Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот venomcho » 28 юли 2011 20:16

styopa написа:Мата в Арсенал за 15млн. е по-скоро някаква шега.

Аз се надявам изобщо "Мата в Арсенал" да е някаква шега ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юли 2011 23:25

venomcho написа:
styopa написа:Мата в Арсенал за 15млн. е по-скоро някаква шега.

Аз се надявам изобщо "Мата в Арсенал" да е някаква шега ;)

Ами то си зависи от Венгер.
Според мен вече Мата изобщо не е актуална тема за нас.На този пост имаме достатъчно футболисти.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 юли 2011 00:28

не ми се вярва валенсия да си изпуснат най-конвертируемия играч на безценица...ама знае ли човек,живеем в луди времена,щом дървото керъл струва колкото агуеро,а другото дърво стюарт-може да се окаже по-скъп от мата!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 29 юли 2011 02:26

john barnes написа:не ми се вярва валенсия да си изпуснат най-конвертируемия играч на безценица...ама знае ли човек,живеем в луди времена,щом дървото керъл струва колкото агуеро,а другото дърво стюарт-може да се окаже по-скъп от мата!!!
Дървото Даунинг хаха :) :) :) .Аз ако знаех какви забавни потребители-уж фенове на Ливърпул има тука по-рано бих се регистрирал.За твое сведение от всички футболисти на Ливърпул най-бърз е бил именно той.Ама пък какво ти обеснявам ти си готов за мениджър.То това е най-големия проблем на българина,мисли си че от всичко разбира.Заради това сме на тоя хал. 8-)
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 29 юли 2011 03:04

El Pistolero написа:
john barnes написа:не ми се вярва валенсия да си изпуснат най-конвертируемия играч на безценица...ама знае ли човек,живеем в луди времена,щом дървото керъл струва колкото агуеро,а другото дърво стюарт-може да се окаже по-скъп от мата!!!
Дървото Даунинг хаха :) :) :) .Аз ако знаех какви забавни потребители-уж фенове на Ливърпул има тука по-рано бих се регистрирал.За твое сведение от всички футболисти на Ливърпул най-бърз е бил именно той.Ама пък какво ти обеснявам ти си готов за мениджър.То това е най-големия проблем на българина,мисли си че от всичко разбира.Заради това сме на тоя хал. 8-)

И не само бързина. Този човек може би след Джерард и Адам има най-доброто центриране в отбора. Фантастичен е. Той ще ни е водещата фигура този сезон и всеки, който го обижда и го критикува без дори да е гледал един официален мач на Даунинг с отбора, след време ще съжелява...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 юли 2011 09:42

El Pistolero написа:

най-бърз е именно той??? значи не си засичал времето на суарес или го е нямало на тренировката...помни ми думата за тоя смешник стю даунинг-ще бъде един от най-слабите тоя сезон!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 29 юли 2011 09:47

Очаквам кадри на Ел Пистолерото и Джон Барнс на Мелууд със хронометри в ръце, заобиколени от изнурените звезди на 'Пуул след тежките спринтове :mrgreen:

И да донесете сувенири за съфорумците :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 29 юли 2011 10:42

Какво изобщо му обръщате внимание на тоя барнс ? Тоя е мега-специалиста !

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 юли 2011 10:55

Mighty Reds написа:Очаквам кадри на Ел Пистолерото и Джон Барнс на Мелууд със хронометри в ръце, заобиколени от изнурените звезди на 'Пуул след тежките спринтове :mrgreen:

И да донесете сувенири за съфорумците :oops:

По една запалка да донесат,все файда. :mrgreen:

Между другото Шалке се очаква до няколко дни да подпишат със спекулирания и за нас Парк(от Монако).

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 29 юли 2011 15:55

http://www.koptalk.co.uk/ имаше статия че според някакъв източник съвсем скоро ще купим
Mata, Dann и Enrique

Върни се в “Ливърпул”