Уважаеми Господин,съдииски наблюдател...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Уважаеми Господин,съдииски наблюдател...

Мнениеот vlado_vdv » 31 май 2009 20:05

Не съм гледал прес-конференцията на господина,защото съм много ядосан все още,та да попитам:
Съдята е виновен,за загубата от Литекс,нали?.... :?: ... :!: ... :?:
Любо,ще се случи ли веднъж след загуба,да излезеш с достойнство и да поемеш отговорност? :?: :?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Уважаеми Господин,съдииски наблюдател...

Мнениеот POPCORN » 31 май 2009 20:11

Няма от сега ти казвам.Аре стига сме коментираме.Факт е че е смешен!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 31 май 2009 20:13

Aбе не прочетохте ли думите на М. Александров бе??? Оставете на мира и кажете: Паднахме майната му това е една игра. Боли ме и мен, но нека да видим какво ще направи Л. Пенев лятото ако тогава обърка нещатата да се маха ! Сега го оставете...

Потребителски аватар
Sham
Контакти:

Мнениеот Sham » 31 май 2009 20:13

Да спрем да коментираме, ама трябва да се казва това. Лошото е ако пак си говорим, а никой не ни чува. Ей това става - Левски са "лайна", а продължават, а ние какво правим? Оставяме някакви псевдо-треньори да водят клуба, дошли само защото имат име. Не съм съгласен с всичко това. Собственото ни ръководство не уважава клуба.Ега ти.
Ние помним.Erin Go Bragh

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 31 май 2009 20:16

Добре кой ще ни чуе тук ? Излез пред стадиона и направи бойкот. Така няма да стане...

TUS
Контакти:

Мнениеот TUS » 31 май 2009 20:19

4 МАЧА ЦСКА НЯМАТ ВКАРАН ГОЛ!!!!

Потребителски аватар
Sham
Контакти:

Мнениеот Sham » 31 май 2009 20:22

Еми няма да стане, така е. Да излезем пред стадиона-правено е и какво стана-пак нищо. Думи нямам.
Ние помним.Erin Go Bragh

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 31 май 2009 20:23

TheClub написа:Aбе не прочетохте ли думите на М. Александров бе??? Оставете на мира и кажете: Паднахме майната му това е една игра. Боли ме и мен, но нека да видим какво ще направи Л. Пенев лятото ако тогава обърка нещатата да се маха ! Сега го оставете...

ами ти си чакай бе ???!?! кой те спира ??!? аз искам да гледам ЦСКАААААААААААА ! а не да гледам как супата се мъчи или "опитва " да прави отбор ! Аз искам да гледам ЦСКАА - отбор който да играе в Шампионска Лига и отбор,който да стане шампион!!!!!!
Какво може да искаш да видиш от супата ,когато Шампион на България е отбор ,който не би Перник !!! и то на Гейрена им :o :o
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 31 май 2009 20:27

TheClub написа:Aбе не прочетохте ли думите на М. Александров бе??? Оставете на мира и кажете: Паднахме майната му това е една игра. Боли ме и мен, но нека да видим какво ще направи Л. Пенев лятото ако тогава обърка нещатата да се маха ! Сега го оставете...

Задвам ти въпрос /без абсолютно никаква доза на заяждане/ - едно сбъркано лято, означава още една сбъркана година /справка Левски - лято 2008/, това устройва ли те? Или трябва да се стигне българските клубове да играят още първи предварителен кръг като непоставени? За мен там е разковничето и това засяга българският футбол, без значение за цвят на фланелката или емблемата на тима!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 31 май 2009 20:28

aloha^guy написа:

ами ти си чакай бе ???!?! кой те спира ??!? аз искам да гледам ЦСКАААААААААААА ! а не да гледам как супата се мъчи или "опитва " да прави отбор ! Аз искам да гледам ЦСКАА - отбор който да играе в Шампионска Лига и отбор,който да стане шампион!!!!!!
Какво може да искаш да видиш от супата ,когато Шампион на България е отбор ,който не би Перник !!! и то на Гейрена им :o :o

Прав си и аз го искам!!! Но дайте време малко бе хора!! Дай ми пример къде за 2 месеца правят шампионски отбор, но нашото е по специално и то е че мъчим да правим без пари за заплати !!!! Кажи къде става, но не става в ЦСКА!?!??

itelim написа:

Задвам ти въпрос /без абсолютно никаква доза на заяждане/ - едно сбъркано лято, означава още една сбъркана година /справка Левски - лято 2008/, това устройва ли те? Или трябва да се стигне българските клубове да играят още първи предварителен кръг като непоставени? За мен там е разковничето и това засяга българският футбол, без значение за цвят на фланелката или емблемата на тима!

Добре ами ако не сбърка? Няма как да разберем без да почакаме...

Върни се в “ЦСКА”