Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот marmi52 » 30 юли 2011 17:43

8-)

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.
Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...
Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !
У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.
Предизборната кампания на ГЕРБ май се открива днес ... :lol:
Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:
Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...
Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:
Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....
Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...
Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...
Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

[offtopic]Изненадан съм, че уважаваното от мен радио "Гонг" също изпадна в някаква неразбираема за мен еуфория ...[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот Dani » 30 юли 2011 17:50

+1, и на мен не ми харесва това, че се възхвалява толкова много "уникалната" зала. Както каза и ти, в Европа всяка зала е дори по-хубава от тази, а ние говорим, сякаш е станало някакво чудо! :shock:

Потребителски аватар
Lunatic1914
Контакти:

Мнениеот Lunatic1914 » 30 юли 2011 17:50

Напълно споделям твоето мнение колега! Такава жалка пропаганда, нямам думи. Отврат :oops:
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 30 юли 2011 17:52

Като не ви харесва не гледайте.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2011 17:55

Dani написа:+1, и на мен не ми харесва това, че се възхвалява толкова много "уникалната" зала. Както каза и ти, в Европа всяка зала е дори по-хубава от тази, а ние говорим, сякаш е станало някакво чудо! :shock:

Напълно подкрепям.
Залата си е най-обикновенна и средностатистическа за подобни съоръжения за Европа.
Честито на софиянци за новата придобивка :mrgreen: .
Последна промяна от greenpeak на 30 юли 2011 17:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 30 юли 2011 17:55

Еми това е първият такъв обект от десетилетия и мисля че си е едно малко чудо, нека уважим труда на толкова много хора, а не да плюем постоянно. Ако това е предизборната кампания на ГЕРБ, значи е много добра и целенасочена. Защо За толкова години БСП и СДС и останалите не построиха нещичко? Мисля, че трябва да се радваме на тази зала и да се надяваме, че скоро ще имаме и модерни футболни стадиони.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 17:56

marmi52 написа:8-)

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.
Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...
Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !
У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.
Предизборната кампания на ГЕРБ май се открива днес ... :lol:
Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:
Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...
Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:
Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....
Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...
Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...
Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

[offtopic]Изненадан съм, че уважаваното от мен радио "Гонг" също изпадна в някаква неразбираема за мен еуфория ...[/offtopic]

А според теб какво трябваше да направят? Траурна церемония? Ние спортен обект от подобен мащаб скоро не сме откривали и е съвсем нормално това, което се прави. Освен това, защо мислиш, че на запад при "белите" хора е по- различно в такъв момент? На всичкото отгоре само двама или трима от застаналите през микрофона хора споменаха ББ.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 30 юли 2011 18:00

всеки се радва на това,което няма до сега.......честито на всички българи за новата придобивка с хубавото име-АРЕНА АРМЕЙЦИ.... :)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 30 юли 2011 18:04

Така е,прав си,жалка пропаганда преди избори,но няма какво да се прави.ГЕРБ не ги харесвам,но не са първите,нито са последните,които правят това.Този подход е известен и е осъществяван от още доста партии,все едно ние не можем да свханем нищо.Е,има и такива,които са овце и блеят и се лъжат,но не може човек да промени другите,нали?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 юли 2011 18:07

Поредно доказателство, че заслужаваме съдбата си, а относно изборите, това е толкова промито понятие, че няма накъде.
Избори има през 2 години, да разбирам ли, че всичко което се прави са предизборни кампании?

Като не ви харесва сменете канала.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”