Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TNT написа:bulgaro написа:Останахме някак в тая майсторска група, което ми се струва по-скоро лошо, защото и догодина ще търпим наш'Митко, а разните му селски отборчета ще продължават да ни лупкат...
Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции, пък да не говорим, че половин Стара Загора се омъжи, живее и работи в "третия по големина град"Иначе Берое са един от клубовете, които имат запазено място в А групата, най-малкото заради качествените турове и лесните квалитетни мацки, нищо че малко миекат
За вашите т.н. качествени турове припомни ми кога за последно сте вземали точка в Зарата,че нещо ми се губят спомени.Винаги идвате като Аслани и си тръгвате като ******иАма иначе се правим на много велики.И нашите курви като миекат,вашите ПИПИРУДИ какво правят?
Много трудни ли са?
Или като духат и забравят да плюят?
bulgaro написа:Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции,..........
Scotland написа:bulgaro написа:Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции,..........
Абе точно като история и традиции може да поспорим, не че познавам на зарата историята в детайли, но от това, което знам, те също имат славно минало и са играли с съперници, не по малки от вашите..... да не говорим, че май са единствения отбор в БГ с положителен баланс в Европа.....
flashfreak написа:Scotland написа:bulgaro написа:Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции,..........
Абе точно като история и традиции може да поспорим, не че познавам на зарата историята в детайли, но от това, което знам, те също имат славно минало и са играли с съперници, не по малки от вашите..... да не говорим, че май са единствения отбор в БГ с положителен баланс в Европа.....
Имат традиции и минало, но не са ни на нивото със сигурност
TNT написа:Не съм тръгнал да се заяждам,просто отговарям на някои "велики граждани".От един цирк сме и си знаем номерата.А иначе естествено,че предпочитам да гледам мачове с отбори като Ботев,Локо,отколкото с някои селски пръти които изпаднаха.А пишките ще ги мерим на есен.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Скотланд,пич почваш да се изпускаш.....?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта