Sofia 1929 написа:Горд ли беше с представянето срещу андорците като домакин? Предполагам не си бил, аз също не бях след мача тук с македонците. Има и такива дни. Никой нищо не казва за отмененият гол в Скопие и двете 100%- ви дузпи там. Вие на Тича сте свикнали да гледате тотални разгроми над противниците, може би заради това ви е толкова срам от нашето представяне.
За поляците ще видим, но с ръка на сърцето личното ти мнение: щяхте ли да ги отстраните?
Колкото до феновете им, мога само да кажа, че аз такива "хора" на живо не бях виждал. Тук се бяха изсипали най-големите Хулигани на Сласк, Мотор Люблин, Висла Краков + още няколко отбора. За викането и аз се очудих, че не се чуваха много, но най-вече това се дължи на факта, че ние бяхме в А сектор, а и викахме доста.
Като публика обаче, този отбор притежава нещо феноменално, поне според мен.
Естествено, че не бях горд, въпреки че ги бихме 4:0. Поне не се наложи тогава съдията да ни печели мача. А за първия ви мач с македонците не коментирам, защото гледах един репортаж от който при отменения гол фалът остава извън кадър. За дузпата ми се стори по-скоро симулация, дори във втория мач преди да свири първата смешна дузпа, имаше една дузпа срещу Писаров която не отсъди, а беше по-чиста.
За поляците дали ще ги отстраним или не мисля, че е несериозно да се коментира. Божа работа. Но съм сигурен, че тези македонци половината отбори от А група щяха да ги бият без проблем. Струват ми се една идея по-силни от Андора, Люксембург, Сан Марино и на едно ниво с отбори от Молдова, Грузия, Албания, Черна Гора.