16. При неосигуряване на места за представителите на медиите, по доклад на делегата се налага имуществена санкция в размер на 1000 лева на клуба-домакин.
Честито.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
16. При неосигуряване на места за представителите на медиите, по доклад на делегата се налага имуществена санкция в размер на 1000 лева на клуба-домакин.
PFC Litex написа:Когато е масово, а не еднолично, тогава трябва да накажат всички отбори, с което когато е масово дава отзвук, защото няма как постоянно да наказваш, тъй като в един момент, първенството може да бъде прекъснато.
На мен ми е интересно Светкавица колко пари ще получат от ТВ права като няма да им излъчват нито един мач?
PFC Litex написа:Томи ето какво записано в праивлника16. При неосигуряване на места за представителите на медиите, по доклад на делегата се налага имуществена санкция в размер на 1000 лева на клуба-домакин.
Честито.
papagala_92 написа:Е не това вече е несериозно.Най-добре си беше миналата година с ПРО БГ и РИНГ БГ.Не стига че само 2 мача ще бъдат предавани ми на всичкото отгоре само на Левски и ЦСКА мачовете ще се предават.Не разбрахте ли,че България не е само Левски и ЦСКА
wurst написа:Не съм сигурен колко пари трябва за да се създаде една телевизия, но примерно правителството трябваше да инвестира тези 1,6 млн. в една нова спортна телевизия, която да излъчва само мачовете от А и Б група. Сигурен съм, че щяха да се намерят спонсори за един такъв проект....
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост