Мнениеот Roger_Federer » 04 авг 2011 19:22
Колеги доста хора май са едва ли не на 100 % сигурни,че Байерн тази година е шампион,но според мен това е прекалено смела прогноза още на този ранен етап.Аз им гледах мача срещу Брауншвайг,предполагам,че и повечето от вас са го наблюдавали.Там ми направи впечатление все ще несработеността на Мануел Нойер със защитниците пред него и даже доста се учудих,че беше колеблив на моменти.Ако не се лъжа,увисна при едно центриране,при което смяташе,че топката ще излезе в аут и противниковия играч няма да я стигне,а това едва не доведе до гол.Освен това Гомез ми се видя доста "дървен",не беше захранван с достатъчно топки,а той е от по ленивите и няма да тръгне да се връща към центъра.В защитата слабостите май още си ги има,Бадщубер е рисков,но за сметка на това двете нови попълнения Боатенг и Рафиня доста подсилват дефанзивната част от отбора.А и да не забравяме,че след като се върнат след контузии Робен и Рибери,нещата ще стоят по различен начин и в нападение.
Знаете ли иначе какво ми направи впечатление,понеже и аз си купих Тема спорт днес,в приложението пишеше,че Байерн "не е изпускал златото в два сезона поред от средата на 90те",това не го знаех.Така че правилно бяха написали "Всички срещу Байерн",другите тимове ще водят доста сериозна борба с баварския колос,който тази година е като разярен звяр.Активността им на трансфирния пазар им гарантира стабилност и взаимозаменяемост,а и няма как,с такава дълга резервна скамейка,с която разполагат.Силно се надявам тази година Шалке да изглежда по коренно различен начин,в сравнение с миналия сезон и онова кошмарно 14 място.ще се радвам на място в Европа,мисля че това е максимума на този етап.Що се отнася до Борусия Дортмунд утре ще ги гледаме с интерес как ще започнат защитата на титлата си.Мисля,че ще са фактор в Бундеслигата,вярно е,че не взеха много играчи,но запазиха голяма част от шампионския състав,вярно сега ще са без Нури Шахин.Едва ли обаче имат сили да спечелят салатиерата отново.