styopa написа:Мата в Арсенал за 15млн. е по-скоро някаква шега.
Аз се надявам изобщо "Мата в Арсенал" да е някаква шега

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
styopa написа:Мата в Арсенал за 15млн. е по-скоро някаква шега.
venomcho написа:styopa написа:Мата в Арсенал за 15млн. е по-скоро някаква шега.
Аз се надявам изобщо "Мата в Арсенал" да е някаква шега
Дървото Даунинг хахаjohn barnes написа:не ми се вярва валенсия да си изпуснат най-конвертируемия играч на безценица...ама знае ли човек,живеем в луди времена,щом дървото керъл струва колкото агуеро,а другото дърво стюарт-може да се окаже по-скъп от мата!!!
El Pistolero написа:Дървото Даунинг хахаjohn barnes написа:не ми се вярва валенсия да си изпуснат най-конвертируемия играч на безценица...ама знае ли човек,живеем в луди времена,щом дървото керъл струва колкото агуеро,а другото дърво стюарт-може да се окаже по-скъп от мата!!!![]()
![]()
.Аз ако знаех какви забавни потребители-уж фенове на Ливърпул има тука по-рано бих се регистрирал.За твое сведение от всички футболисти на Ливърпул най-бърз е бил именно той.Ама пък какво ти обеснявам ти си готов за мениджър.То това е най-големия проблем на българина,мисли си че от всичко разбира.Заради това сме на тоя хал.
El Pistolero написа:Дървото Даунинг хахаjohn barnes написа:не ми се вярва валенсия да си изпуснат най-конвертируемия играч на безценица...ама знае ли човек,живеем в луди времена,щом дървото керъл струва колкото агуеро,а другото дърво стюарт-може да се окаже по-скъп от мата!!!![]()
![]()
.Аз ако знаех какви забавни потребители-уж фенове на Ливърпул има тука по-рано бих се регистрирал.За твое сведение от всички футболисти на Ливърпул най-бърз е бил именно той.Ама пък какво ти обеснявам ти си готов за мениджър.То това е най-големия проблем на българина,мисли си че от всичко разбира.Заради това сме на тоя хал.
Mighty Reds написа:Очаквам кадри на Ел Пистолерото и Джон Барнс на Мелууд със хронометри в ръце, заобиколени от изнурените звезди на 'Пуул след тежките спринтове![]()
И да донесете сувенири за съфорумците
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта