Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2011 21:12

Reckless написа:
TristaNNN написа:Ще си позволя да се отклоня леко от темата, но в цялата тази история около мача, типично по български, стана така че основните проблеми бяха туширани за сметка на ....съдийството разбира се :lol: И усещам защо.

И малките деца знаят, че Суперкупата на Бъгария губи блясъка и престижа си с всеки изминал сезон. Това което малките деца не знаят обаче е, че всеки отбор навсякъде по целия бял свят излиза и играе с най-доброто в наличност. Сами се сещате какво ще стане, ако един отбор от Западна Европа излезе с този състав в такъв мач - жална му майка на треньора :roll:

Обаче момчетата от Ловеч така направиха нещата, че хем си излезнаха с резервите, хем резервите не си даваха зор и си знаеха, че ще загубят мача, и за да е всичко тип-топ: майсторчето на интригата, г-н Попов излезе смело и заяви че Генов трябва да изражда крави :mrgreen: Той че Генов не е цвете за мирисане - не е, ама браво на оранжевите. Успяха много технично да отклонят проблема, сега и на Пенев му е мирна главата, и на играчите ... абе страшен маскенбал :lol: Представете си в една Германия, Италия, абе и Полша ако искате, това да се случи. Треньорът щеше да бъде разкъсан.

В Испания има много не приоритетни мачове, в които треньорите пазят основния състав и никой не ги разкъсва.
Ти въз основа на какво написа тези глупости ? Аз поне наблюдавам пряко реакциите на феновете и знам, какво приказвам а ти въз основа на какво си така убеден в това, което пишеш ? Мислиш ли, че Пенев не знае, какво е в Европа !? Европа не е България. Тук хората са толерантни и не се правят на по-специалисти от специалистите. Тук никой не учи футболистите на футбол, треньорите на тактика и хирурзите на хирургия.
Всеки си гледа неговата работа. Не си мислете, че всичко живо е с български манталитет !

Много се извинявам, че не бях по-изчерпателен с коментара си, просто не предполагах, че ще има хора които няма да разберат основната идея, а ще скочат да хапят Изображение

Значи, аз съм последният човек, който ще дава акъл на Пенев какво и как да прави. Да не говорим, че грам не ме интересува мнението на феновете ви. Проблемът е друг: Ясно е че мача с Висла е приоритет - колко е реална целта наречена отстраняване - идея си нямам, мисля да попитам някой от феновете :mrgreen: Мене ме подразни начина по който това стана, там Ви е проблемът на Вас. То беше ясно, че Литекс няма да си дава зор, както и ти сам каза - това е практика, само дето примерите, които ти даваш са леко неуместни. Защо, може би ще попиташ ти? Защото, когато на всички им е ясно за какво иде реч, не излиза един мазен да отклонява темата в друга посока, а излиза треньорът или който е там медийната персона и става ясно за какво иде реч. Ама не - Генов да ражда крави и тва е ... професионален коментар от "толерантните специалисти". Ей тва ме подразни пич - а съм сигурен, че и не само мене...няма как да стане така- като имаш претенции за нещо ще бъдеш пич, не фурнаджийска лопата. Ей затова много хора от другите клубове не ви обичат - заради такива моменти, щото няма как да уважавам тоя отбор, при положение че има претенции за ШЛ при загубен вече двубой, а в същото време го е страх да се надиграва с тим дето няма официален мач за сезона. Жалко за хубавия мач миналата седмица в Ловеч, стана ми приятно да ви гледам, въпреки че ни взехте титлата миналия сезон. Сега ако бяхте постъпили като мъже, като шампиони още повече щеше да се вдигнете в очите на много хора, ама не - кравите след Нова Година ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 01 авг 2011 22:55

Момчета хайде пишете за Висла , стига с тоя мач за Супер Купата ! Ще го дават ли някъде мача с Висла Краков? Отиваме там , но аз мисля че всичко е решено....нямам просто доверие на нашите че ще направят нещо,освен Том и Янев другите са много зле! А доколкото разбрах май Том ще го продават !? И тогава вече не ми се мисли !

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 01 авг 2011 22:57

А вие защо не приехте достойно, че ви "отнехме" титлата(така си го написал, че все едно е ваше притежание по подразбиране и ние сме ви я откраднали)? Защо не приехте с достойнство, че през целия сезон бяхте по-слаби, а оня мустакатия трябваше да прави циркове?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 авг 2011 23:56

Blagoy написа:А вие защо не приехте достойно, че ви "отнехме" титлата(така си го написал, че все едно е ваше притежание по подразбиране и ние сме ви я откраднали)? Защо не приехте с достойнство, че през целия сезон бяхте по-слаби, а оня мустакатия трябваше да прави циркове?

ПРосто всички ви легнаха, там е цялата работа. Заблуждавай се ти и си вярвай...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 02 авг 2011 00:47

Момиче, как става така, че всички отбори да ти легнат? Ще ти легнат 2-3, ами другите? Замисляйте се ореди да говорите поне малко..
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 авг 2011 01:18

Bella написа:Момиче, как става така, че всички отбори да ти легнат? Ще ти легнат 2-3, ами другите? Замисляйте се ореди да говорите поне малко..

Аре стига глупости, не знам кой се опитвате да заблуждавате и всичко се отрича. Тая година нема ви се верва. Тва е положението.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 авг 2011 01:40

Red_Girl написа:
Bella написа:Момиче, как става така, че всички отбори да ти легнат? Ще ти легнат 2-3, ами другите? Замисляйте се ореди да говорите поне малко..

Аре стига глупости, не знам кой се опитвате да заблуждавате и всичко се отрича. Тая година нема ви се верва. Тва е положението.

Как ви обичам едни такива надъхани и наперени, защото след това ревът ви като на хималайска мечка е музика за ушите ми
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 авг 2011 01:44

Хората са казали, че когато не си в час с нещо по добре не взимай отношение, за да не се излагаш пред всички, ама малцина се вслушват в тези мъдри думи - уви. :|

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 02 авг 2011 01:46

"Едно е да си бухнал, а друго е да си с пълнеж!" :lol:
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 авг 2011 17:33

TristaNNN написа:Значи, аз съм последният човек, който ще дава акъл на Пенев какво и как да прави. Да не говорим, че грам не ме интересува мнението на феновете ви. Проблемът е друг:

Проблемът е, че си въобразяваш, че твоите мнения ни интересуват и се напъваш да пишеш тук. Никой от феновете на Литекс не ти приема постовете на сериозно и ти и твои съмишленици с някакъв животински инат продължавате със смешните напъни с някаква си ваша цел, за която не ни дреме.
И тази red girl и тя само за лягане приказва, сякаш това й е основния приоритет в живота.

Върни се в “Литекс”