Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Мнениеот kokic1986 » 04 авг 2011 15:30

tevez написа:
kokic1986 написа:
tevez написа:Взех си днес Тема спорт и наистина има много полезна и интересна информация за всичките отбори в Бундеслигата,трансфери,състави,прогнози,супер.

И аз си го взех , ама нещо не ми хареса :(

Aми не знам лично ти какво си очаквал да има.Аз исках съставите,новите играчи,които са привлечени,кой колко е дал за играчи и колко е получил.За треньорите има инфо като цяло си е добре.

Очаквах нещо по-луксозно , няква книжка със снимки на отборите - нещо такова :?

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 04 авг 2011 15:32

Що не четете http://www.transfermarkt.de Там си има всичко за всеки отбор. Дори и да не разбирате германски, то думата Трансфери я знаете и ще я разчетете.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 04 авг 2011 16:33

Сайта си има и английска версия.
Действително е много полезен, въпреки, че не знам доколко са реални обявените трасферни суми, както и стойността която са задали на всеки играч.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 04 авг 2011 19:22

Колеги доста хора май са едва ли не на 100 % сигурни,че Байерн тази година е шампион,но според мен това е прекалено смела прогноза още на този ранен етап.Аз им гледах мача срещу Брауншвайг,предполагам,че и повечето от вас са го наблюдавали.Там ми направи впечатление все ще несработеността на Мануел Нойер със защитниците пред него и даже доста се учудих,че беше колеблив на моменти.Ако не се лъжа,увисна при едно центриране,при което смяташе,че топката ще излезе в аут и противниковия играч няма да я стигне,а това едва не доведе до гол.Освен това Гомез ми се видя доста "дървен",не беше захранван с достатъчно топки,а той е от по ленивите и няма да тръгне да се връща към центъра.В защитата слабостите май още си ги има,Бадщубер е рисков,но за сметка на това двете нови попълнения Боатенг и Рафиня доста подсилват дефанзивната част от отбора.А и да не забравяме,че след като се върнат след контузии Робен и Рибери,нещата ще стоят по различен начин и в нападение.
Знаете ли иначе какво ми направи впечатление,понеже и аз си купих Тема спорт днес,в приложението пишеше,че Байерн "не е изпускал златото в два сезона поред от средата на 90те",това не го знаех.Така че правилно бяха написали "Всички срещу Байерн",другите тимове ще водят доста сериозна борба с баварския колос,който тази година е като разярен звяр.Активността им на трансфирния пазар им гарантира стабилност и взаимозаменяемост,а и няма как,с такава дълга резервна скамейка,с която разполагат.Силно се надявам тази година Шалке да изглежда по коренно различен начин,в сравнение с миналия сезон и онова кошмарно 14 място.ще се радвам на място в Европа,мисля че това е максимума на този етап.Що се отнася до Борусия Дортмунд утре ще ги гледаме с интерес как ще започнат защитата на титлата си.Мисля,че ще са фактор в Бундеслигата,вярно е,че не взеха много играчи,но запазиха голяма част от шампионския състав,вярно сега ще са без Нури Шахин.Едва ли обаче имат сили да спечелят салатиерата отново.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 авг 2011 19:27

Roger_Federer,ти на кой отбор симпатизираш от Германия?

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 04 авг 2011 20:04

[quote="tevez"]Roger_Federer,ти на кой отбор симпатизираш от Германия?[/quot

На Шалке 04.А ти?Ще ви науча кой от кой отбор е постепенно,че съм "нов" тука,преди години много гледах германски футбол и в частност Бундеслигата,но в тоя форум,така и не съм писал,все не намирах време по обстойно да следя нещата.Миналата година когато ми направи впечатление,че Борусия вече сериозно се е запътила към спечелване на титлата,си викам я да видим какво става,че от 2 години не бях следял сериозно.Така че реших тази година пак да намирам време да гледам и да драсвам в темата.А между другото,имаш ли представа по коя немска тв дават Бундеслигата,че не съм на Близу и няма да я гледам на български.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 авг 2011 20:22

Аз съм за Хамбургер.
Иначе за телевизията не знам.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 04 авг 2011 20:53

Roger_Federer написа:
tevez написа:Roger_Federer,ти на кой отбор симпатизираш от Германия?[/quot

На Шалке 04.А ти?Ще ви науча кой от кой отбор е постепенно,че съм "нов" тука,преди години много гледах германски футбол и в частност Бундеслигата,но в тоя форум,така и не съм писал,все не намирах време по обстойно да следя нещата.Миналата година когато ми направи впечатление,че Борусия вече сериозно се е запътила към спечелване на титлата,си викам я да видим какво става,че от 2 години не бях следял сериозно.Така че реших тази година пак да намирам време да гледам и да драсвам в темата.А между другото,имаш ли представа по коя немска тв дават Бундеслигата,че не съм на Близу и няма да я гледам на български.

Aз съм на Близу, но БЛ няма.Не знам по коя ще я дават,но се надявам да я гледам,че ми писна от педе*астки първенства. Англия,италия,испания...Аман бе, аман!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 05 авг 2011 00:03

Roger_Federer написа:
tevez написа:Roger_Federer,ти на кой отбор симпатизираш от Германия?[/quot

Би трябвало по Sky да се излъчва , но не съм 100% сигурен. Аз я гледам по Евроспорт 2.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 05 авг 2011 01:01

Иначе ето ,че в ЕКТ отпадна първият немски отбор. Майнц 05 и ГАЗ МЕТАН МЕДИАС :mrgreen: повториха равенството 1:1 , стигна се до дузпи , а в тях румънците бяха по-точни. Голът за Майнц 05 е дело на Марсел Рисе.
Догодина дано да не участват такива отбори в ЕКТ. За мен Майнц е един от най-слабите отбори в БЛ и дано това да си проличи през новия сезон.
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”