Честито и да се надяваме догодина митю да си тръгне.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:birata1912 написа:Още един шибан сезон за нас ,които милеем за канарите!Дали ште се отьрвем от селската мастия или този ******** селски ште се подиграва на вси4ки нас отново?дано АГОНИЯТА СВЬРШИ
В момента мисля че само трябва да празнуваш че любимият ти отбор остава в А група за другото има време...
birata1912 написа:А ВЕ СЕЛЯЦИ СТАРО ГАЗОРСКИ Я В ГЬЗА..................![]()
birata1912 написа:durex написа:birata1912 написа:Още един шибан сезон за нас ,които милеем за канарите!Дали ште се отьрвем от селската мастия или този ******** селски ште се подиграва на вси4ки нас отново?дано АГОНИЯТА СВЬРШИ
В момента мисля че само трябва да празнуваш че любимият ти отбор остава в А група за другото има време...
ОК!!!ОБА4Е МИСЛЯ ,4е оставане в групата не е повод да празнувам по кои знае какьв на4ин може да пия една бира и толкоз!!!ами на есен![]()
![]()
Mecho-Cuh написа:birata1912 написа:А ВЕ СЕЛЯЦИ СТАРО ГАЗОРСКИ Я В ГЬЗА..................![]()
Гражданино от пловдив(брестник,труд,хисаря,маноле,войводиново или кой знае от къде?)
Поздравих ви за оставането което беше искренно!!!
Харесвам мачовете със вас за това наистина съм щаслив че оставате.Просто искам да осъзнаете,че не сте извънземни и реалноста е малко по-различна от "над 10 000" "пощурял пловдив" "убииствата над селския" "всички буфери са от столипиново" и "без ботев няма българия" следва и 3-тия по големина град да казва на 6-тия село!!!
Айде малко слез на земята и гледайте реално. Успех другата година и дано не се налага да треперите до край.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта