FCH написа:ntodorov, Лудогорец нито си е присвоил историята на друг клуб, нито е взел чужд стадион - а строи свои! А и кметът на Разград не вярвам да има бизнес сметки както чиче ти Йоан, който се ''коалираше'', с който попадне, в името на масовата приватизация! А и Домусчиев ще си препере парите и като е писано ще си иде, поне няма да е живял на гърба на Пирин (Галчев), на Черноморец (Дражев и Митя)...
Стига с това "присвояване" на история. Тя историята е за аналите - живейте с настоящето и гледайте към бъдещето...Аз какво трябва да направя - да ревна у дома, че този Черноморец не е същия от 80-те ли. То и аз не съм на 20 години, но не означава, че, като се "барна" пред огледалото и се кръстя Чък Норис ще му присвоя историята. Несериозно е това. И пак казвам - консервното ( не консервативното) ни мислене ни убива...Една Малага е създадена през 1994 г. след множество трансформации, фалити и врътки, но на никой не пречи вече 17 години да съществува под това име ползвайки стадиона на "предшественикът" си Депортиво Малагуено. Нито гък, нито стон. Търпението на хората обаче тази година ще роди едно ново европейско чудос един господ знае, каква история. Да не споменавам за Хофенхайм. Дай ми този отбор, а ти си му търси историята... Ние тук прередихме света на свое, мое, твое и то за една игра, която се субсидира от мошеници, главорези и мафиоти в БГ, а ние трябва дори да сме доволни, че са ни оставили поне някоя и друга буквичка от "историческите" абревиатури на, който и да се сетиш наш отбор.
Що се касае за Лудогорец- бъди сигурен, че от 10 август този отбор ще бъде в устата на всички.