ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:44

Томи ето какво записано в праивлника

16. При неосигуряване на места за представителите на медиите, по доклад на делегата се налага имуществена санкция в размер на 1000 лева на клуба-домакин.

Честито.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 19:44

PFC Litex написа:Когато е масово, а не еднолично, тогава трябва да накажат всички отбори, с което когато е масово дава отзвук, защото няма как постоянно да наказваш, тъй като в един момент, първенството може да бъде прекъснато.

На мен ми е интересно Светкавица колко пари ще получат от ТВ права като няма да им излъчват нито един мач?

Масово няма да е в никакъв случай. А и няма да са много желаещите, които да рискуват себе си, заради всички по-малки отбори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

papagala_92
Контакти:

Re: Окончателно - БНТ и ТВ7 ще дават по един мач на кръг

Мнениеот papagala_92 » 01 авг 2011 19:47

Е не това вече е несериозно.Най-добре си беше миналата година с ПРО БГ и РИНГ БГ.Не стига че само 2 мача ще бъдат предавани ми на всичкото отгоре само на Левски и ЦСКА мачовете ще се предават.Не разбрахте ли,че България не е само Левски и ЦСКА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 19:48

PFC Litex написа:Томи ето какво записано в праивлника

16. При неосигуряване на места за представителите на медиите, по доклад на делегата се налага имуществена санкция в размер на 1000 лева на клуба-домакин.

Честито.

Това е друго. Потърси в задълженията на отбора-домакин, там пише точно за спирането и възпрепятстването на телевизионното излъчване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 авг 2011 19:50

всички отбори ли ще вземат пари от тв права или само левски и цска.. щото май само левски и цска ще дават :shock:
и между другото е странно толкова пари за 2 мача.... пробг като взеха правата май се бръкнаха по-малка сума и имаха правата да предават всички мачове и т.н., според мен много тъпо е всичко ама както и да е :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 01 авг 2011 19:51

говорил съм с хора от бтв и са ми казвали ,че само мачовете на Левски и цска правят някакав рейтинг,всичко останало било трагедия
да кажа ,че финала за купата между Берое и поморие е гледан от 200-300 000 хиляди души,което е бая нисък рейтинг за финал
всичко е пари...така че не може да се сърдите на никой
последните две дербита :на 1-ви август-1 300 000 ,а това от от февруари около 900 000....

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 01 авг 2011 19:51

papagala_92 написа:Е не това вече е несериозно.Най-добре си беше миналата година с ПРО БГ и РИНГ БГ.Не стига че само 2 мача ще бъдат предавани ми на всичкото отгоре само на Левски и ЦСКА мачовете ще се предават.Не разбрахте ли,че България не е само Левски и ЦСКА

И защо реши, че ще дават само на Левски и ЦСКА мачовете?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:53

Томи дисциплинарният правилник е един, така че, там пише всички наказания които носи всеки един професионален клуб, член на БФС.
Изображение

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 01 авг 2011 19:53

wurst написа:Не съм сигурен колко пари трябва за да се създаде една телевизия, но примерно правителството трябваше да инвестира тези 1,6 млн. в една нова спортна телевизия, която да излъчва само мачовете от А и Б група. Сигурен съм, че щяха да се намерят спонсори за един такъв проект....

Защо държавата трябва да направи спортна телевизия? Това да не е времето преди 89-та та държавата ще прави? Нали някои от онези тюфлеци, наречени президенти на ФК, които се пъчат колко пари дават, начело с Венци Стефанов се напъваха по медиите, че е време да направят телевизия за футболния шампионат? Ами да направят.

Имам въпрос- 6 млн. лв се дават за един сезон и по мач на седмица от двете телевизии, така ли? Ами те ако излъчват половината първенство, то колко ще трябва да платят- 12 млн. лв.? А, някой може ли да ми припомни колко пари плащаше БТВ до миналия сезон?

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 авг 2011 19:56

Пак е нещо.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,