Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TNT
Контакти:

Re: Ботев остава в групата

Мнениеот TNT » 01 юни 2009 21:39

Не съм тръгнал да се заяждам,просто отговарям на някои "велики граждани".От един цирк сме и си знаем номерата. :lol: А иначе естествено,че предпочитам да гледам мачове с отбори като Ботев,Локо,отколкото с някои селски пръти които изпаднаха.А пишките ще ги мерим на есен. 8-)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 01 юни 2009 21:48

TNT написа:
bulgaro написа:Останахме някак в тая майсторска група, което ми се струва по-скоро лошо, защото и догодина ще търпим наш'Митко, а разните му селски отборчета ще продължават да ни лупкат...
Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции, пък да не говорим, че половин Стара Загора се омъжи, живее и работи в "третия по големина град" :) Иначе Берое са един от клубовете, които имат запазено място в А групата, най-малкото заради качествените турове и лесните квалитетни мацки, нищо че малко миекат 8-)

За вашите т.н. качествени турове припомни ми кога за последно сте вземали точка в Зарата,че нещо ми се губят спомени.Винаги идвате като Аслани и си тръгвате като ******и :twisted: Ама иначе се правим на много велики.И нашите курви като миекат,вашите ПИПИРУДИ какво правят? :lol: Много трудни ли са? :mrgreen: Или като духат и забравят да плюят? :)

TNT Ми как да вземим Много ,много не играем

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 01 юни 2009 22:26

bulgaro написа:Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции,..........

Абе точно като история и традиции може да поспорим, не че познавам на зарата историята в детайли, но от това, което знам, те също имат славно минало и са играли с съперници, не по малки от вашите..... да не говорим, че май са единствения отбор в БГ с положителен баланс в Европа.....
LPFC

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 01 юни 2009 23:11

Scotland написа:
bulgaro написа:Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции,..........

Абе точно като история и традиции може да поспорим, не че познавам на зарата историята в детайли, но от това, което знам, те също имат славно минало и са играли с съперници, не по малки от вашите..... да не говорим, че май са единствения отбор в БГ с положителен баланс в Европа.....

Имат традиции и минало, но не са ни на нивото със сигурност ;)

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 01 юни 2009 23:18

flashfreak написа:
Scotland написа:

Имат традиции и минало, но не са ни на нивото със сигурност ;)

то никой не е на вашето ниво :mrgreen:
LPFC

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 юни 2009 23:24

Скотланд,пич почваш да се изпускаш.....?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 юни 2009 23:26

TNT написа:Не съм тръгнал да се заяждам,просто отговарям на някои "велики граждани".От един цирк сме и си знаем номерата. :lol: А иначе естествено,че предпочитам да гледам мачове с отбори като Ботев,Локо,отколкото с някои селски пръти които изпаднаха.А пишките ще ги мерим на есен. 8-)

Абе сельо,много си се разприказвал бе заралийски СЕЛЯНДУР!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: СЛУЖИТЕЛИ НАПУСКАТ БОТЕВ, ТЕРЕНЪТ ЗАГИВА

Мнениеот емо73канар » 01 юни 2009 23:29

Доколкото разбрах и от Пловдивският затвор са му званели да минел да си види килията ,да ли ще му хареса ,била с южно изложение,и само с шест манафа вътре.Викалиго да се запознае с момчетата,а не след това да губи време със запознанства. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 01 юни 2009 23:45

PLOVDIV PEE 1912 написа:Скотланд,пич почваш да се изпускаш.....?

??? Баси тънката мисъл .....
LPFC

Don Rumen
Контакти:

Re: СЛУЖИТЕЛИ НАПУСКАТ БОТЕВ, ТЕРЕНЪТ ЗАГИВА

Мнениеот Don Rumen » 01 юни 2009 23:55

А някой знае ли му новия телефонен номер?

Върни се в “Архив”