Срокът изтече, но все още не е ясно къде ще играе Нефтохимик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Срокът изтече, но все още не е ясно къде ще играе Нефтохимик

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2011 18:44

mazut написа:Спомням си времето когато ПСФК-то(тогава ОФК) беше във В и Б група много добре.Е,не мога да се сетя да са имали мач извън Бургас в който са били 30 човека,като всички патувания им бяха без пари.Дори на мача в Шумен с който си осигуриха 1вото място бяха около 30 човека.Най-комичния период е обаче когато имаха гостуване в Несебър и имаха безпалтен рейс и пак бяха обичайните 20-30 човека. ;)

Ти беше в Несебър и брои хората ли ?...И, като Черноморец има само 30-40 фена, какво правите вие многолюдните за да се върнете на стадиона си ?...Види се - нищо, освен да водите само кухи и никому ненужни статистики. И нещо повече - дори вече мечтаете за трибуни в Д.Езерово ????? :shock: ...и пак феновете на Черноморец ли ще са ви виновни ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 юли 2011 18:45

mazut написа:Спомням си времето когато ПСФК-то(тогава ОФК) беше във В и Б група много добре.

Какво ли не бяха - ФК, ОФК, ПФК, ПСФК... 919, Бургас... много пари изтекоха, оригиналното се видя, че е бутафорна опаковка... ако не беше ИМЕТО ЧЕРНОМОРЕЦ И СТАДИОН НЕФТОХИМИК, отдавна дори в Айтос да са забравили за мечтите и проектите на Митя и Балъка!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2011 18:54

FCH написа:
mazut написа:Спомням си времето когато ПСФК-то(тогава ОФК) беше във В и Б група много добре.

Какво ли не бяха - ФК, ОФК, ПФК, ПСФК... 919, Бургас... много пари изтекоха, оригиналното се видя, че е бутафорна опаковка... ако не беше ИМЕТО ЧЕРНОМОРЕЦ И СТАДИОН НЕФТОХИМИК, отдавна дори в Айтос да са забравили за мечтите и проектите на Митя и Балъка!!!

То само с Черноморец да се случваше - с мед да го намажеш. Иска ми се по-бързо да започне новия шампионат, че белким забравите малко за думичката Черноморец. Сигурен съм, че вече ще ядете Лудогорец. Въпрос на време е. Българинът мрази различното и вече не е консервативен, а е консервиран в малка кутийка със собствените си сосове и други плънки не понася, а когато различното се сведе до неговото дередже е най-доволен. :oops:

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 юли 2011 20:27

ntodorov, Лудогорец нито си е присвоил историята на друг клуб, нито е взел чужд стадион - а строи свои! А и кметът на Разград не вярвам да има бизнес сметки както чиче ти Йоан, който се ''коалираше'', с който попадне, в името на масовата приватизация! А и Домусчиев ще си препере парите и като е писано ще си иде, поне няма да е живял на гърба на Пирин (Галчев), на Черноморец (Дражев и Митя)...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2011 23:07

FCH написа:ntodorov, Лудогорец нито си е присвоил историята на друг клуб, нито е взел чужд стадион - а строи свои! А и кметът на Разград не вярвам да има бизнес сметки както чиче ти Йоан, който се ''коалираше'', с който попадне, в името на масовата приватизация! А и Домусчиев ще си препере парите и като е писано ще си иде, поне няма да е живял на гърба на Пирин (Галчев), на Черноморец (Дражев и Митя)...

Стига с това "присвояване" на история. Тя историята е за аналите - живейте с настоящето и гледайте към бъдещето...Аз какво трябва да направя - да ревна у дома, че този Черноморец не е същия от 80-те ли. То и аз не съм на 20 години, но не означава, че, като се "барна" пред огледалото и се кръстя Чък Норис ще му присвоя историята. Несериозно е това. И пак казвам - консервното ( не консервативното) ни мислене ни убива...Една Малага е създадена през 1994 г. след множество трансформации, фалити и врътки, но на никой не пречи вече 17 години да съществува под това име ползвайки стадиона на "предшественикът" си Депортиво Малагуено. Нито гък, нито стон. Търпението на хората обаче тази година ще роди едно ново европейско чудос един господ знае, каква история. Да не споменавам за Хофенхайм. Дай ми този отбор, а ти си му търси историята... Ние тук прередихме света на свое, мое, твое и то за една игра, която се субсидира от мошеници, главорези и мафиоти в БГ, а ние трябва дори да сме доволни, че са ни оставили поне някоя и друга буквичка от "историческите" абревиатури на, който и да се сетиш наш отбор.
Що се касае за Лудогорец- бъди сигурен, че от 10 август този отбор ще бъде в устата на всички.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 20 юли 2011 23:24

