Мнениеот v.r.s. » 29 май 2009 16:37
Време е наистина да се организираме за да си види,че сме народ който не позволява да бъде мачкан в собствената си държава.
Крайно време е след като "синдикати","неправителствени" организации и други, които са длъжни да защитават интересите на държавата и нейните граждани а не го правят,да се организираме сами чрез фен-клубовете на всички отбори в страната,които да заместят неработещите цитирани по горе инстанции.
Нека забравим клубните си пристрастия и да покажем,че сме достоен народ какъвто сме били векове наред,като не сме се спирали пред нищо в името на България и обединението на нацията ни,за което сме дали много жертви.
Тези две деца са част от нацията и като такива трябва да бъдат защитени от бруталното отношение спрямо тях от чужди граждани и безхаберните и продажни български инстанции,които трябва да следят за защитата на правата им.
Полският съд ги присъдил на майката,а къде е Българският такъв.Какво пречи да бъдат присъдени от него на бащата и по този начин да бъде предотвратено насилтвеното им отвеждане от страната.
Искренно се надявам председателите на фен-клубовете от цялата страна да се свържат помежду си и организират,за да помогнем на децата и техните близки.Защото това което става е унизително и съм сигурен,че в никоя друга държава няма да бъде позволено да се случи.
Също така съм сигурен,че едно такова обединение ще стресне онези нещастници които продадоха националните интереси и народа ни,защото няма как да го направят пенсионерите и тези които са организирани от синдикатите,тъй като и техните митинги и демонстрации се контролират от същите продажници,чрез същите тези "синдикати"(знам го защото съм го видял и изпитал).
Подобно обединение беше предложено преди време от потребител във форума и наистина мисля,че момента е назрял,като този случай може да е катализатора за осъществяването му.