Съдята е виновен,за загубата от Литекс,нали?....
Любо,ще се случи ли веднъж след загуба,да излезеш с достойнство и да поемеш отговорност?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TheClub написа:Aбе не прочетохте ли думите на М. Александров бе??? Оставете на мира и кажете: Паднахме майната му това е една игра. Боли ме и мен, но нека да видим какво ще направи Л. Пенев лятото ако тогава обърка нещатата да се маха ! Сега го оставете...

TheClub написа:Aбе не прочетохте ли думите на М. Александров бе??? Оставете на мира и кажете: Паднахме майната му това е една игра. Боли ме и мен, но нека да видим какво ще направи Л. Пенев лятото ако тогава обърка нещатата да се маха ! Сега го оставете...
aloha^guy написа:TheClub написа:Aбе не прочетохте ли думите на М. Александров бе??? Оставете на мира и кажете: Паднахме майната му това е една игра. Боли ме и мен, но нека да видим какво ще направи Л. Пенев лятото ако тогава обърка нещатата да се маха ! Сега го оставете...
ами ти си чакай бе ???!?! кой те спира ??!? аз искам да гледам ЦСКАААААААААААА ! а не да гледам как супата се мъчи или "опитва " да прави отбор ! Аз искам да гледам ЦСКАА - отбор който да играе в Шампионска Лига и отбор,който да стане шампион!!!!!!
Какво може да искаш да видиш от супата ,когато Шампион на България е отбор ,който не би Перник !!! и то на Гейрена им![]()
itelim написа:TheClub написа:Aбе не прочетохте ли думите на М. Александров бе??? Оставете на мира и кажете: Паднахме майната му това е една игра. Боли ме и мен, но нека да видим какво ще направи Л. Пенев лятото ако тогава обърка нещатата да се маха ! Сега го оставете...
Задвам ти въпрос /без абсолютно никаква доза на заяждане/ - едно сбъркано лято, означава още една сбъркана година /справка Левски - лято 2008/, това устройва ли те? Или трябва да се стигне българските клубове да играят още първи предварителен кръг като непоставени? За мен там е разковничето и това засяга българският футбол, без значение за цвят на фланелката или емблемата на тима!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта