Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 24 юли 2011 16:42

Глупости!
Всъщност...не. Така е, хора. Гонзо е най-големият тъпак на света. Интелектуално е голям колкото бълха, а пред него Достанич е като Моуриньо в треньорството . Ще съсипе отбора. Какви ги говоря?! Ще затрие "Левски" като клуб, ще разгради цялото Подуене и ще развали живота на стотици "верни" левскари. Селектираните от него футболисти са дропли и наркомани, а тея, които не са, то неминуемо след неговото управление, ще станат такива.
Знаете ли, не си правете грижа за "Левски". Изчакайте Гонзо да си тръгне, дотогава спрете да гледате "сините". Купете си тениски: "Аз мразя Гонзо и разбирам повече от футбол".
Знам, че някои от вас са били в Линдабрун, а други следят интелектуалното, социално и психологическо развитие на Георги от най-ранни детски години.
Какво ли знам аз?! Нито тапия от Коверчано имам, нито лятото си прекарах в Линдабрун, нито съм гледал несъществуващите официални мачове от сезон 2011/12...
Капацитети сте!
Пак ви казвам: ако като сте се събудили и ви е обърнат на ляво, за това Гонзо няма вина.
Правете каквото знаете... макар и да се съмнявам, че можете...Освен ако не сте дипломирани спортни критикари. В такъв случай, имате дарба. ;)
Айде, късмет и без лоши чувства.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2011 16:53

Мнозина смятат, че Достанич е малоумник, но аз няма да забравя това, как изглеждаше Левски в мача срещу Виляреал като гост ...
Да го сравним с играта срещу Спортинг и Гент ... отново като гости, и мисля, че сръвненията са излишни !!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2011 16:57

THE G.A.M.E написа:Мнозина смятат, че Достанич е малоумник, но аз няма да забравя това, как изглеждаше Левски в мача срещу Виляреал като гост ...
Да го сравним с играта срещу Спортинг и Гент ... отново като гости, и мисля, че сръвненията са излишни !!

Мачът срещу Виляреал в Испания беше един от най-добрите ни международни мачове в последните пет години. Срещу Спортинг и Гент беше треньор друг човек. ;)
Интересно, ако Иво Иванов не си беше вкарал глупавият автогол, а на ледената пързалка в Белгия бяхме завъртяли един нулев хикс и бяхме на осминафинал, какво щяхте да разправяте. Че Гонзо е бил треньор или Ясен?
Дайте сигурни доказателства за обратното и ще се съглася. Иначе всичко е кьорфишек, жълтини и вариации по тема.
А сравнявайки го с играта срещу настоящият шампион на Франция?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2011 17:06

Няма значение, кой е бил треньор ...
Лично мое мнение е, че нито Гонзо, нито Ясен са за треньори на Левски !

Просто треньорските им възможности са прекалено далеч от тези на Левски като клуб, а и като играчи, с които разполага отбора ...

Ще се радвам Гонзо да направи нещо запомнящо се, като резултати, но като фен преди всичко на футбола, като игра ... искам Левски да си има стил, а не класата на отделни единици да решава нещата.
Както междувпрочем беше миналата есен ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2011 17:11

Ще поживеем, ще видим. Аз съм оптимист. Може и да се лъжа. Не казвам, че Гонзо е най-великият треньор, нито, че е пълната дупка. Знам, че е добър мотиватор, разбира от футбол, може да дърпа уши (нещо, което нито Мъри , нито Кокала, Яската, Вили или Ратко можеха. ) и се учи от грешките си. Бил е под ръководството на големи треньори като Люпко, Муслин, Грозни и Гочето и не може да не е запомнил нещо. Другото, което не знам, не спекулирам с него.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 24 юли 2011 17:15

Напълно нормално е напрежението да се покачва с всеки изминал ден до мача с Спартак Търнава.Защото на Батков му е през оная работа дали ще станем шампиони или не за него са важни парите от влизането в групите на ЛЕ и това е една от причините Гонзо да нервничи по време на тренировките и да е изнервен все пак лично мое мнение е ,че не успее ли да класира отбора в групите на ЛЕ Гонзо ще си тръгне преди септември месец !!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2011 17:20

все пак лично мое мнение е ,че не успее ли да класира отбора в групите на ЛЕ Гонзо ще си тръгне преди септември месец !!!

Което би било пагубно за целият сезон, понеже случаите в които треньор се сменя в сезона и отбора подобрява формата си, са единици. Ако Гонзо направи подобна глупост, тогава ще смъкна защитата си от него, но мисля, че има достатъчно топки, за да не прави подобни миши глупости.
Този сезон, според мен ще е и изпитание за публиката. Защото, неразбираемо за мен, Ратко получи дълъг и абсолютен вот на доверие от стадиона. За разлика от Кокала, който ни направи шампиони, или от Муслин на времето.
Почнат ли да "хранят" Гонзо без причина още от началото, значи наистина някои хора не заслужават Герена.
Последна промяна от metodito на 24 юли 2011 17:24, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2011 17:23

Ако Батков мисли да сменя Гонзо ( не дай Боже при провал ) ... с хора като Ратко, Вили или Ясен .... По добре да не го пипа !

При все, че както стана дума по нагоре, за мен Достанич не е чак толкова лош треньор, но и за него и за подобните му, Левски е прекалено голяма хапка !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 24 юли 2011 17:25

metodito написа:
все пак лично мое мнение е ,че не успее ли да класира отбора в групите на ЛЕ Гонзо ще си тръгне преди септември месец !!!

Което би било пагубно за целият сезон, понеже случаите в които треньор се сменя в сезона и отбора подобрява формата си, са единици. Ако Гонзо направи подобна глупост, тогава ще смъкна защитата си от него, но мисля, че има достатъчно топки, за да не прави подобни миши глупости.

Ако отпаднем от ЛЕ и Батков изгони Гонзо и назначи кадърен тренер(Стефан Грозданов или Гочето) това ще му е най-мъдрото решение последните години.Ако назначи бай Гроздан за тренер гарантирам ,че ще станем шампиони.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2011 17:30

george_speed75 написа:Ако отпаднем от ЛЕ и Батков изгони Гонзо и назначи кадърен тренер(Стефан Грозданов или Гочето) това ще му е най-мъдрото решение последните години.Ако назначи бай Гроздан за тренер гарантирам ,че ще станем шампиони.

Абе, пич! Вади аргументи за това, че Гонзо не е кадърен треньор. Слушаш батковците, к'во си говорят и суфлираш. След два месеца да не почнеш да възхваляваш Гонзо?
И аз не съм сигурен какво ще стане.
Искам всеки, който е плюл по Гонзо сега, ако влезем в ЛЕ и ни направи шампиони да сложи в подписа си: "Не разбирам от футбол". Аз твърдя, че ще играем по-добре от последните два сезона. Това казвам аз. Ако не е така, аз слагам това в подписа си. ОК?
Ма съм сигурен как ще се извъртате, ако Гонзо се справи със задачата си и се окаже, че знаете само как се плюе.

Върни се в “Левски”