Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Мнениеот Converse » 29 юли 2011 21:37

ntodorov написа:Няма ни го логото на новите екипи. Де го ?
Споменах ли, че съм доволен от селекцията, играта, екипите и атмосферата в клуба. Мирише на наше. Убеден съм, че имаме една от най-добрите БГ селекции това лято...Не успях да се прибера в Бургас на време и съжалявам за пропуснатата възможност да присъствам на представянето. Впрочем новите екипи ме кефят мнооого. Ставам върл "Макрон"-овец. :)

Еее на един човек да му харесат (освен мен). На стадиона не чух някой друг да ги хареса, но на мен пък ми легнаха на сърцето и само да ги пуснат в шопа си вземам екип веднага. :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 юли 2011 21:45

На мен също ми харесаха екипите, но във фен шопа момичето така ми се сопна, след като я попитах кога идват екипите, че щях да съгреша и да я нокаутирам. Егати кривочите, егати персоналите и по магазини, и по заведения...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 29 юли 2011 21:45

Bourgas написа:На мен също ми харесаха екипите, но във фен шопа момичето така ми се сопна, след като я попитах кога идват екипите, че щях да съгреша и да я нокаутирам. Егати кривочите, егати персоналите и по магазини, и по заведения...

Така е за съжаление ...

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 30 юли 2011 10:18

ЕЕЕ човекът с акаунта пак видя световна конспирация , завъртяна от Митко Събев.....
Ами , пич вместо само да критикуваш и хвърляш съмнения в публичното пространство , защо не го купиш клуба , в съдружие с хората за които казваш , че са ти приятели , някои от тях могат да си го позволят . Тогава ще си спокоен , че всичко в Черноморец Бургас е на светло и атакуваме мощно Европа .
Колега , уважавай хората , които дават пари за развитието на футбола . Дали били негови или е намерил начин да формира бюджет , който да инвестира във футбол не е важно , важно е , че човекът се опитва да носи радост на много хора .
А , че искал да се облажи , че кой не иска ??? Че ти да не бачкаш за онзи където клати гората .... Аз не виждам нищо лошо в стремежа на Митко Събев да доведе търговското дружество до печеливш край .
Щял бил да лапне стария ни стадион , ами къде ще го занесе бе , човек ???? Нали ще остане за града , едно ново модерно съоръжение .... Или и ти сигурно имаш апетити свързани с този имот и се чудиш как да го прецакаш ???

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 авг 2011 11:16

Остава само да чакаме първия мач от "кампанията" ( както би казал всеки коментатор от Диема). Имаме си евтина, но добра селекция, имаме си Херо - оспорван, но наш трЕнер, имаме си Кишишев - стар, но с вълчи хъс и апетит - видно е ( аз малко съм му "наточен" заради изказванията по публиката ни, но айде - хора сме - всеки греши) :| Имаме си и нови благозвучия - Ака, Ас(з)ис, Жо, Жи и прочие играчи. Дори сме с нова екипировка и ей тъй - Уеееееекинко с гумичка Koh-i Noor изтриваме и последната следа от Балъков, както впрочем Търновецът направи същото упражнение с обратен знак преди време де. Няма лошо. Гледаме много ТВ и знаем, че и футболните стратези по света така правят ;) . Иначе този Черноморец ми изглежда симпатичен. В резултат на служебните и извънслужебните ми ангажименти нещата се стекоха така, че не можах да гледам нито една контрола на отборът, но четох доста. Мнението ми е необективно, но вътрешното усещане някак си ме прави оптимист. Чувствам се така, както преди години, когато сменях гаджетата. Нов копнеж, нов стимул, нова емоция, нов трепет под лъжичката, учестен пулс в сърдечната област...Като стъпя обаче здраво на земята след време - истината винаги се е различавала от тази под ципа в гащите ми.И ако човек помъдрее ще разбере, че няма нищо по-хубаво от верен, добър макар и беден приятел. Лъскавото, красивото, напудреното са за чуждия нагон, а в най-добрия случай и за общия такъв. В една истинска компания обаче трябва да има атмосфера и мирис на свое - всичко друго е фалш и беда...Последните три изречения всеки да перефразира както ще, но да има предвид, че презумпирам преди всичко Черноморец и ...старите си гаджета с едно от, които се траем вече 17 години със заличени от времето любовни трепети, но с мнооого взаимно уважение и обич. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 авг 2011 22:32

