Локомотив (София) - Шльонск (Вроцлав) 0:0 (3-4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Re: Локомотив (София) - Шльонск (Вроцлав) 0:0 (3-4 след дузпи)

Мнениеот Sofia 1929 » 05 авг 2011 10:58

mishkar написа:Ами, македонците ви скриха топката, но съдията ви даде две подуенко-велизарки....а за поляците какво да кажа и Д,Петков каза, че са на светлинни години...

Гигов уреди мача с македонците, а за поляците не му останаха пари, та затова, г-н Диков, така се получи. Ти обаче няма от какво да се оплакваш, все пак Овча Купел е оазис на феърплея и честният футбол.
От поляците иначе само Локомотив са на светлинни години, другие отбори от А група, биха ги убили от бой, ама какво да се прави.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 авг 2011 11:04

Борац визирам.
На Андорците им забихме по четири тук и там.
Поляците са гола вода, не разбирам какво толкова ги хвалите.

Ще коментирам когото си искам, дали съм фен на морето или на друг отбор няма никакво значение.

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 05 авг 2011 11:04

Въобще ми е трудно да приема съществуването на толкова низши и мизерни душици, които цяло лято ги е крепяла мисълта и са стискали палци Локо да отпадне. Искрено се извинявам за разочарованието, което сте изпитали след мача с Металург, както и след гостуването в Полша.
Не е лесно да се живее, подкрепяни единствено от омразата, ама щом това ви осмисля живота - дерзайте, макар че е нелепо и освен да буди съжаление и отвращение, надали ще постигнете нещо друго. Ама то вие и друго не искате, нали ? :twisted:

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 05 авг 2011 11:10

greenpeak написа:Борац визирам.
На Андорците им забихме по четири тук и там.
Поляците са гола вода, не разбирам какво толкова ги хвалите.

Ще коментирам когото си искам, дали съм фен на морето или на друг отбор няма никакво значение.

За андорците ми разкажи за мача, защото ако спазвам твоя изказ, македонците ги бихме на Васил Левски и точка. Кажи малко повече, в коя минута беше първия гол, сипвахте ли на всички играчи, псувахте ли Кольо Мастиката(или който там ви беше треньор)??? Е на тези неща ми отговори.
За турнири да се подигравате вие, е смешно, но ти си коментирай! Никой не би предизвикал повече смях, от феновете на отбор, който е играл ролята на аснсьор между А и Б група, в продължение на години, идват някакви мутри наливат пари, класират се в турнирите и си мислят, че са голямата работа. :lol: Кои сте вие, се уточнете първо и после коментирайте отбора на Начко и Котков
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 05 авг 2011 11:23

На мен Локомотив ми харесаха, играха супер правилен футбол, всеки, който приказва глупости за отпадането им е глупак.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 авг 2011 11:24

Sofia 1929 написа:За теб е срам, играта с македонците, както и за мен. Гледам реално и го признавам. За статистиката обаче остава резултата. Конкретно питане към теб: някой спомня ли си играта ви от Първия мач с андорците, виковете оставка, курви и т.н. към играчите почти до края на мача?

Тези мачове с андорците (общ резултат 9:0) никой от нас не ги има за нищо. Да до 80-тата минута на първия мач резултата беше 0:0, да имаше викове оставка срещу треньора (играчите не бяха обиждани!), но те не бяха конкретно заради този мач, а защото му бяхме посъбрали достатъчно тогава от края на сезона.

За мача с македонците нямаше да ми пука особено, ако ви водеха 0:2 и да ги обърнете в последните минути до 3:2. Но това което видях беше жалко, цяло първо полувреме нито един удар за вас, а през второто доста грубо бутане от страна на съдията и пак всичките ви положения бяха от свирените дузпи и фалове плюс няколко корнера. Накрая ще си остане резултата, но аз лично дълго ще помня този мач, защото съдийството приличаше на това от домакинство на Цска и Левски срещу провинциален отбор през 90-те.

За поляците не се наемам да коментирам, вие си правете изводите дали са толкова силен отбор, че се налагаше толкова прибрана игра през двата мача. Само искам да попитам, гледах поляците че са имали доста сериозна бройка фенове на стадиона, но въобще не ги чух по тв-то. Пяха ли въобще или нещо нарочно са мълчали?

