Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот evgenimilenov » 09 авг 2011 23:45

W84me написа:
evgenimilenov написа:
ShooterMan написа:Чорбата слабо ме вълнуват,те са ми проблем когато играе Черно Море с тях,а това е далечен момент.Хайде сега,канонизирайте Пламен Дузпата(дето всичките 20 дузпи дето му ги биха му ги вкараха и отпаднахте ВИНАГИ,защото не може да пази като хората) и другия-Мони Райков,24 годишния довчерашен аматьор дето вместо да елиминира Търнава в стил Йовов уби гаргите в небето и закла отбора ви?Канонизирайте и простака Гаджев дето псувал вчера иначе тъй добрия Райков като селянин дотам,че Инженера го пратил после да му се извинява?Оплюйте сега Гърбавия,единствения дето играе нещо във вашия отбор заедно с другия пенсионер-Цветков

Ей .... византиец - кой си ти че да коментираш синия отбор ? Какъв стадин имате вие ? Какви фенове имате вие ? Какъв отбор имате вие ? Какви резултати имате вие ? Кой си ти , че да плюеш футболистите на Левски ? Страх ли те е от тях , какво ? Кажи ми като сте истински фенове що по дяволите си пълните стадиона само срещу Левски и ЦСКА ( най-вече срещу Левски - мисля всички са го забелязали това ) . Ти си единствение който оспорва качествата на Пламен Илиев , а и на Симеон Райков . Дори цесекарите не го правят ! Пиргов какъв вратар е бе ? Гном ... 1.50 висок с вдигнати ръце . Освен това не ми приказвай ,че бил добър вратар ... Гола на Черноморец помниш ли го миналата година ? А голът на Локомотив София по-миналата година в София ? И още купища такива голове .... вярно треаше си закачи ръкавиците след онзи мач с Левски във Варна ,в който ние победихме с 3:2 ... Дуспа имаше да ! Всички я видяха .. само вие не ! Ти ще ми говориш колко сте чисти и т.н. Юношите ви продават мачове , а ти ще ми говориш колко сте некорумпирани и т.н. И ще плюеш вратар като Пламен Илиев ....

Чули бе?В събота тръгваме в 15:45 ! :mrgreen:

:) А пътя колко пари ... да не почнеш пак с извънземните цени :) ... и билетите по колко лева ще са

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2011 01:00

evgenimilenov написа:
:) А пътя колко пари ... да не почнеш пак с извънземните цени :) ... и билетите по колко лева ще са

7лв е пътя,знаеш ме... :mrgreen: :mrgreen: Иначе билетите сигурно ще са пак по 6лв.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 10 авг 2011 01:37

2:0 за Черно Море :) на тича ще ви е доста трудно а и моряците не са ония белите слабаци, пък и Тича не е гейрена, така че 100% загуба ви чака ;) Свиквайте ...
catch me ... if you can !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:11

Rivaldo10 написа:Тежък мач, ако успеем да изкопчим някак си победа ще е супер. Арш направо не го виждам срещу танкове,валяци и другите подобни защитници на Черно Море.

И кои са тези танкове и валяци, че ми е интересно :lol: Ти въобще знаеш ли кои са ни футболистите в момента и докога ще говорите за терен, кюскане и ред глупости, които са във вашите глави? Дори не ни знаете състава, седнали да говорят как сме играели :lol: Пък то нищо общо- в момента имаме само 1 класически дървар в тима... И той я играе, я не... Половината отбор си разпродадопхме от зимата насам.,....
Терена си се валира, в прилично състояние, така че и той не може да ви е оправдание...
Прогноза 1:0 за нас...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:13

Blue Mind написа:
ralimavridov написа:Не мога да рзабера защо феновете на Морето се заяждат с левскарите.Като някой от другите отбори пише в нашия форум се дразните и го гоните,а самите вие го правите същото???Имаме си тема в нашия форум,защо не я коментирате там,а само насаждате вражда?БЕЗМИСЛЕНО!!! ;)

