Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отборите

Мнениеот siniq_fen » 15 юни 2011 15:34

LaRgO написа:
Red_Girl написа:Винаги си признавам за този мач, че изобщо не са играли при условие, че ни биха 3:1 тук...другите ни победи над тях вече са си заслужени.

Ама тя и тази победа ви е заслужена, аз не искам да я омаловажавам. Иначе е хубаво ако си го признаваш това. И аз съм наясно, че Лацио и Спортинг не играха за нищо.

Съгласен, много трудно български отбори побеждават съперници от такъв ранг (да не говорим за ОФИЦИАЛНИ мачове). Така че е напълно нормално да им се радваме, въпреки че на практика са само резултати, а не победи в кой знае колко важни мачове.
Само Левски!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 15 юни 2011 15:39

siniq_fen написа:Съгласен, много трудно български отбори побеждават съперници от такъв ранг (да не говорим за ОФИЦИАЛНИ мачове). Така че е напълно нормално да им се радваме, въпреки че на практика са само резултати, а не победи в кой знае колко важни мачове.

Да, само резултати са, но пак трябва да се радваме. Просто футболът ни е на такова ниво.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юни 2011 15:41

LaRgO написа:
siniq_fen написа:Съгласен, много трудно български отбори побеждават съперници от такъв ранг (да не говорим за ОФИЦИАЛНИ мачове). Така че е напълно нормално да им се радваме, въпреки че на практика са само резултати, а не победи в кой знае колко важни мачове.

Да, само резултати са, но пак трябва да се радваме. Просто футболът ни е на такова ниво.

Да, за съжаление :( Дано дойде време да имаме реални шансове срещу отбори като тях.
Само Левски!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 15 юни 2011 15:42

siniq_fen написа:Да, за съжаление :( Дано дойде време да имаме реални шансове срещу отбори като тях.

Дано.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 15 юни 2011 17:32

e па Тъча,ако беше вкарал за 2:0 на Анфийлд при едно прекрасно положение в средата на първото полувреме си отиваха на цифра .. ама отде толко майсторство да прехвърли вратаря от двайсетина метра, при положение че вратата беше празна :|
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юни 2011 21:55

Тъча да вкара на Ливърпул ... :lol:
Аз се чудя, как я набута оная топка на Леверкузен ... щото при повторението ясно се видя, че си затвори очите преди да стреля ... :lol:

Не се заблуждавайте !
Дори и да им бяхте повели с 2 гола ... най много да ги бяхте ядосали и в следващите минути да отнесете 4-5 ответни ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отбори

Мнениеот Deluxx » 15 юли 2011 12:28

Пожелавам на Левски - Легия Варшава, на Литекс- Апоел мисля че бяха, на Локо СФ - Австрийци едни бяха

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 юли 2011 12:46

Deluxx написа:Пожелавам на Левски - Легия Варшава, на Литекс- Апоел мисля че бяха, на Локо СФ - Австрийци едни бяха

аз пък ти пожелавам Тотнъм,Севилия,Рома,Шалке или Лацио за плейофа на ЛЕ :) :) :) :) :)

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юли 2011 13:01

При Литекс възможните съперници на практика са само Копенхаген, Висла, Динамо Загреб, Макаби Хайфа и Апоел Никозия, тъй като последните 4 на практика са елиминирали съперниците си във втория кръг. Всичките отбори са солидни, но не са непреодолими. В Гонг пише, че Копенхаген са най-страшни, но аз не съм убеден в това - лично на мен Макаби Хайфа ми изглеждат най-опасни.

При Левски победителят от Рустави - Иртиш изглежда най-лесен. Зависи кой е победителят от Тирана - Спартак Търнава - Спартак изглеждат малко по-добри, но едва ли са непреодолими. С Тирана Левски не би трябвало да имат проблеми. Мидтиланд и Войводина на практика са сигурни за следващия кръг - и двата не бих ги подценил, но Мидтиланд не е от класата на Копенхаген и Брьондби, а и Войводина не би трябвало да са много страшни, като имаме предвид, че на клубно ниво Сърбия са дори по-зле от нас напоследък, като изключим Партизан. Тъй или иначе, срещу Войводина и Мидтиланд Левски би бил фаворит. Легия изглежда най-опасният отбор - лично за мен са по-силни от АИК и Калмар, така че ще е добре да бъдат избегнати.

При Локо Сф има куп неизвестни. Първо Локо не са сигурни за следващия кръг - вярвам, че са по-класен отбор от Металург, но пък 0-0 навън не е толкова добър резултат, колкото го изкарват някои. Освен това, не са ясни крайните победители от Шльонск (или Сласк - различни варианти съм виждал) - Дънди Юн; Хекен - Хонка и Волеренга - Мика. Рийд са единственият сигурен отбор на теория, а Сплит биха навън Домжале и най-вероятно също ще продължат. Признавам, че не съм наясно с класата на тези отбори, но може би Рийд се считат за най-добри. От останалите не мисля, че има някой много страшен, но вероятно са грамотни отбори и не бих казал, че Локо Сф би бил сериозен фаворит срещу някой от тях.

П.П. Има вариант и трите ни отбора да играят с полски - съответно с Висла, Легия и Сласк - или пък със скадинавски - съответно Копенхаген, Мидтиланд и Хекен/Хонка/Волеренга. Може пък да срещнат все балкански съперници - съответно Динамо З, Войводина и Сплит (или пък Домжале, ако поднесат изненада). :)
Последна промяна от Udoji90 на 15 юли 2011 13:05, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

barama
Контакти:

Мнениеот barama » 15 юли 2011 13:03

Литекс ако отстрани следващия си съперник ще се класира ли за групите на Лига Европа

Върни се в “Архив”