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 05 авг 2011 11:43

Горд ли беше с представянето срещу андорците като домакин? Предполагам не си бил, аз също не бях след мача тук с македонците. Има и такива дни. Никой нищо не казва за отмененият гол в Скопие и двете 100%- ви дузпи там. Вие на Тича сте свикнали да гледате тотални разгроми над противниците, може би заради това ви е толкова срам от нашето представяне.
За поляците ще видим, но с ръка на сърцето личното ти мнение: щяхте ли да ги отстраните?
Колкото до феновете им, мога само да кажа, че аз такива "хора" на живо не бях виждал. Тук се бяха изсипали най-големите Хулигани на Сласк, Мотор Люблин, Висла Краков + още няколко отбора. За викането и аз се очудих, че не се чуваха много, но най-вече това се дължи на факта, че ние бяхме в А сектор, а и викахме доста.
Като публика обаче, този отбор притежава нещо феноменално, поне според мен.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 авг 2011 12:04

Sofia 1929 написа:Горд ли беше с представянето срещу андорците като домакин? Предполагам не си бил, аз също не бях след мача тук с македонците. Има и такива дни. Никой нищо не казва за отмененият гол в Скопие и двете 100%- ви дузпи там. Вие на Тича сте свикнали да гледате тотални разгроми над противниците, може би заради това ви е толкова срам от нашето представяне.
За поляците ще видим, но с ръка на сърцето личното ти мнение: щяхте ли да ги отстраните?
Колкото до феновете им, мога само да кажа, че аз такива "хора" на живо не бях виждал. Тук се бяха изсипали най-големите Хулигани на Сласк, Мотор Люблин, Висла Краков + още няколко отбора. За викането и аз се очудих, че не се чуваха много, но най-вече това се дължи на факта, че ние бяхме в А сектор, а и викахме доста.
Като публика обаче, този отбор притежава нещо феноменално, поне според мен.

Естествено, че не бях горд, въпреки че ги бихме 4:0. Поне не се наложи тогава съдията да ни печели мача. А за първия ви мач с македонците не коментирам, защото гледах един репортаж от който при отменения гол фалът остава извън кадър. За дузпата ми се стори по-скоро симулация, дори във втория мач преди да свири първата смешна дузпа, имаше една дузпа срещу Писаров която не отсъди, а беше по-чиста.

За поляците дали ще ги отстраним или не мисля, че е несериозно да се коментира. Божа работа. Но съм сигурен, че тези македонци половината отбори от А група щяха да ги бият без проблем. Струват ми се една идея по-силни от Андора, Люксембург, Сан Марино и на едно ниво с отбори от Молдова, Грузия, Албания, Черна Гора.

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 05 авг 2011 12:07

Играхме колкото си можем и това е със селекция 0 толкова.Срещу вицешампиона на Полша без загуба с нашия отбор си е максимума.Шампиона на Полша вкара на нашия 5 гола-така че не виждам какво има да се коментира за Локомотив-от 16 мача в турнирите 6 победи и 8 равни си е добро постижение напук на злобарите.. Коефициент за България до момента 2.5 точки.-селекция 0лв. Досега Левски имат 1 точка, Литекс 2 точки.Факта си е факт :lol:
Спете спокойно злобарчета :mrgreen:

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 05 авг 2011 12:09

Aндорците ги бихме с 4:0 и 5:0 в два мача пред тяхната врата.В двата мача се бяха окопали пред вратата си както Вие в Полша.Важното е че има господ и двата отбора с най-много дузпи за последните години в България - отпаднаха с дузпи от евро-анонимници.Прекрасно е
също,че за "легендарните битки" срещу македонците Гигов пръсна пари за Венци,Генов,Миньор а лятото допълни "Надежда" с нови скъпи екзотични дървета.Вече е залесено не само около стадиона Ви.Директно на терена ще прилича на гора от дървета.Дано Диди пелето се задържи повече и да подпише дългосрочен договор.

Върни се в “Локо София”