Престъпление спрямо пловдивският волейбол!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 1912chaflio
- Контакти:
Re: Престъпление спрямо пловдивският волейбол!
Е това е майна,в този нашия град някой леко да почне да повдига глава,и веднага го режат през шията,СРАМОТА.Мястото му е на копчетата ,гол и БОЙ- БОЙ- БОЙ-
ZinedineZidane написа:Имам наколко въпроса към автора на темата:
1. Какво означава потъмнената част? Само за сведение, в ликвидация обявява единствено Окръжен съд, а не някакво си лице, ко ще и бат Бойко да е.
2. Ако приемем, че той просто е инициирал производство, вероятно има някакъв интерес. Какъв е той и дали не става дума за парично задължение?
3. Кое е престъплението, за което е сезирана прокуратурата?
Много е лесно да се интерпретира една информация и да се моделира настройката на хората. Да де, ама тука има много дупки. Без да е точно и ясно, не върви да наси*аш някого просто така. Да не говорим, че има хора, които вече ще го и линчуват.
Не целя заяждане ако някой го приеме така, просто ми стана интересно за какво става въпрос.
По първия въпрос питай неуважаемият г-н Герасимов. Нищо не му пречи сам да го докара до ликвидация.
По вторият - за какъв интерес става дума, искаме да изясни прокуратурата. Ние обществени интерес не намираме.
Закононарушенията са описани в декларацията - Липса на отчетност, разходват се средства, трупа се имущество а документи и отчетност липсват . От тук - сигнал към прокуратурата.
Имаш още една правилна забележка, когато мирише, значи някой се е нас*ал. Ситуацията е такава, че освен от него, няма от кого другиго да е. Хората го търсят, той бяга. Кой бага - нас*ания бяга.
И прочети внимателно декларацията, там е казано точно и ясно. Ако пък повече те интересува, ела в Пловдив да се запознаеш. Ама не се впрягай толкова, ние ще се оправим.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Пловдивчанина
- Контакти:
Ако има закони в тази държава, прокуратурата трябва да се намеси и да сложи там където му е мястото лицето Герасимов!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Туше написа:По първия въпрос питай неуважаемият г-н Герасимов. Нищо не му пречи сам да го докара до ликвидация.
По вторият - за какъв интерес става дума, искаме да изясни прокуратурата. Ние обществени интерес не намираме.
Закононарушенията са описани в декларацията - Липса на отчетност, разходват се средства, трупа се имущество а документи и отчетност липсват . От тук - сигнал към прокуратурата.
Имаш още една правилна забележка, когато мирише, значи някой се е нас*ал. Ситуацията е такава, че освен от него, няма от кого другиго да е. Хората го търсят, той бяга. Кой бага - нас*ания бяга.
И прочети внимателно декларацията, там е казано точно и ясно. Ако пък повече те интересува, ела в Пловдив да се запознаеш. Ама не се впрягай толкова, ние ще се оправим.
Искам да уточня отново, че не целя провокации или каквото и да било друго. Не се впрягам ни най-малко. Интересът ми е първо спортен (и аз съм играл волейбол и обичам играта) и после професионален.
По темата: четох декларацията и коментара, но така и не разбрах какъв се явява тоя Герасимов. От твоя коментар разбирам, че вероятно същият тоя е точил някакви средства неправомерно и по тая логика сигурно е бил управляващ на това дружество.
Иначе, аз съм в Пловдив, няма нужда да идвам.

И най-искрено се надявам да има силен мъжки волейбол в града и да ходим да гледаме всяка седмица. В тоя смисъл се надявам всякакви пречки да бъдат отстранени.
Надявам се да си ме разбрал този път.

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Дано нещата се оправят и този наглец по живо по здраво да освободи от присъствието си волейболния отбор,впил се е като пиявица но ще дойде видов ден.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ZinedineZidane написа:
Искам да уточня отново, че не целя провокации или каквото и да било друго. Не се впрягам ни най-малко. Интересът ми е първо спортен (и аз съм играл волейбол и обичам играта) и после професионален.
По темата: четох декларацията и коментара, но така и не разбрах какъв се явява тоя Герасимов. От твоя коментар разбирам, че вероятно същият тоя е точил някакви средства неправомерно и по тая логика сигурно е бил управляващ на това дружество.
Иначе, аз съм в Пловдив, няма нужда да идвам.![]()
И най-искрено се надявам да има силен мъжки волейбол в града и да ходим да гледаме всяка седмица. В тоя смисъл се надявам всякакви пречки да бъдат отстранени.
Надявам се да си ме разбрал този път.
Знам,че не целиш провокации,познаваме се и знам,че не си такъв човек.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Среща относно бъдещето на ВК Локомотив Пловдив
Утре петък 22.07.2011г в 19ч. на централната трибуна на Лаута ще направим сбирка по повод събитията във ВОЛЕЙБОЛНИЯТ КЛУБ „ЛОКОМОТИВ“. Срещата е от изключителна важност, който може да отдели време и има желание да помогне нека присъства.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Трябва да спрем този пришелец в клуба ни, който основан 1922 да го заличи.Трябва да застанем зад волейболните ни легенди на Пловдив .
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ
Има ли някакво развитие по този проблем?
100 години под светлините на най-ярките прожектори.