Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот Rivaldo10 » 06 авг 2011 17:50

Кашчей написа:daniel875, не те разбирам!
Когато обичаш един отбор, ти си го обичаш заради него самия.Ако го обичаш, защото печели.. значи не обичаш отбора, а успехите му.Батков го плюете и с право, но има ли някой от вас реална алтернатива на Батков?Тук, преди 6-7 месеца, един пич се кълнеше, че "Левски" ще бъде поет от мощен инвеститор..досега нищо, освен неговите твърдения.
Да се върна пак на обичта на феновете....Колко от вас ще са навити на варианта "Ботев" Пд.?Тук чета, че това не е моят "Левски", защото се очертава трета година без трофей.Че ти "Левски" (ЦСКА, Ботев, Локомотив) само заради трофеите ли ги обичаш?
Преди време бях написал нещо и ще го повторя:
-Ако майка ми не е манекенка и не печели награди, и не я дават постоянно по тивито... трябва ли да я обичам, или не?

Опитвам се да си представя Левски и ЦСКА в положението на Ливърпул, но ми е бедна фантазията какво посещение ще имате на мачовете след не 20, а след 5 години без трофей.Ако станат пък 20... Герена и БА ще станат свърталища на змии и таралежи.

То и сега са пусти стадионите, въпреки титлите и успехите от време на време(за класата на отборите ни) в Европа. Затова и в понеделник ще сме 500 човека, затова няма и да прогресираме скоро, защото няма хора на стадионите, които да привлекат инвенститори, заради които да се купуват качествени играчи, които пък да се раздават на терена! Определено не сме футболна държава!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2011 18:15

daniel875 написа:
Кашчей написа:
Blue Mind написа:Стига с тези бойкоти.... не може ли мато Ман Ю да протестираме ?

Можете, но да можехте и да играете като тях.... е поне на 25% от тях!

Тогава тази тема нямаше да съществува в този си вид.

Какво толкова още го дъвчем този мач? Искам да ни изхвърлят за дълги години от Европа. Изобщо да не помиришем такова нещо, защото Батков е адвокат, а адвокатите са най - големите мошеници. Манипулатор от класа е.
Гледайте си живота и това е. Стига с този Левски! Който в момента продължава да подкрепя отбора, значи е или мазохист, или просто не е истински привърженик. Това естествено не означава, че трябва да се отказвате от идеята Левски, но просто бъдете търпеливи.
Ако искате, ги гледайте, слушайте и каквото още е там, но да се вдявате прекалено много, не си заслужава.
Аз имам дори едно много сериозно предложение - временно нашия форум да го затворят или каквото и да е друго, но да си мислите за всичко друго, но не и български футбол.
Ще дойде отново нашето време, но няма да е много скоро.
След началото на т.нар. Демокрация - то не беше "Люцерн", не беше "Олимпия", не беше "Аалст", не беше "Слован", не беше "Беверен", "Тампере", "БАТЕ", "Жилина"("Публикум" пропуснах и първия мач, който беше манипулиран), "Дебрецен"... "Спартак" Търнава.
Живи и здрави!

Абе вие ни се подигравате за отрязаните греди и шамарите, но понякога подобни крайни мерки са нужни защото чалгаджиите се самозабравят много бързо. Не беше далеч времето, когато след още по-позорни отпадания вие ръкопляскахте на отбора, а в подобна реакция очевидно има нещо нездраво. Това е криворазбрана "подкрепа". Да, отбор трябва да се подкрепя и в добро и в лошо, но всичко си има граници. Иначе играчите и шефовете в съответния клуб губят представа за реалност и смятат, че щом са част от Левски, в случая, значи им е простена всякаква издънка. Смятате ли, че Гонзо не се мисли за недосегаем и божество? И че каквото и да прави ще му е простено? Ми ще ме прощавате, ама точно феновете сте го научили така! Тоест вие сте му дали баницата, а той просто си я яде!
Не ви подтиквам да режете греди, разбира се, но ако не протестирате по-сериозно нищо няма да промените.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 06 авг 2011 18:26

vaskonti написа:Абе вие ни се подигравате за отрязаните греди и шамарите, но понякога подобни крайни мерки са нужни защото чалгаджиите се самозабравят много бързо. Не беше далеч времето, когато след още по-позорни отпадания вие ръкопляскахте на отбора, а в подобна реакция очевидно има нещо нездраво. Това е криворазбрана "подкрепа". Да, отбор трябва да се подкрепя и в добро и в лошо, но всичко си има граници. Иначе играчите и шефовете в съответния клуб губят представа за реалност и смятат, че щом са част от Левски, в случая, значи им е простена всякаква издънка. Смятате ли, че Гонзо не се мисли за недосегаем и божество? И че каквото и да прави ще му е простено? Ми ще ме прощавате, ама точно феновете сте го научили така! Тоест вие сте му дали баницата, а той просто си я яде!
Не ви подтиквам да режете греди, разбира се, но ако не протестирате по-сериозно нищо няма да промените.

Такива протести са безсмислени, като цяло. Бойкоти, греди и пр. За сравнение - Батков има по-голямо лоби от Титаните. Той няма да се сплаши толкова от протести и празни трибуни. Минал е през това.
Пък и в крайна сметка ще каже - ОК, който даде 15-20млн. евро за Левски, го продавам веднага. Обаче кой ще извади тия пари?

Параграф 22 става работата...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2011 18:33

dxl написа:
vaskonti написа:Абе вие ни се подигравате за отрязаните греди и шамарите, но понякога подобни крайни мерки са нужни защото чалгаджиите се самозабравят много бързо. Не беше далеч времето, когато след още по-позорни отпадания вие ръкопляскахте на отбора, а в подобна реакция очевидно има нещо нездраво. Това е криворазбрана "подкрепа". Да, отбор трябва да се подкрепя и в добро и в лошо, но всичко си има граници. Иначе играчите и шефовете в съответния клуб губят представа за реалност и смятат, че щом са част от Левски, в случая, значи им е простена всякаква издънка. Смятате ли, че Гонзо не се мисли за недосегаем и божество? И че каквото и да прави ще му е простено? Ми ще ме прощавате, ама точно феновете сте го научили така! Тоест вие сте му дали баницата, а той просто си я яде!

Такива протести са безсмислени, като цяло. Бойкоти, греди и пр. За сравнение - Батков има по-голямо лоби от Титаните. Той няма да се сплаши толкова от протести и празни трибуни. Минал е през това.
Пък и в крайна сметка ще каже - ОК, който даде 15-20млн. евро за Левски, го продавам веднага. Обаче кой ще извади тия пари?

Въпросът е да стреснете самите играчи, с Батков трудно ще излезете на глава. Но ако правите сериозни протести, ако не ходите по мачове и отборът почне да губи мачове, това ще се отрази на джоба на Батков, ще се отрази и на цената на клуба(ще падне), а адвоката няма да хареса този ход на нещата и ще не ще би трябвало да вземе мерки. Божков беше притиснат по подобен начин и продаде ЦСКА. Верно, на Томов, но щом почти всички искате Батков да продава, трябва да сте наясно, че има риск кой ще е новия собственик....
[/center]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 06 авг 2011 18:39

vaskonti написа:
dxl написа:

Въпросът е да стреснете самите играчи, с Батков трудно ще излезете на глава. Но ако правите сериозни протести, ако не ходите по мачове и отборът почне да губи мачове, това ще се отрази на джоба на Батков, ще се отрази и на цената на клуба(ще падне), а адвоката няма да хареса този ход на нещата и ще не ще би трябвало да вземе мерки. Божков беше притиснат по подобен начин и продаде ЦСКА. Верно, на Томов, но щом почти всички искате Батков да продава, трябва да сте наясно, че има риск кой ще е новия собственик....

