El greco написа:ЕЕЕ човекът с акаунта пак видя световна конспирация , завъртяна от Митко Събев.....
Ами , пич вместо само да критикуваш и хвърляш съмнения в публичното пространство , защо не го купиш клуба , в съдружие с хората за които казваш , че са ти приятели , някои от тях могат да си го позволят . Тогава ще си спокоен , че всичко в Черноморец Бургас е на светло и атакуваме мощно Европа .
Колега , уважавай хората , които дават пари за развитието на футбола . Дали били негови или е намерил начин да формира бюджет , който да инвестира във футбол не е важно , важно е , че човекът се опитва да носи радост на много хора .
А , че искал да се облажи , че кой не иска ??? Че ти да не бачкаш за онзи където клати гората .... Аз не виждам нищо лошо в стремежа на Митко Събев да доведе търговското дружество до печеливш край .
Щял бил да лапне стария ни стадион , ами къде ще го занесе бе , човек ???? Нали ще остане за града , едно ново модерно съоръжение .... Или и ти сигурно имаш апетити свързани с този имот и се чудиш как да го прецакаш ???
Световни конспирации не съм споменавал ... ама статистиката показва - 7 от 7 ( домакински загуби напролет ) . На мен лично ми е странно как всепризнатия майстор на дефанзивната игра Георги Василев не успя да спечели една точица у дома . Със същите играчи , дето есента ги гласяха за атака на Евро квоти . И не само последния сезон .Откакто Събев "спасява" футбола в града ни през всеки сезон има по няколко "странни" резултата . Ако ти е къса паметта , да ти припомня че точно Събев изгони Херо защото "продавал" мачове . Странно как вече на 2 пъти наема същия този "продажник"
Ако хората за които говориш , решат да си купуват футболен отбор , то бих ги посъветвал да си купят един друг бургаски отбор , който в момента не развива дейност ( пък наскоро чух един слух , че и кмета Николов не бил много далеч от идеята въпросния клуб да се възроди ) вместо да се замесват с "гордия наследник на традициите" .
Уважението , приятелю , трябва да се заслужи . Не се получава даром , или за празни обещания за светло бъдеще ... Ще се съгласиш предполагам , че всичко хубаво за бургаския футбол се е случвало преди Подвиския да се появи в града ни . Предполагам , че е зарадвал много хора с опитите си да затрие 2 бургаски отбора .Единия го има само на книга ( но го има ) а другия оцеля напук ...
По въпроса за опитите му "...да доведе търговското дружество до печеливш край ..." оставям да говорят цифрите - към 38 млн. лева загуби до края на 2010 г. предполагам знаеш какво се случва с едно търговско дружество когато загубите му надвхърлят стойността на уставния му капитал ( в случая 50 млн. лева ) .
А защо си толкова сигурен , че ако Събев сложи ръка на въпросните декари , там ще се построи нов стадион . Какво му пречи на Събев от края на 2007-а година насам да прави каквото и да е на стадион "Черноморец" . Отделно Самия Събев е казвал много пъти , че Бургас е малък за 2 големи стадиона .