Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот siniq_fen » 22 юли 2011 20:53

Santiago Munezz написа:Тия Търнава са взели някакъв словашки национал не помня как му беше името,който е участвал и на СП 2010 и е вкарал третия гол срещу Италия! :shock:

Добре, най-малкото, което искам , е да дърпам дявола за опашката, ама не мога да разбера как това може да ни плаши. Ние сме ЛЕВСКИ и не трябва да се съобразяваме с такива "тимчета разни". Ние сме ЛЕВСКИ и ще продължим без проблем в следващата фаза на ЛЕ. :)
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 юли 2011 22:09

Някой знае ли дали сектор В ще бъде отворен за мача със Спартак Търнава. Едни приятели искат да ходят там ,а гледам не се пише за билети за него :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 юли 2011 22:12

turbogena написа:Някой знае ли дали сектор В ще бъде отворен за мача със Спартак Търнава. Едни приятели искат да ходят там ,а гледам не се пише за билети за него :roll:

Е 100%, сигурно ще са по 7 кинта билетите за там :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 юли 2011 23:59

Започва ремонт на Сектор В и може да е затворен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 23 юли 2011 09:02

Neron написа:Започва ремонт на Сектор В и може да е затворен.

Ама с смяна само на седалки или като в Б цялостен ремонт?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юли 2011 09:45

Thsmith написа:
THE G.A.M.E написа:Според мен някои от измежду тия ще оправят работата ...
Почти съм убеден даже, че Хайдук ще се справят с английските дървари !

Зависи колко насериозно взимат турнира... ако играят найстина ще смачкат хърватите. Стоук са супер отбор и могат да бият абсолютно всеки принципно... малко "офф" - бих искал много да ги гледам срещу барса :lol: но с нормален съдия :lol:

И на Британия Стейдиъм ако може :) :)

Момци, вие май забравяте кой е треньор на Хайдук. Стоук ще ги отнесат както си трябва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 юли 2011 10:02

Спартак-изключително силов отбор,който разчита само на физика и опитния Кархан.Опитват всяка възможност за удар отдалеч,добър е и девтката им не го знам-кой беше.И дотук.............................та не знам дали някои колеги не ги надценяват словаците,но все пак словаците са завършили 4-в Словакия и колкото възможностите на отборите да са изравнени е редно да вземем своето още в първия мач.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2011 11:29

Ами те, че са четвърти завършили - така е, но си мисля, че срещу шампиона им Сеница (хубаво име, не че знам какво означава) сигурно ще ни е по-лесно. Спартак Търнава са били добър клуб в чехословашкото първенство на времето, а това говори все пак нещо. А какви са реалностите?
Словашкият футбол дърпа изключително много в последните години като задминава чехите, които сякаш забуксуваха леко в последно време. На национално ниво са по-добри, взети към днешна дата. На клубно ниво вкараха два тима в ШЛ, ние - един. Пълна загадка са ми словаците, но не мисля, че имаме основание да смятаме, че са по-слаби от нас.
Плюсове, според мен на словаците:
- състав съставен от словаци и чехи предимно. Предполага се - здрави, технични и бързи футболисти;
-по-силно и може би по-честно първенство (съдя по това, че почти всяка година става шампион различен отбор. При нас почти всички отбори са с равни възможности. Тройката обаче е известна преди да е започнало първенството, а шампионът се представя по правило по-зле от другите ни евроучастници, което не би трябвало да е така, ако е по-силен от тях. ;) );
-разглеждайки състава им в Сокъруей се вижда, че освен юношите на отбора (словосъчетание, което отдавна е табу в "Левски"), в състава им играят хора, които играят отдавна при тях. При нас има шестима дебютанта, като "перлата в селекцията" ни (дано не се окаже... :( ) най-вероятно няма да вземе участие в мача у нас.
На наша страна, според мен са опитът на Тасевски и Йовов, хъса на Гонзо и най-вярната публика, която трябва да създаде ад за словаците. За разлика от други, не мога да кажа как изглежда отборът в игрови план, тъй като не е имал официален мач.
Прогноза: два хикса. 1-1 тук и 3-3 там и бай-бай Спартак!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юли 2011 11:51

metodito написа:Прогноза: два хикса. 1-1 тук и 3-3 там и бай-бай Спартак!

Колега, дай го малко по-оптимистично! На Герена можем да си позволим равенства с шампиона на Франция и други такива...,а 4-ия в Словакия е най-нормално да го спукаме от бой ;) В сравнение със състава от мин.год. най-болното място ни е от ляво- Жо го няма, но пък имаме две млади надежди, във върха на атаката вече нямаме малиец, но пък имаме холандец, "твърдия титуляр" Тасевски, вече има алтернатива в лицето на Цветков, който е и доста по-добър реализатор...така, че няма да сме кой знае колко по-различни от мин.година по това време ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 23 юли 2011 11:54

Единственото нещо ,което ме кара да бъда оптимист за този мач е ,че тези са адски слаби гости.В 1 кръг на ЛЕ паднага от някакви ченогорци като гости с 2-1 , а в 2 кръг направиха 0-0 с албанците като гости => трябва да си оправим работат още в първият мач.2-0 ще е идеално като за начало.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Архив”