lisynger написа:hrclspr12 написа:Обясни ми понятието-Автогол от засада
Преди автогола имаше човек в червено в засада, но понеже на ГА не му прилича да казва истината, втълпява глупости на обществото. Виж внимателно повторение на ситуацията. А това, че Бисер си я заби така красиво, е отделен въпрос. Но гол наистина нямаше.
Наистина сте забавни. Имате избирателна памет.
A играча на ЦСКА в засада ако е бил в засада игра ли с топката след онзи дървар или тя си влезе? Кажи ми това сериозния?[/quote]
Първо,тук има много важно уточнение-тогава важеше друго правило за засада-не като сега,да се изчака и да се види кой и защо.Второ,като човек присъствал на мача ти казвам-флагът беше вдигнат още докато центрирането летеше към наказателното,на стадиона винаги се вглеждам в тези неща,а случаят беше на Г сектор.Аз гледам от В към Б и имам прекрасен поглед към полето-страничният беше откъм В сектор и вддигна флага,не е нужно даже периферно зрение...
Като цяло в този случай каламбурът е следният:От гледна точка на днешните правила гол трябва да има!Но именно тук е разковничето-пропуска се ОСНОВНИЯТ ФАКТ,че преди 12 години има ли човек зад защитата и е вдигнат флаг,засада има! Толкова е просто всъщност!