха
за последните 2 години имате 4-5 мача със що годе някаква бройка. 3 мача домакински преди 2години и поеследното домакинство с Ботев. на 1 лев на мач. Скривай се - останалите 80 мача средно по 20 човека на домакиснтво. шматки и все плямпат. А ние бяхме рекордьори за домакинства. Смешни сте и сте нагли. Сега като ви опукат набързо пак ще сте обичайните 50 малоумника и 1000 в нета дето пак ще питат как е бил мача, щото не са ходили че нямали пари.
Урода КосмосАтлетик62рип67нафтексмаафтексманафтекс розово мрозово фламинго от Камено-долноезерово е най-големия ташак в момента.
Нямате стадион, нямате история, традиции. Но пък си имате свещената 1997 (то и нея я нямате и нямате нищо общо със заводския експеримент), ама айде нали съм щедър по душа ще ви я отпусна. А да, имате се и елховската легенда, Джаба и Порто Мургавия Мустакатко, който 5 пари не дажа за копелето си

Върни се в “Футбол - България”