За да започне протест (както при Кокала,когато всички го псуваха) ,този протес трябва да почне от фракциите:София запад и South division, но те никога няма да тръгнат срещу Гонзо...и аз не знам защо.Примерно :в форума на Левски ,ако някой каже нещо против Гонзо 50 човека му се нахвърлят и почват да обяснават да не се плюе по него...
Въпроса е че всички помнят Гонзо като футболист и не смеят да кажат нищо срещу него заради това удоволствие ,което ни донесе като футболист, но някои хора още не могат да проумеят ,че той вече не е футболист .Но най важното това трябва да го проумее самия Гонзо, а това според мен няма да стане.Той има твърде високо самочувствие за себе си и като че ли не ще да приеме акъл от никой.Сега ще е най-голямата глупост да изгони Гриин и Димов(какво се пише по медиите)и за кво...?
Единственият вариант е Батков да го изгони ,но щом досега не го е изгонил явно вътре в клуба се върти далавера ,за която никой не знае.Вуцов го изгониха само заради 1 загуба,Кокала след 2 победи над Санта Жулия :mrgreen: ,а достанич сам си подаде оставката.Би трябвало и Гонзи да са го изгонили 5 пъти до сега ,но не са ...явно нещо става от вътре в клуба.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 авг 2011 18:42

Vaskonti, за какво самозабравяне говориш?, да ти припомням ли къде е България...по икономика идентична с Албания да речем, но иначе стана национален траур, задето сме отпаднали от средноевропейски отбор. Някой решиха, че сме отбор от ранга на Хамбургер, Атлетико М, Фулъм и т.н. за да определят отпадането от Спартак Т като резил. Е, кой се е самозабравилият в случая? А за бойкотите във вашия случай имате право, НО Левски е мнооооого далеч от вашите неуредици, днес Гонзо е тук, утре го няма и без такива диващини за които говориш. С отбора на народа, това просто няма как да се случи :!: ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 06 авг 2011 18:45

BLUE CHAMPIONS написа:Vaskonti, за какво самозабравяне говориш?, да ти припомням ли къде е България...по икономика идентична с Албания да речем, но иначе стана национален траур, задето сме отпаднали от средноевропейски отбор. Някой решиха, че сме отбор от ранга на Хамбургер, Атлетико М, Фулъм и т.н. за да определят отпадането от Спартак Т като резил. Е, кой се е самозабравилият в случая? А за бойкотите във вашия случай имате право, НО Левски е мнооооого далеч от вашите неуредици, днес Гонзо е тук, утре го няма и без такива диващини за които говориш. С отбора на народа, това просто няма как да се случи :!: ;)

За мен Търнава не са никакъв средноевропейски отбор и отпадането от тях е резил. Пълен , при това.
Само Левски!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 авг 2011 19:13

siniq_fen написа:За мен Търнава не са никакъв средноевропейски отбор и отпадането от тях е резил. Пълен , при това.

Да не запееш друга песен ако влязат в групите?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2011 19:15

BLUE CHAMPIONS написа:Vaskonti, за какво самозабравяне говориш?, да ти припомням ли къде е България...по икономика идентична с Албания да речем, но иначе стана национален траур, задето сме отпаднали от средноевропейски отбор. Някой решиха, че сме отбор от ранга на Хамбургер, Атлетико М, Фулъм и т.н. за да определят отпадането от Спартак Т като резил. Е, кой се е самозабравилият в случая? А за бойкотите във вашия случай имате право, НО Левски е мнооооого далеч от вашите неуредици, днес Гонзо е тук, утре го няма и без такива диващини за които говориш. С отбора на народа, това просто няма как да се случи :!: ;)

Ако за теб Търнава е средноевропейски отбор, значи критериите ви са крайно занижени. Очевидно, поне за теб, всичко над Санта Джулия вече е средноевропейски отбор. А всичко над Търнава е неземен гранд. Е, живей си в своята приказка, проблемът си е твой....
п.п. Убеден ли си, че Гонзо днес е тук, а утре го няма? Това "днес" продължава вече 3 години... не е ли множко?
BLUE CHAMPIONS написа:
siniq_fen написа:За мен Търнава не са никакъв средноевропейски отбор и отпадането от тях е резил. Пълен , при това.

По твоята логика Левски какъв отбор е, в сравнение с Търнава?
[/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 19:18

BLUE CHAMPIONS написа:

И да влязат в групите, Търнава са пълен ... Само съдиите или някаква манипулация ще ги вкарат там, а не че са толкова класни. А този Томачек няма по - дървен и нагъл футболист от него.

Върни се в “Архив”