При Литекс възможните съперници на практика са само Копенхаген, Висла, Динамо Загреб, Макаби Хайфа и Апоел Никозия, тъй като последните 4 на практика са елиминирали съперниците си във втория кръг. Всичките отбори са солидни, но не са непреодолими. В Гонг пише, че Копенхаген са най-страшни, но аз не съм убеден в това - лично на мен Макаби Хайфа ми изглеждат най-опасни.
При Левски победителят от Рустави - Иртиш изглежда най-лесен. Зависи кой е победителят от Тирана - Спартак Търнава - Спартак изглеждат малко по-добри, но едва ли са непреодолими. С Тирана Левски не би трябвало да имат проблеми. Мидтиланд и Войводина на практика са сигурни за следващия кръг - и двата не бих ги подценил, но Мидтиланд не е от класата на Копенхаген и Брьондби, а и Войводина не би трябвало да са много страшни, като имаме предвид, че на клубно ниво Сърбия са дори по-зле от нас напоследък, като изключим Партизан. Тъй или иначе, срещу Войводина и Мидтиланд Левски би бил фаворит. Легия изглежда най-опасният отбор - лично за мен са по-силни от АИК и Калмар, така че ще е добре да бъдат избегнати.
При Локо Сф има куп неизвестни. Първо Локо не са сигурни за следващия кръг - вярвам, че са по-класен отбор от Металург, но пък 0-0 навън не е толкова добър резултат, колкото го изкарват някои. Освен това, не са ясни крайните победители от Шльонск (или Сласк - различни варианти съм виждал) - Дънди Юн; Хекен - Хонка и Волеренга - Мика. Рийд са единственият сигурен отбор на теория, а Сплит биха навън Домжале и най-вероятно също ще продължат. Признавам, че не съм наясно с класата на тези отбори, но може би Рийд се считат за най-добри. От останалите не мисля, че има някой много страшен, но вероятно са грамотни отбори и не бих казал, че Локо Сф би бил сериозен фаворит срещу някой от тях.
П.П. Има вариант и трите ни отбора да играят с полски - съответно с Висла, Легия и Сласк - или пък със скадинавски - съответно Копенхаген, Мидтиланд и Хекен/Хонка/Волеренга. Може пък да срещнат все балкански съперници - съответно Динамо З, Войводина и Сплит (или пък Домжале, ако поднесат изненада).

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...