Престъпление спрямо пловдивският волейбол!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Re: Престъпление спрямо пловдивският волейбол!

Мнениеот 1912chaflio » 18 юли 2011 17:21

Е това е майна,в този нашия град някой леко да почне да повдига глава,и веднага го режат през шията,СРАМОТА.Мястото му е на копчетата ,гол и БОЙ- БОЙ- БОЙ-

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 18 юли 2011 17:31

ZinedineZidane написа:Имам наколко въпроса към автора на темата:
1. Какво означава потъмнената част? Само за сведение, в ликвидация обявява единствено Окръжен съд, а не някакво си лице, ко ще и бат Бойко да е.
2. Ако приемем, че той просто е инициирал производство, вероятно има някакъв интерес. Какъв е той и дали не става дума за парично задължение?
3. Кое е престъплението, за което е сезирана прокуратурата?

Много е лесно да се интерпретира една информация и да се моделира настройката на хората. Да де, ама тука има много дупки. Без да е точно и ясно, не върви да наси*аш някого просто така. Да не говорим, че има хора, които вече ще го и линчуват.

Не целя заяждане ако някой го приеме така, просто ми стана интересно за какво става въпрос.

По първия въпрос питай неуважаемият г-н Герасимов. Нищо не му пречи сам да го докара до ликвидация.
По вторият - за какъв интерес става дума, искаме да изясни прокуратурата. Ние обществени интерес не намираме.
Закононарушенията са описани в декларацията - Липса на отчетност, разходват се средства, трупа се имущество а документи и отчетност липсват . От тук - сигнал към прокуратурата.

Имаш още една правилна забележка, когато мирише, значи някой се е нас*ал. Ситуацията е такава, че освен от него, няма от кого другиго да е. Хората го търсят, той бяга. Кой бага - нас*ания бяга.
И прочети внимателно декларацията, там е казано точно и ясно. Ако пък повече те интересува, ела в Пловдив да се запознаеш. Ама не се впрягай толкова, ние ще се оправим.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 18 юли 2011 18:00

Ако има закони в тази държава, прокуратурата трябва да се намеси и да сложи там където му е мястото лицето Герасимов!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 юли 2011 18:45

Туше написа:По първия въпрос питай неуважаемият г-н Герасимов. Нищо не му пречи сам да го докара до ликвидация.
По вторият - за какъв интерес става дума, искаме да изясни прокуратурата. Ние обществени интерес не намираме.
Закононарушенията са описани в декларацията - Липса на отчетност, разходват се средства, трупа се имущество а документи и отчетност липсват . От тук - сигнал към прокуратурата.

Имаш още една правилна забележка, когато мирише, значи някой се е нас*ал. Ситуацията е такава, че освен от него, няма от кого другиго да е. Хората го търсят, той бяга. Кой бага - нас*ания бяга.
И прочети внимателно декларацията, там е казано точно и ясно. Ако пък повече те интересува, ела в Пловдив да се запознаеш. Ама не се впрягай толкова, ние ще се оправим.

Искам да уточня отново, че не целя провокации или каквото и да било друго. Не се впрягам ни най-малко. Интересът ми е първо спортен (и аз съм играл волейбол и обичам играта) и после професионален.
По темата: четох декларацията и коментара, но така и не разбрах какъв се явява тоя Герасимов. От твоя коментар разбирам, че вероятно същият тоя е точил някакви средства неправомерно и по тая логика сигурно е бил управляващ на това дружество.
Иначе, аз съм в Пловдив, няма нужда да идвам. :)
И най-искрено се надявам да има силен мъжки волейбол в града и да ходим да гледаме всяка седмица. В тоя смисъл се надявам всякакви пречки да бъдат отстранени.
Надявам се да си ме разбрал този път. ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 18 юли 2011 20:14

Дано нещата се оправят и този наглец по живо по здраво да освободи от присъствието си волейболния отбор,впил се е като пиявица но ще дойде видов ден.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 юли 2011 21:27

ZinedineZidane написа:

Искам да уточня отново, че не целя провокации или каквото и да било друго. Не се впрягам ни най-малко. Интересът ми е първо спортен (и аз съм играл волейбол и обичам играта) и после професионален.
По темата: четох декларацията и коментара, но така и не разбрах какъв се явява тоя Герасимов. От твоя коментар разбирам, че вероятно същият тоя е точил някакви средства неправомерно и по тая логика сигурно е бил управляващ на това дружество.
Иначе, аз съм в Пловдив, няма нужда да идвам. :)
И най-искрено се надявам да има силен мъжки волейбол в града и да ходим да гледаме всяка седмица. В тоя смисъл се надявам всякакви пречки да бъдат отстранени.
Надявам се да си ме разбрал този път. ;)

Знам,че не целиш провокации,познаваме се и знам,че не си такъв човек. ;) "Наси.ане" има,но не от наша страна,а от т.нар. г-н Герасимов. Ако наистина те интересува какво точно се случва,ела да видиш /ще се уточним на ЛС/,така или иначе,ще има сбирка "на място". :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Среща относно бъдещето на ВК Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 21 юли 2011 13:15

Утре петък 22.07.2011г в 19ч. на централната трибуна на Лаута ще направим сбирка по повод събитията във ВОЛЕЙБОЛНИЯТ КЛУБ „ЛОКОМОТИВ“. Срещата е от изключителна важност, който може да отдели време и има желание да помогне нека присъства.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 22 юли 2011 23:32

Трябва да спрем този пришелец в клуба ни, който основан 1922 да го заличи.Трябва да застанем зад волейболните ни легенди на Пловдив .
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 яну 2012 16:39

Има ли някакво развитие по този проблем?
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Локо Пловдив”