Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот NIKSANA » 05 авг 2011 10:01

talpata написа:
Ако се вземе наистина добър треньор,а не най-евтиния,нещата много бързо ще се променят към добро,така или иначе остават двубоите само в първенството,където всъщност Гонзо доказа,че и за тях няма понятие как да ги печели.

Нека ти обясня..не знам как го мислиш, че става, но това не е компютърна гира да ги наредиш и да играят както ти се иска.
Новият треньор идва с негови виждания за тактика и игра..да обаче отбора му е окомплектован, няма нови играчи... той започва да се оплаква.. не съм правил подготовка..трябва да градя стил на игра ама няма контроли.. отнема между 6-12 месеца докато един отбор смени стила си на игра ... който и да е той..идва и казва.. ами аз не съм готвил отбора..пишете я бегала годината сега ще ги уча..обаче те не схващат и го гонят след 4 загуби... ние плюем....
Един треньор дори да има перфектни разбирания за футбол и да знае точно къде и как трябва да постави даден играч... няма да стигне защото футбола е КОЛЕКТИВЕН СПОРТ и КОЛЕКТИВА не става за 1 ден! Та и Гуардиола да дойде няма да гледаш Барселона.. ще гледаш този отбор колко е научен...след 1 година може да видиш 40% от стила (не играта..стилът) на Барселона, а след 2 може и много повече! Но смяна сега значи..:
Гонзо: не ми се даде шанс!
Новият: играчи и подготовка не са мои!
Феновете: УУУУ Вън!
Батков: Аз карам влака....
еййй тоя филм съм го гледал!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 05 авг 2011 10:09

NIKSANA написа:
talpata написа:
Ако се вземе наистина добър треньор,а не най-евтиния,нещата много бързо ще се променят към добро,така или иначе остават двубоите само в първенството,където всъщност Гонзо доказа,че и за тях няма понятие как да ги печели.

Нека ти обясня..не знам как го мислиш, че става, но това не е компютърна гира да ги наредиш и да играят както ти се иска.
Новият треньор идва с негови виждания за тактика и игра..да обаче отбора му е окомплектован, няма нови играчи... той започва да се оплаква.. не съм правил подготовка..трябва да градя стил на игра ама няма контроли.. отнема между 6-12 месеца докато един отбор смени стила си на игра ... който и да е той..идва и казва.. ами аз не съм готвил отбора..пишете я бегала годината сега ще ги уча..обаче те не схващат и го гонят след 4 загуби... ние плюем....
Един треньор дори да има перфектни разбирания за футбол и да знае точно къде и как трябва да постави даден играч... няма да стигне защото футбола е КОЛЕКТИВЕН СПОРТ и КОЛЕКТИВА не става за 1 ден! Та и Гуардиола да дойде няма да гледаш Барселона.. ще гледаш този отбор колко е научен...след 1 година може да видиш 40% от стила (не играта..стилът) на Барселона, а след 2 може и много повече! Но смяна сега значи..:
Гонзо: не ми се даде шанс!
Новият: играчи и подготовка не са мои!
Феновете: УУУУ Вън!
Батков: Аз карам влака....
еййй тоя филм съм го гледал!
(
За голямо съжаление си прав-ще гледаме този Левски поне една година...

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 10:10

Колкото и странно да ви звучи на всички , но съм напълно съгласна и споделям мнението на NIKSANA ,сега не е времето да се сменя треньор.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 авг 2011 10:17

А кога е времето?Накрая на сезона,когато отново сме с калъфките?Точно сега е времето да махнем некадърния пловдивски ром,който вече 2 години съсипва Левски.Колко трябва да си тъп за да оставиш Йовов,който неможеше да ходи още в 10-тата минута да играе 120 минути?Колко трябва да си тъп за да пресквалифицирваш постоянно футболистите си?
И вие искате тоя некадърник да остане в Левски щото сега не било време за смяна?Ами щом ви е кеф да сме вече трета година без трофей нека остане!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 05 авг 2011 10:17

Не остана селце на картата на Европа, където Левски да не бере срам... Колкото по-забутан е отбора-противник на нашите, толкова по-голямо е треперенето преди мача. А за резила след мача, не ми се отваря дума. След загубата от БАТЕ, Вуцов беше уволнен! А през последните 5-6 години, трактористите са много, много по в час от Търнава. Защо алчния доносник държи Гонзо? Защо в Рен можаха да го разкрият за два месеца а сега за две години никой нищо не вижда? Не стигнаха ли тези години на собственика, за да разбере, че калъфката е тавана на гонзовите възможности? Не му ли омръзна на мустака да слуша изтърканите клишета на един осмокласник и да се гърчи от срам пред ТВ камери ? Явно е истина слуха за финансовата помощ, която прави Гонзо на Мустака и раждащата се от това любов мужду тях...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 авг 2011 10:18

Има и добра страна на отпадането, поне ще гледаме Калво в мач на нивата във Варна. Също добре звучи "и сега Калво, едно в едно на Мечечиев, Калво преминава бързия Мечечиев, центриране....".

joro bad

Мнениеот joro bad » 05 авг 2011 10:19

Гонзо, Йолов,Дани Младенов да се хващат за ръка и да си вържат по един, ама по-голям камък, за да скочат заедно в реката на Искърското дефиле, близо до града на ,,кмето"-Своге :!: :idea: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 10:22

абе за Дани Младенов незнам ,ама това за КметО е добра идея да се метне в Искъра , щото то се видело , свърши с футбола , за кмет нема го изберат и да се мета готово.А Гонзо сиго каза месец Май , че ако и тази година Левски не е шампион ще си тръгне сам без никой да го кара.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 05 авг 2011 10:27

Гонзо ви върна в първи клас, при Ясен играехте много по-грамотно.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 авг 2011 10:31

миналата година дори и крилата нищо да не играеха имаше един Дарко и един Гара дето ни правеха головете, Арс няма борбеността и физиката и скоростта на Гара, на него му трябва захранване с топки от крилата, положения които да вкарва, така че Райков, Христов и Калво трябва да му ги "сервират" тия топки....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”