ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Кои мачове ще дава БНТ през новия сезон

Мнениеот pehopeho » 01 авг 2011 09:49

wicked1913 написа:10 кръг, Черно море - ЦСКА - пак кюскане на топката и рутинна победа за гостите!

Не,че нещо ама от 3-4 години ЦСКА не са ни вкарвали гол на Тича 8-)

7 кръг, Лудогорец – Левски - малко колорит в ефира, Планината отива при Мохамед!

А ТОВА МЕ РАЗБИ АХАХАХАХА

Ами така се гледа клавиатурата през розови очила!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 01 авг 2011 10:20

YANTRA_FOREVER написа:Аа стига бе :x Дано поне ТВ 7 да са подбрали по-добри мачове. На тея 90% са с ясен край.

За какво са ни да гледаме други мачове.Достойните отбори са Левски ,Цска и Литекс(Ще видим и Лудогорец какво може).Аз предпочитам да гледам тези отвори щом ще има блокирани часове,а не Миниор Перник и Светкавица.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 авг 2011 10:32

По-малко от 3 мача не трябва да се дават,даже за мен трябва да са 4 мача!!!Просто е ясно че,Левски и ЦСКА събират да речем около 80% от футболната аудитория,с тези които не го признават просто няма смисъл да се заяждам за темата.Та да речем 80% е доста и е нормално винаги първи и втори избор да са Левски и ЦСКА спрямо кой мач им е по-интересен!!!Но тук идва проблема освен тези 2 отбора има и още 14 такива.И те също правят интересни и хубави мачове които трябва да се видят от хората.За мен е нормалното да се дават мачовете на Левски и ЦСКА,но и да се предават другите два най-интересни срещи в кръга освен на грандовете!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 авг 2011 10:40

И за мен минимума трябва да е поне 4 мача!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 01 авг 2011 10:49

Е това не го очаквах.Ние да не сме в миналия век бе?Как може да дават по 1 мач?После защо ни е такова нивото на първенството.Така всеки може да си прави сметките,а ние оставаме без ефир.Факт е,че родната елитна дивизия се гледа най много,добре,блокирайте часовете кто сте такива хитреци,но това се казв големи дебили.Блокират ми мачовете от Англия и т.н.,за да гледам Каварна срещу ЦСКА.Ами от ЦСКА съм,но не всички са и не на всичси им е приятно да гледат този мач.Същото важи и за мачовете,кито ще предават на Левски и изобщо.Даже не бих се учудил ако гледаме по 1 мач изобщо,това е България все пак.Надявам се ТВ7 да подпише договор и да не се окажат боклуци като БТВ,а да дават мачовете както си му е реда.И дано да излъчват по 2 мача,така би трябвало доста хора да са доволни.По 3 мача от А група е приемливо.Аз по принцип гледам само ЦСКА на гостуванията,а на домакинствата ходя на Армията.Що се отнася до другите мачове,чат пат да хвана Литекс срещу Левски,Левски срещу Локо Сф и Славия,няколко дербита на сезон,но да направиш такова затъмнение е престъпление,още повече,че няма да даваш достатъчно футбол с бг марка.По този начин ни казват : "Поемете го и се радвайте,че не е по голям".Но с Перуката,наркомана и другите циркаджии и бандити в БФС,ще е така.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 01 авг 2011 10:55

Roger_Federer написа:Е това не го очаквах.Ние да не сме в миналия век бе?Как може да дават по 1 мач?После защо ни е такова нивото на първенството.Така всеки може да си прави сметките,а ние оставаме без ефир.Факт е,че родната елитна дивизия се гледа най много,добре,блокирайте часовете кто сте такива хитреци,но това се казв големи дебили.Блокират ми мачовете от Англия и т.н.,за да гледам Каварна срещу ЦСКА.Ами от ЦСКА съм,но не всички са и не на всичси им е приятно да гледат този мач.Същото важи и за мачовете,кито ще предават на Левски и изобщо.Даже не бих се учудил ако гледаме по 1 мач изобщо,това е България все пак.Надявам се ТВ7 да подпише договор и да не се окажат боклуци като БТВ,а да дават мачовете както си му е реда.И дано да излъчват по 2 мача,така би трябвало доста хора да са доволни.По 3 мача от А група е приемливо.Аз по принцип гледам само ЦСКА на гостуванията,а на домакинствата ходя на Армията.Що се отнася до другите мачове,чат пат да хвана Литекс срещу Левски,Левски срещу Локо Сф и Славия,няколко дербита на сезон,но да направиш такова затъмнение е престъпление,още повече,че няма да даваш достатъчно футбол с бг марка.По този начин ни казват : "Поемете го и се радвайте,че не е по голям".Но с Перуката,наркомана и другите циркаджии и бандити в БФС,ще е така.

Aбсолютно съм съгласен с теб! Това прилича на Левски-ЦСКА ТВ. Ми да направят един локален канал в София и да им дават мачовете на тези отбори. Все едно няма други отбори в България. За мен и Б група (Източна) би била интересна. Накратко Левски и Цска какво да им гледам всеки кръг? Предпочитам да гледам Литекс,Черно Море, Берое и Локо Пд.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 01 авг 2011 11:14

Явно според БНТ има само два отбора в България

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 01 авг 2011 11:35

БНТ1 СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
Иначе третия кръг е уникален Калиакра-Цска супер ел класико с нетърпение ще го очакваме да го гледаме направо "ФАМОЗНО"

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 авг 2011 11:36

някой ще се запита:
- Абе, къде е Черноморец?
а отговора идва от самосебе си:
- На път към Б група, чадо!

Хабер си нямаш от футбол ! Там където е Херо, там се играе футбол ! "Черноморец" ще бъде фактор този сезон. Ще играе най зрелищния футбол, на бас се хващам, че след ЦСКА ще имат най - много отбелязани голове !
заб: казва го фен на нафтата уважаващ Херо и мразещ до смърт Митьо селския от Подвис !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2011 12:51

Искрено се надявам, че към съвсем нормалния избор на БНТ, ТВ 7 ще прибавят поне още по 2 мача !
Минимум по 3 мача от кръг трябва да се предават !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”