W84me написа:evgenimilenov написа:ShooterMan написа:Чорбата слабо ме вълнуват,те са ми проблем когато играе Черно Море с тях,а това е далечен момент.Хайде сега,канонизирайте Пламен Дузпата(дето всичките 20 дузпи дето му ги биха му ги вкараха и отпаднахте ВИНАГИ,защото не може да пази като хората) и другия-Мони Райков,24 годишния довчерашен аматьор дето вместо да елиминира Търнава в стил Йовов уби гаргите в небето и закла отбора ви?Канонизирайте и простака Гаджев дето псувал вчера иначе тъй добрия Райков като селянин дотам,че Инженера го пратил после да му се извинява?Оплюйте сега Гърбавия,единствения дето играе нещо във вашия отбор заедно с другия пенсионер-Цветков
Ей .... византиец - кой си ти че да коментираш синия отбор ? Какъв стадин имате вие ? Какви фенове имате вие ? Какъв отбор имате вие ? Какви резултати имате вие ? Кой си ти , че да плюеш футболистите на Левски ? Страх ли те е от тях , какво ? Кажи ми като сте истински фенове що по дяволите си пълните стадиона само срещу Левски и ЦСКА ( най-вече срещу Левски - мисля всички са го забелязали това ) . Ти си единствение който оспорва качествата на Пламен Илиев , а и на Симеон Райков . Дори цесекарите не го правят ! Пиргов какъв вратар е бе ? Гном ... 1.50 висок с вдигнати ръце . Освен това не ми приказвай ,че бил добър вратар ... Гола на Черноморец помниш ли го миналата година ? А голът на Локомотив София по-миналата година в София ? И още купища такива голове .... вярно треаше си закачи ръкавиците след онзи мач с Левски във Варна ,в който ние победихме с 3:2 ... Дуспа имаше да ! Всички я видяха .. само вие не ! Ти ще ми говориш колко сте чисти и т.н. Юношите ви продават мачове , а ти ще ми говориш колко сте некорумпирани и т.н. И ще плюеш вратар като Пламен Илиев ....
Чули бе?В събота тръгваме в 15:45 !