Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Ботев остава в групата

Мнениеот Meto_1912 » 31 май 2009 19:19

Всичко хубаво ама при втория гол като гръмна тази "бомба" един отпред му разцепи главата :shock:

Честито и да се надяваме догодина митю да си тръгне.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: ЗАДАВАЛИ СЕ ПРОМЯНА ИЛИ ОТНОВО МЬКИ

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2009 19:21

Браво "БОТЕВ"!!! Свършихме само част от работата...по тежкото предстои.ВЪН СЕЛСКАТА МАСТИЯ ОТ "БОТЕВ"

birata1912
Контакти:

Мнениеот birata1912 » 31 май 2009 19:23

durex написа:
birata1912 написа:Още един шибан сезон за нас ,които милеем за канарите!Дали ште се отьрвем от селската мастия или този ******** селски ште се подиграва на вси4ки нас отново?дано АГОНИЯТА СВЬРШИ

В момента мисля че само трябва да празнуваш че любимият ти отбор остава в А група за другото има време...

ОК!!!ОБА4Е МИСЛЯ ,4е оставане в групата не е повод да празнувам по кои знае какьв на4ин може да пия една бира и толкоз!!!ами на есен :?: :idea: :?:

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 31 май 2009 19:24

Айде честито Момчета !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 31 май 2009 19:27

birata1912 написа:А ВЕ СЕЛЯЦИ СТАРО ГАЗОРСКИ Я В ГЬЗА.................. :lol: :lol:

Гражданино от пловдив(брестник,труд,хисаря,маноле,войводиново или кой знае от къде?)
Поздравих ви за оставането което беше искренно!!!
Харесвам мачовете със вас за това наистина съм щаслив че оставате.Просто искам да осъзнаете,че не сте извънземни и реалноста е малко по-различна от "над 10 000" "пощурял пловдив" "убииствата над селския" "всички буфери са от столипиново" и "без ботев няма българия" следва и 3-тия по големина град да казва на 6-тия село!!!
Айде малко слез на земята и гледайте реално. Успех другата година и дано не се налага да треперите до край.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 31 май 2009 19:27

birata1912 написа:
durex написа:
birata1912 написа:Още един шибан сезон за нас ,които милеем за канарите!Дали ште се отьрвем от селската мастия или този ******** селски ште се подиграва на вси4ки нас отново?дано АГОНИЯТА СВЬРШИ

В момента мисля че само трябва да празнуваш че любимият ти отбор остава в А група за другото има време...

ОК!!!ОБА4Е МИСЛЯ ,4е оставане в групата не е повод да празнувам по кои знае какьв на4ин може да пия една бира и толкоз!!!ами на есен :?: :idea: :?:

Всичко с времето си

Потребителски аватар
vinagisvas
Контакти:

Мнениеот vinagisvas » 31 май 2009 19:31

ЧЕСТИТО и от мен!!! Това,което най-много ме радва е,че сега предстои дерби - може би първото в историята за първенството в което точките нямат никакво значене.Няма да има "ама ние ви дадохме/ама ние бойкотирахме/ама еди какво си" - излизаме и играем,правим отново неповторима атмосфера в целия град и дано да бием.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 31 май 2009 19:32

Преди няколко седмици писах в този форум ,че Ботев ще се спаси,че ще е решил оставането си преди мача със шаврантиите на Коко и че това е последняи сезон на Селския начело на Ботев. Е първите две вече са факт,вярвам ,че и третото ще е факт скоро!
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 31 май 2009 19:36

Здравей мечо пух , човека просто е малко превъзбуден от мача. Имаше около 8 хиляди на стадиона. Шоу си беше , но с този президент за никъде. И догодина дано да сме без селския и да правим пак дербито на Тракия !
Айде успех на Берое :)
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2009 19:41

Mecho-Cuh написа:
birata1912 написа:А ВЕ СЕЛЯЦИ СТАРО ГАЗОРСКИ Я В ГЬЗА.................. :lol: :lol:

Гражданино от пловдив(брестник,труд,хисаря,маноле,войводиново или кой знае от къде?)
Поздравих ви за оставането което беше искренно!!!
Харесвам мачовете със вас за това наистина съм щаслив че оставате.Просто искам да осъзнаете,че не сте извънземни и реалноста е малко по-различна от "над 10 000" "пощурял пловдив" "убииствата над селския" "всички буфери са от столипиново" и "без ботев няма българия" следва и 3-тия по големина град да казва на 6-тия село!!!
Айде малко слез на земята и гледайте реално. Успех другата година и дано не се налага да треперите до край.

Не, не бяха 10000 в Пловдив,бяха 8000 .Вие като влязохте в "А"група(за което честито), колко се събрахте в стара загора?

Върни се в “Архив”