talpata написа:
Ако се вземе наистина добър треньор,а не най-евтиния,нещата много бързо ще се променят към добро,така или иначе остават двубоите само в първенството,където всъщност Гонзо доказа,че и за тях няма понятие как да ги печели.
Нека ти обясня..не знам как го мислиш, че става, но това не е компютърна гира да ги наредиш и да играят както ти се иска.
Новият треньор идва с негови виждания за тактика и игра..да обаче отбора му е окомплектован, няма нови играчи... той започва да се оплаква.. не съм правил подготовка..трябва да градя стил на игра ама няма контроли.. отнема между 6-12 месеца докато един отбор смени стила си на игра ... който и да е той..идва и казва.. ами аз не съм готвил отбора..пишете я бегала годината сега ще ги уча..обаче те не схващат и го гонят след 4 загуби... ние плюем....
Един треньор дори да има перфектни разбирания за футбол и да знае точно къде и как трябва да постави даден играч... няма да стигне защото футбола е КОЛЕКТИВЕН СПОРТ и КОЛЕКТИВА не става за 1 ден! Та и Гуардиола да дойде няма да гледаш Барселона.. ще гледаш този отбор колко е научен...след 1 година може да видиш 40% от стила (не играта..стилът) на Барселона, а след 2 може и много повече! Но смяна сега значи..:
Гонзо: не ми се даде шанс!
Новият: играчи и подготовка не са мои!
Феновете: УУУУ Вън!
Батков: Аз карам влака....
еййй тоя филм съм го гледал!