Всъщност...не. Така е, хора. Гонзо е най-големият тъпак на света. Интелектуално е голям колкото бълха, а пред него Достанич е като Моуриньо в треньорството . Ще съсипе отбора. Какви ги говоря?! Ще затрие "Левски" като клуб, ще разгради цялото Подуене и ще развали живота на стотици "верни" левскари. Селектираните от него футболисти са дропли и наркомани, а тея, които не са, то неминуемо след неговото управление, ще станат такива.
Знаете ли, не си правете грижа за "Левски". Изчакайте Гонзо да си тръгне, дотогава спрете да гледате "сините". Купете си тениски: "Аз мразя Гонзо и разбирам повече от футбол".
Знам, че някои от вас са били в Линдабрун, а други следят интелектуалното, социално и психологическо развитие на Георги от най-ранни детски години.
Какво ли знам аз?! Нито тапия от Коверчано имам, нито лятото си прекарах в Линдабрун, нито съм гледал несъществуващите официални мачове от сезон 2011/12...
Капацитети сте!
Пак ви казвам: ако като сте се събудили и ви е обърнат на ляво, за това Гонзо няма вина.
Правете каквото знаете... макар и да се съмнявам, че можете...Освен ако не сте дипломирани спортни критикари. В такъв случай, имате дарба.

Айде, късмет и без лоши чувства.