Щото в техния форум пишат 2-3 човека ,и няма с кой да се проведе дискусия по простата причина че морето нямат фенове :? И пишат тук за да може някой да ги зебележи ;) :!:

Първо дрънкаш врели некипели- по статистика нашият форум е на топ 4 по мнения и потребители, така че лалаш, колкто да не запсиш... Второ, наясно ли си , че мнението което цитираш е написано от моряк?> Абе вие въобще мислите ли преди да пускате пост?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:14

flo написа:
Vladislav написа:Само ми отговори откога не си гледал мач на Черно Море че говориш за кюскане? Като всеки фен и аз се надявам моя отбор да победи. Левски си е Левски и колкото и уморени, колкото и обезкървени са си винаги труден противник. Мач със заряд определено. Традицията е на страната на Левски, от друга страна на Тича е трудно на всеки така че... Божа работа. Дано да стане хубав мач. Ако не друго двубоите между тези два отбора винаги са напечени и от това печели първенството ни. Един Х няма да бъде изненада.

Ами всеки софийски отбори ,който гостува във Варна играе срещу 10 човека в защита цели 90 минути +селската нива която имате ,мача се превръща в антиФУТБОЛ.

На теб нещо ти има, честно... Говориш нелепици наизсут,... Колкото по-малко фенове като теб има, толкова по-малко омраза ще има...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:21

konvoec написа:Наистина, нищо лично към Черно Море, но да си оправят терена. В Петрич сигурно е по-нормален ... Не смятам, че са беден отбор и толкова нямат пари за нов терен, макар и не от най-модерните, но поне годен. Сещам се няколко поредни години на какво приличаше.... Иначе ще стане оспорван мач, дано Левски победи.

Кога за последно си гледал какво е състоянието на терена, а? ДОкога ще говорите наизуст, докога? Писна ми вече от неподготвени, еднотипни и професорски изказвания...
Ама да взема аз вече да ви натяквам всеки пост- да вземете да си оправите стадиона левскари, да вземете да си оправите стадиона :lol: Нищо, че на стадиона може да му няма нищо, ей така да си го повтарям накрая ще вземе да стане истина и да си мислите, че ви е лош стадиона :lol:
Спрете се малко, преди да пуснете мнение позаинтеесувайте се за актуалността на информацията и тогава пускайте.... Е...и

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:25

barbi_vip написа:ShooterMan злобен фанатик , що не ходиш да плуваш еднопосочно до шамандурата на централния плаж във Варна , тая злоба дето я имаш да се чуди човек къде си я побрал бе ,ти си един компексиран фен на отборчето от Варна дето му е ясно че мача го взимаме и толко те е страх че няма накъде. Какви футболисти има в нашия отбор това си е наш проблем ,гледай си вашите куци коне ,дето в събота ще излязат на терена да чупят крака а не да играят футбол. Пламен Илиев и Мони Райков въпреки всичко са с класи над вашите смешници.

Говориш глуспоти, куци коне има както във вашия отбор, така и в нашия... Даже във вашия са повече...
Какво си тръгнал да му обръщаш внимание, той вас и ЦСКА ви мрази повече, отколкото всички други.... Какво очакваш да се изкаже ласкаво за вас ли? Просто не му обръщай внимание, доста народ от нашия форум вече ни дразни с мненията си... Прекалява понякога наистина!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:30

Thsmith написа:
Готвача написа:И да!Пиргов е класа над Пламен Илиев.Не виждам какво толкова сте го захвалили това вратарче.Може някога и да стане,но сега видимо не е толкова добър,колкото го изкарвате.И за да не бъда голословен,ще ви дам пример с който да ви докажа че ВЪОБЩЕ не разбирате от вратари вие феновете.Как само плюехте по сина на перуката.Като си спомня,чак мен ме хваща срам.А сега е ВЕЛИК вратар,излязъл от школата на Левски.Понеже искате да правите сравнения между двамата вратари,вземете и вижте на кой вратар колко гола са му вкарали в Европа и кои точно отбори са сторили това.Тогава продължавайте със сравненията.

Kaто е толко добър вратар тоя пиргов що играе в черно море бре :lol: :lol: :lol: ако ставаше за чеп за зеле щеше да е в Левски или при панчеревци.. в краен случаи в Ловеч. След като не е там е ясно колко смешен е :lol: А това дали Пламен е по-добър от него... :lol: Пламенчо има една ахилесова пета и тя е, че е още много кльощав и не може да отскача рязко от място... това му пречи при дузпите или при напречен плонж от близко... иначе си излиза момчето има рефлекс. Всичко е тип топ. Малко да заякне и ще е супер. И какво ми даваш за пример малката перука ? Факт е, че за Левски не игра нищо и беше като воденичен камъм... това,че сега играе някъде какво ни бърка нас и какво общо има с Левски?

Светът не свършва с вас, ЦСКА или Литекс! Точно заради това ваше самочувствие, напомпено без грам покритие сме на този хал... И вие по нищо не се различавате от Shooterman... Той прекалява на тема Черно Море, вие имате същото самочувствие на тема Левски! Така, че какво се учудвате- еднакви сте.. .
Иначе за Пламен Илиев- добър е, но има доста да се доказва още...
Пиргов мога да ти кажа, ако не си го гледал да си замъчлиш,.... Просто си пусни клипчета от мача с ПСВ примерно и още куп такива- има уникален рефлекс... Но има само 1 минус за съжаление е нисък и на високите центрирания увисва...
И понеже живеем в държава където се гледат само вие, ЦСКА и Литекс- точно заради това самочувствие, че сте нещо повече от другите - колкото и силен да е Пиргов не отиде ли в някой от тези 3 отбора национален отбор ще види през крив макарон... Ето защо и Димов премина при вас...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 02:38

daniel875 написа:
Готвача написа:1.Пл.Илиев го направи национал МАТЕУС,а не феновете!
2.Не е важно дали Райков е "свалил самолет" в Търнава!Важно е на вас да ви "скъса...мрежата"!
3."На два пъти Галин можеше да вкара голо и двато пъти не би..."
Ако Галин можеше да вкарва голове,нямаше да играе в Славия!Впрочем,той на кого е вкарал гол за последно?Че нещо ми се губи?”Да обичаш,когато те обичат е човешко!Да мразиш,когато те обичат е жестоко!Да обичаш,когато те мразят е Велико!”
По1т-Да си чувал за мениджърски интереси?
По2т-Аз пък досега по думите на левскарските фенове си мислех,че за Левски е по-важно да побеждават в Европа,а не Черно море.Явно съм ви разбрал погрешно.Радвам се,че Черно море ви е по-голям дразнител от Спартак Търнава.
По3т-На уреден мач и аз не съм го виждал да вкарва.
А на колегата относно статистиката ви с Локо и Славия ,искам да напомня че миналото ви участие в Европа,бе подарено именно от Гигов.Или си забравил за по-удобно?

Обаче, младежо, помниш ли как се представихме? Вие ако се представите така при "подарено" участие, шапка ще ви сваля.
Я, чакай да те питам нещо, че имам приятели от Добрич. Защо винаги ощетяват добруджанци срещу вас? Момчетата преди години, когато "Добруджа" играеха в А група, се оплакваха. И като казвам преди години, това е доста време. Май за последно се срещнахте заедно през есента на 1993 година.
Че защо толкова ви толерират срещу "Добруджа" при положение, че това е житницата на България, а вие сте едно голямо НИЩО?
София - столицата на България, Пловдив - столицата на Източна Румелия, Търново - столицата на Княжество България, Преслав - столица на България, Плиска - столица на България, Охрид - столица на България.
Вас не ви виждам къде сте?

Наричаш втория по големина град в България, град, в който се намира най-старото злато на света, град с вековна история- Одесос,НИЩО? Ти кой си бе, момче? После защо имало омраза- я се виж колко си некомпеътентен и как ръсиш злобни коментарчета... И приятелите ти от Добрич може да казват каквото си искат- то остана като ги бием като тъпани да не реват :lol:

Върни се в “Архив”