А какво предлагаш да направим?Да съберем по 60 000 на месец за използването на стадиона,или 25 млн да го откупим ли :shock: Бъди сигурен,че се прави каквото е възможно,това,че не се провъзгласява на всеки не означава обратното.Става жалко ти и още няколко човека да твърдите,че отбора имал място в сърцата ви,а в същото време да не преставате да плюете по феновете,фенове които направиха много за отбора и го подкрепяха в най-трудните моменти,когато бе на дъното,без чиято помощ нямаше да гледа натам,накъдето се е запътил в момента.А освен,че нищо хубаво за феновете,аз една дума за самия отбор несъм чул от вас,а твърдите,че ходите на мачове на отбора.Един коментар по играта на отбора,по селекцията,въобще освен Митко и Милен от миналия сезон,а сега евентуално Сакалиев знаете ли някой друг играч от отбора? shock: :x :x
Клипове от мачовете на Черноморец в Несебър и в Шумен имаше предъстатъчно за да съм сигурен в това което говоря,явно ги е хванало срам от тях и са ги изтрили,жалко за което ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 юли 2011 13:45

mazut написа:А какво предлагаш да направим?Да съберем по 60 000 на месец за използването на стадиона,или 25 млн да го откупим ли :shock: Бъди сигурен,че се прави каквото е възможно,това,че не се провъзгласява на всеки не означава обратното.Става жалко ти и още няколко човека да твърдите,че отбора имал място в сърцата ви,а в същото време да не преставате да плюете по феновете,фенове които направиха много за отбора и го подкрепяха в най-трудните моменти,когато бе на дъното,без чиято помощ нямаше да гледа натам,накъдето се е запътил в момента.А освен,че нищо хубаво за феновете,аз една дума за самия отбор несъм чул от вас,а твърдите,че ходите на мачове на отбора.Един коментар по играта на отбора,по селекцията,въобще освен Митко и Милен от миналия сезон,а сега евентуално Сакалиев знаете ли някой друг играч от отбора? shock: :x :x
Клипове от мачовете на Черноморец в Несебър и в Шумен имаше предъстатъчно за да съм сигурен в това което говоря,явно ги е хванало срам от тях и са ги изтрили,жалко за което ;)

По клипове аз съм ходил и на Малдивите с 75 метрова яхта...Що се касае за плюенето по фенове. Точно за това пледирам. Ти явно бъркаш плюенето с градивната критика. Съсредоточете силите си на друго място, а щом нищо не сте/сме променили, значи нищо не сме/сте направили. Просто е. Играта ще я коментираме в началото на август. Като за начало добре със Спартак Вн. Не бях във Ветрен, не съм гледал този мач, но чакам видов ден в Несебър.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 21 юли 2011 16:45

:) Тук яко вече не мога да разбера, кой кой е..
Предлагам на младежите под 40 години да не чупим хатъра на почитателите на бургаския футбол.Ще ги поканим обаче на мачовете с Ботев, Спартак и Етър, които ще се играят на Храма, да съберат малко мат'рал и да продължат да си развиват тезите за бургаския футбол базирани на случки преди 100 години. Между другото..Някой тук беше казал да гледаме сега и напред . Това правим ние привържениците на Нефтохимик и ще продължаваме да пълним трибуните на Езерото и ще се наслаждаваме на любимия отбор...А ГОСПОД гледа и обича дръзките....
За интересуващите се по темата терена на Езерото е разкопан и ще започне зачимяването. Ще се правят две трибуни - за гости и за домакини.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Върни се в “Футбол - България”