Мнениеот Roger_Federer » 01 авг 2011 10:49
Е това не го очаквах.Ние да не сме в миналия век бе?Как може да дават по 1 мач?После защо ни е такова нивото на първенството.Така всеки може да си прави сметките,а ние оставаме без ефир.Факт е,че родната елитна дивизия се гледа най много,добре,блокирайте часовете кто сте такива хитреци,но това се казв големи дебили.Блокират ми мачовете от Англия и т.н.,за да гледам Каварна срещу ЦСКА.Ами от ЦСКА съм,но не всички са и не на всичси им е приятно да гледат този мач.Същото важи и за мачовете,кито ще предават на Левски и изобщо.Даже не бих се учудил ако гледаме по 1 мач изобщо,това е България все пак.Надявам се ТВ7 да подпише договор и да не се окажат боклуци като БТВ,а да дават мачовете както си му е реда.И дано да излъчват по 2 мача,така би трябвало доста хора да са доволни.По 3 мача от А група е приемливо.Аз по принцип гледам само ЦСКА на гостуванията,а на домакинствата ходя на Армията.Що се отнася до другите мачове,чат пат да хвана Литекс срещу Левски,Левски срещу Локо Сф и Славия,няколко дербита на сезон,но да направиш такова затъмнение е престъпление,още повече,че няма да даваш достатъчно футбол с бг марка.По този начин ни казват : "Поемете го и се радвайте,че не е по голям".Но с Перуката,наркомана и другите циркаджии и бандити в БФС,ще е така.