vaskonti написа:dxl написа:vaskonti написа:Абе вие ни се подигравате за отрязаните греди и шамарите, но понякога подобни крайни мерки са нужни защото чалгаджиите се самозабравят много бързо. Не беше далеч времето, когато след още по-позорни отпадания вие ръкопляскахте на отбора, а в подобна реакция очевидно има нещо нездраво. Това е криворазбрана "подкрепа". Да, отбор трябва да се подкрепя и в добро и в лошо, но всичко си има граници. Иначе играчите и шефовете в съответния клуб губят представа за реалност и смятат, че щом са част от Левски, в случая, значи им е простена всякаква издънка. Смятате ли, че Гонзо не се мисли за недосегаем и божество? И че каквото и да прави ще му е простено? Ми ще ме прощавате, ама точно феновете сте го научили така! Тоест вие сте му дали баницата, а той просто си я яде!
Не ви подтиквам да режете греди, разбира се, но ако не протестирате по-сериозно нищо няма да промените.
Такива протести са безсмислени, като цяло. Бойкоти, греди и пр. За сравнение - Батков има по-голямо лоби от Титаните. Той няма да се сплаши толкова от протести и празни трибуни. Минал е през това.
Пък и в крайна сметка ще каже - ОК, който даде 15-20млн. евро за Левски, го продавам веднага. Обаче кой ще извади тия пари?
Параграф 22 става работата...
Въпросът е да стреснете самите играчи, с Батков трудно ще излезете на глава. Но ако правите сериозни протести, ако не ходите по мачове и отборът почне да губи мачове, това ще се отрази на джоба на Батков, ще се отрази и на цената на клуба(ще падне), а адвоката няма да хареса този ход на нещата и ще не ще би трябвало да вземе мерки. Божков беше притиснат по подобен начин и продаде ЦСКА. Верно, на Томов, но щом почти всички искате Батков да продава, трябва да сте наясно, че има риск кой ще е новия собственик....
За да започне протест (както при Кокала,когато всички го псуваха) ,този протес трябва да почне от фракциите:София запад и South division, но те никога няма да тръгнат срещу Гонзо...и аз не знам защо.Примерно :в форума на Левски ,ако някой каже нещо против Гонзо 50 човека му се нахвърлят и почват да обяснават да не се плюе по него...
Въпроса е че всички помнят Гонзо като футболист и не смеят да кажат нищо срещу него заради това удоволствие ,което ни донесе като футболист, но някои хора още не могат да проумеят ,че той вече не е футболист .Но най важното това трябва да го проумее самия Гонзо, а това според мен няма да стане.Той има твърде високо самочувствие за себе си и като че ли не ще да приеме акъл от никой.Сега ще е най-голямата глупост да изгони Гриин и Димов(какво се пише по медиите)и за кво...?
Единственият вариант е Батков да го изгони ,но щом досега не го е изгонил явно вътре в клуба се върти далавера ,за която никой не знае.Вуцов го изгониха само заради 1 загуба,Кокала след 2 победи над Санта Жулия

,а достанич сам си подаде оставката.Би трябвало и Гонзи да са го изгонили 5 пъти до сега ,но не са ...явно нещо става от вътре в клуба.