El greco написа:ЕЕЕ човекът с акаунта пак видя световна конспирация , завъртяна от Митко Събев.....
Ами , пич вместо само да критикуваш и хвърляш съмнения в публичното пространство , защо не го купиш клуба , в съдружие с хората за които казваш , че са ти приятели , някои от тях могат да си го позволят . Тогава ще си спокоен , че всичко в Черноморец Бургас е на светло и атакуваме мощно Европа .
Колега , уважавай хората , които дават пари за развитието на футбола . Дали били негови или е намерил начин да формира бюджет , който да инвестира във футбол не е важно , важно е , че човекът се опитва да носи радост на много хора .
А , че искал да се облажи , че кой не иска ??? Че ти да не бачкаш за онзи където клати гората .... Аз не виждам нищо лошо в стремежа на Митко Събев да доведе търговското дружество до печеливш край .
Щял бил да лапне стария ни стадион , ами къде ще го занесе бе , човек ???? Нали ще остане за града , едно ново модерно съоръжение .... Или и ти сигурно имаш апетити свързани с този имот и се чудиш как да го прецакаш ???

Световни конспирации не съм споменавал ... ама статистиката показва - 7 от 7 ( домакински загуби напролет ) . На мен лично ми е странно как всепризнатия майстор на дефанзивната игра Георги Василев не успя да спечели една точица у дома . Със същите играчи , дето есента ги гласяха за атака на Евро квоти . И не само последния сезон .Откакто Събев "спасява" футбола в града ни през всеки сезон има по няколко "странни" резултата . Ако ти е къса паметта , да ти припомня че точно Събев изгони Херо защото "продавал" мачове . Странно как вече на 2 пъти наема същия този "продажник" ;)
Ако хората за които говориш , решат да си купуват футболен отбор , то бих ги посъветвал да си купят един друг бургаски отбор , който в момента не развива дейност ( пък наскоро чух един слух , че и кмета Николов не бил много далеч от идеята въпросния клуб да се възроди ) вместо да се замесват с "гордия наследник на традициите" .
Уважението , приятелю , трябва да се заслужи . Не се получава даром , или за празни обещания за светло бъдеще ... Ще се съгласиш предполагам , че всичко хубаво за бургаския футбол се е случвало преди Подвиския да се появи в града ни . Предполагам , че е зарадвал много хора с опитите си да затрие 2 бургаски отбора .Единия го има само на книга ( но го има ) а другия оцеля напук ...
По въпроса за опитите му "...да доведе търговското дружество до печеливш край ..." оставям да говорят цифрите - към 38 млн. лева загуби до края на 2010 г. предполагам знаеш какво се случва с едно търговско дружество когато загубите му надвхърлят стойността на уставния му капитал ( в случая 50 млн. лева ) .
А защо си толкова сигурен , че ако Събев сложи ръка на въпросните декари , там ще се построи нов стадион . Какво му пречи на Събев от края на 2007-а година насам да прави каквото и да е на стадион "Черноморец" . Отделно Самия Събев е казвал много пъти , че Бургас е малък за 2 големи стадиона . ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 авг 2011 22:38

ntodorov - това с гаджетата го разбирам , ама с този Черноморец ( предвид възрастта му ) си е направо педофилия :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2011 13:11

Искам си Акаунта написа:ntodorov - това с гаджетата го разбирам , ама с този Черноморец ( предвид възрастта му ) си е направо педофилия :mrgreen:

Стария Черноморец какво да го правя ? Той е толкова дърт, че и за курбан не става. Безполезен е, като русалка, която нито се яде, нито се е_е...:mrgreen:

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 03 авг 2011 17:36

Черноморец освободи Ибрахим Ака

Треньорското ръководство на ПСФК Черноморец Бургас освободи нападателя от Кот д’Ивоар Ибрахим Ака, който беше на проби при „акулите”. Здравословни причини са накарали треньорите да вземат това решение.

Ака взе участие в три контроли за бургазлии и дори отбеляза един гол в мача с Черно море, игран на 27-ми юли при официалното представяне на отбора.

В 18:00 часа днес е предвидена тренировка на бургаския тим, която ще се проведе на кампуса „Гнездо на акули”, а утре от 12:00 часа старши треньорът Димитър Димитров ще даде първа пресконференця преди мача с Калиакра Каварна.

---------
харесваше ми как играе

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2011 21:04

Трябва час по-скоро да започва първенството, че току виж Херо е освободил всички накуп.

Върни се в “Черноморец”