Reckless написа:TristaNNN написа:Ще си позволя да се отклоня леко от темата, но в цялата тази история около мача, типично по български, стана така че основните проблеми бяха туширани за сметка на ....съдийството разбира сеИ усещам защо.
И малките деца знаят, че Суперкупата на Бъгария губи блясъка и престижа си с всеки изминал сезон. Това което малките деца не знаят обаче е, че всеки отбор навсякъде по целия бял свят излиза и играе с най-доброто в наличност. Сами се сещате какво ще стане, ако един отбор от Западна Европа излезе с този състав в такъв мач - жална му майка на треньора![]()
Обаче момчетата от Ловеч така направиха нещата, че хем си излезнаха с резервите, хем резервите не си даваха зор и си знаеха, че ще загубят мача, и за да е всичко тип-топ: майсторчето на интригата, г-н Попов излезе смело и заяви че Генов трябва да изражда кравиТой че Генов не е цвете за мирисане - не е, ама браво на оранжевите. Успяха много технично да отклонят проблема, сега и на Пенев му е мирна главата, и на играчите ... абе страшен маскенбал
Представете си в една Германия, Италия, абе и Полша ако искате, това да се случи. Треньорът щеше да бъде разкъсан.
В Испания има много не приоритетни мачове, в които треньорите пазят основния състав и никой не ги разкъсва.
Ти въз основа на какво написа тези глупости ? Аз поне наблюдавам пряко реакциите на феновете и знам, какво приказвам а ти въз основа на какво си така убеден в това, което пишеш ? Мислиш ли, че Пенев не знае, какво е в Европа !? Европа не е България. Тук хората са толерантни и не се правят на по-специалисти от специалистите. Тук никой не учи футболистите на футбол, треньорите на тактика и хирурзите на хирургия.
Всеки си гледа неговата работа. Не си мислете, че всичко живо е с български манталитет !
Много се извинявам, че не бях по-изчерпателен с коментара си, просто не предполагах, че ще има хора които няма да разберат основната идея, а ще скочат да хапят
Значи, аз съм последният човек, който ще дава акъл на Пенев какво и как да прави. Да не говорим, че грам не ме интересува мнението на феновете ви. Проблемът е друг: Ясно е че мача с Висла е приоритет - колко е реална целта наречена отстраняване - идея си нямам, мисля да попитам някой от феновете