Юнайтед качва БГ фенове в автобус
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Юнайтед качва БГ фенове в автобус
Съдба , мен ако ме качат в автобуса на Манчестър сигурно щях да припадна 

[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]
много добре се вижда и чува как когато го поздравяват "митко здравей" господин звездата клати глава да не го занимават.дейба и надутия боклук гаден дето излезна бербати.ицо стоичков никога не е правил и никога няма да направи така

- nostradamus
- Контакти:
smith12 написа:много добре се вижда и чува как когато го поздравяват "митко здравей" господин звездата клати глава да не го занимават.дейба и надутия боклук гаден дето излезна бербати.ицо стоичков никога не е правил и никога няма да направи така
Мога да ти кажа само че твоят любимец ицо стоичков е един лош човек и съм го изпитал лично на гърба си.1996-а година на ЕВРО96 в центъра на Скарбъро заедно с един приятел го срещнахме и му поискахме автограф и той ни отговори-Момчета,елате утре,в момента нямам настроение.
Последна промяна от nostradamus на 21 юли 2011 15:34, променено общо 1 път.
Батков вън!
- modor
- Контакти:
Edwin написа:Съдба , мен ако ме качат в автобуса на Манчестър сигурно щях да припадна
Ако се качиш в автобуса на някой отбор от нашето първенство,че припаднеш от алкохолни изпарения

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Те, защото в Англия, "звездите" не се правят на по-големи маймуни и от нашите футбалери.modor написа:Edwin написа:Съдба , мен ако ме качат в автобуса на Манчестър сигурно щях да припадна
Ако се качиш в автобуса на някой отбор от нашето първенство,че припаднеш от алкохолни изпарения![]()
Похвално.Ако аз бях в автобуса на Ливърпул не само автографи но и снимки с всички щях да си направя.Това е изживяване,което се случва веднъж в живота.
Бербатов не се прави на много голяма звезда, нито се мисли за такава... бих казал, че е доста човечен и затова има и фондация и т.н. Работата е там, че е интровертен и леко социопат... би трябвало да сте го разбрали за толкова време, той се чувства добре само с хора, които познава добре и които му допадат като характер... винаги е бил срамежлив и с по-лабилен характер, а това понякога си личи и на терена.. стига сте го псували Бербатов, че ме дразните вече
Освен това сам си е признавал, че мрази да е център на внимание.... а като са български феновете после всичките ще го базикат и може би затова се е свил повече в себе си, но не е надут 

- Right_side
- Контакти:
Така трябва да се държат всички звезди ,защото те са такива каквито са благодарение и само на феновете . Хубаво е че го оценяват.
Българийо, събуди се!!!
Честно казано и да не си фен на МанЮ, пак ще се накефиш да влезеш в техния автобус.
Страхотно изживяване!! Браво на участниците във филма
Страхотно изживяване!! Браво на участниците във филма

Може и да се заблуждавам,но си мисля,че сякаш Бербатов го хвана срам от тази история.Поне според реакцията му! Очаквах да им се зарадва на хората.Аз лично много бих се радвал,не му прави чест това безразлично отношение!!!!!