Юнайтед качва БГ фенове в автобус

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Re: Юнайтед качва БГ фенове в автобус

Мнениеот Edwin » 21 юли 2011 14:59

Съдба , мен ако ме качат в автобуса на Манчестър сигурно щях да припадна :oops:
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

smith12

Мнениеот smith12 » 21 юли 2011 15:02

много добре се вижда и чува как когато го поздравяват "митко здравей" господин звездата клати глава да не го занимават.дейба и надутия боклук гаден дето излезна бербати.ицо стоичков никога не е правил и никога няма да направи така
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 21 юли 2011 15:09

smith12 написа:много добре се вижда и чува как когато го поздравяват "митко здравей" господин звездата клати глава да не го занимават.дейба и надутия боклук гаден дето излезна бербати.ицо стоичков никога не е правил и никога няма да направи така

Мога да ти кажа само че твоят любимец ицо стоичков е един лош човек и съм го изпитал лично на гърба си.1996-а година на ЕВРО96 в центъра на Скарбъро заедно с един приятел го срещнахме и му поискахме автограф и той ни отговори-Момчета,елате утре,в момента нямам настроение.
Последна промяна от nostradamus на 21 юли 2011 15:34, променено общо 1 път.
Батков вън!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юли 2011 15:09

Edwin написа:Съдба , мен ако ме качат в автобуса на Манчестър сигурно щях да припадна :oops:

Ако се качиш в автобуса на някой отбор от нашето първенство,че припаднеш от алкохолни изпарения :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 21 юли 2011 15:21

modor написа:
Edwin написа:Съдба , мен ако ме качат в автобуса на Манчестър сигурно щях да припадна :oops:

Ако се качиш в автобуса на някой отбор от нашето първенство,че припаднеш от алкохолни изпарения :lol: :lol:
Те, защото в Англия, "звездите" не се правят на по-големи маймуни и от нашите футбалери.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 21 юли 2011 15:28

Похвално.Ако аз бях в автобуса на Ливърпул не само автографи но и снимки с всички щях да си направя.Това е изживяване,което се случва веднъж в живота.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юли 2011 16:11

Бербатов не се прави на много голяма звезда, нито се мисли за такава... бих казал, че е доста човечен и затова има и фондация и т.н. Работата е там, че е интровертен и леко социопат... би трябвало да сте го разбрали за толкова време, той се чувства добре само с хора, които познава добре и които му допадат като характер... винаги е бил срамежлив и с по-лабилен характер, а това понякога си личи и на терена.. стига сте го псували Бербатов, че ме дразните вече :!: Освен това сам си е признавал, че мрази да е център на внимание.... а като са български феновете после всичките ще го базикат и може би затова се е свил повече в себе си, но не е надут :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 21 юли 2011 16:32

Така трябва да се държат всички звезди ,защото те са такива каквито са благодарение и само на феновете . Хубаво е че го оценяват.
Българийо, събуди се!!!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 21 юли 2011 16:44

Честно казано и да не си фен на МанЮ, пак ще се накефиш да влезеш в техния автобус.
Страхотно изживяване!! Браво на участниците във филма ;)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 юли 2011 16:47

Може и да се заблуждавам,но си мисля,че сякаш Бербатов го хвана срам от тази история.Поне според реакцията му! Очаквах да им се зарадва на хората.Аз лично много бих се радвал,не му прави чест това безразлично отношение!!!!!

Върни се в “Манчестър Ю”