Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2009 16:07

Nikona, само с хъс и желание не става ;)
Да тези момчета от Левски ще станат добри футболисти, но все още не са готови за 100%-тови титуляру.
Те и Пирин във финала излязоха нахъсани и надъхани, но опита си каза думата.
Светльо, в каква форма е в момента не зная, но незабравяй, че минал през английската школа :!:
Вземи един Кишишев, който ще става скоро на 35 години, какво прави в Литекс, все едно кара втора младост.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2009 16:09

PFC Litex написа:Отборът на Пелето изпадна във втора Бундеслига, което автоматично го прави свободен агент.
Пелето се връща в България, избира между Литекс и ЦСКА
Националът Станислав Ангелов е пред завръщане в "А" група. Немският тим на българина - Енерги (Котбус) е пред изпадане във Втора Бундеслига, което автоматически прави Пелето свободен агент. Първи с него са се свързали от "Армията", където Люпо Пенев трескаво търси качествен вътрешен халф. Впоследствие обаче Ангелов е бил потърсен и от човекът, който го направи сериозен футболист - Станимир Стоилов. Мъри също изпитва проблеми в центъра, където унгарецът Дюри се провали и ще бъде върнат обратно след преотстъпването за 6 месеца.
Самият Ангелов искал да се прибере в България, единственият проблем може да е семейството му. То настоявало да остане в Германия, защото вече свикнало с начина на живот. Пелето поискал от Литекс и ЦСКА да изчака до средата на юни да види дали ще има по-сериозни оферти, след което ще отговори на тези от България.

Определено в ЦСКА няма да отиде.
В Литекс треньор е Мъри, които е и национален селекционер и така мисля, че казуса е ясен ;)

За мен не е много ясен този казус... Пелето избяга от България за да печели повече пари. Не мисля, че пак би се върнал тук...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 29 май 2009 16:15

а тези момчета от Левски ще станат добри футболисти, но все още не са готови за 100%-тови титуляру.
Те и Пирин във финала излязоха нахъсани и надъхани, но опита си каза думата.
Светльо, в каква форма е в момента не зная, но незабравяй, че минал през английската школа :!:
Вземи един Кишишев, който ще става скоро на 35 години, какво прави в Литекс, все едно кара втора младост.

Ми за Пирин незнам как са излезли, защото в България гледам само мачове на Левски /а от чуждите само ако е някое дерби/. Може и през извънземната школа да е минал ма като не е играл почти цял сезон и след 20 мин ще е "без въздух". А Кишишев незнам ква младост кара ма се видя на мачовете на националния, че е пълна дупка и е толкова зле с физическата подготовка, че играхме с 10 човека все едно. Това, че мъри го бута в националния никак не му прави чест.
Изображение

bulgaria_air
Контакти:

Re: БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ !

Мнениеот bulgaria_air » 29 май 2009 16:17

Каузата е много добра.Днес гледах клипчето няколко пъти и още ми кънти в главата как момиченцето викаше за помощ.Няма ли начин неделя да се съберем?Почивен ден е и може би много повече хора ще се присъединят.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 май 2009 16:27

Би било много добре преди мача в неделя пред Полското посолство да се организираме. Имайки предвид , че се очакват 15-20 000 души на мача , 1/3та да отидат ще повлекът много хора със себе си и огромен медиен интерес.
Не се ли отрази от чужда медия , все едно нищо не е станало.
Българския съд е предал децата! Именно той е пратил тези "пазители на реда" да подпомогнат този акт на държавно предателство.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 29 май 2009 16:28

ПОДКРЕПЯМ!!! КЪДЕ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА??? КЪДЕ СА МАЗНИТЕ ПОЛИТИЦИ???
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 29 май 2009 16:36

botevskij

НАПРАВЕНО :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 29 май 2009 16:37

Време е наистина да се организираме за да си види,че сме народ който не позволява да бъде мачкан в собствената си държава.
Крайно време е след като "синдикати","неправителствени" организации и други, които са длъжни да защитават интересите на държавата и нейните граждани а не го правят,да се организираме сами чрез фен-клубовете на всички отбори в страната,които да заместят неработещите цитирани по горе инстанции.
Нека забравим клубните си пристрастия и да покажем,че сме достоен народ какъвто сме били векове наред,като не сме се спирали пред нищо в името на България и обединението на нацията ни,за което сме дали много жертви.
Тези две деца са част от нацията и като такива трябва да бъдат защитени от бруталното отношение спрямо тях от чужди граждани и безхаберните и продажни български инстанции,които трябва да следят за защитата на правата им.
Полският съд ги присъдил на майката,а къде е Българският такъв.Какво пречи да бъдат присъдени от него на бащата и по този начин да бъде предотвратено насилтвеното им отвеждане от страната.

Искренно се надявам председателите на фен-клубовете от цялата страна да се свържат помежду си и организират,за да помогнем на децата и техните близки.Защото това което става е унизително и съм сигурен,че в никоя друга държава няма да бъде позволено да се случи.
Също така съм сигурен,че едно такова обединение ще стресне онези нещастници които продадоха националните интереси и народа ни,защото няма как да го направят пенсионерите и тези които са организирани от синдикатите,тъй като и техните митинги и демонстрации се контролират от същите продажници,чрез същите тези "синдикати"(знам го защото съм го видял и изпитал).

Подобно обединение беше предложено преди време от потребител във форума и наистина мисля,че момента е назрял,като този случай може да е катализатора за осъществяването му.

botevskij

Мнениеот botevskij » 29 май 2009 16:39

в неделя в 14часа щяло да има протест пред полското посолство

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 29 май 2009 16:41

Много от тия дето се събудиха ги няма вече(разбирайте го както щете).А иначе в матрицата е много удобно-лежиш си и някой друг мисли вмест теб.
Стига с тия истерии! Има си други начини за решение на проблема .А и напоследък забелязвам ,че до каквото се докоснат т.нар. фенклубчета и организирани фенове се опорочава. :|

Върни се в “Архив”