Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот LFC1892 » 14 юли 2011 14:46

Gil-galad написа:Стига се заяждахте бе....се едно не сте фенове на един и същи отбор...И мене ме дразнят много неща ама си мълча и си публикувам каквито новини намеря... :)

А до колегата който каза, че трансфера може да се забави, вече има и снимки на Даунинг, който е пристигнал на Мелууд днес :)

Мамка му, не се е развалила колата по пътя. :mrgreen:
Айде, аз ще излизам сега. До довечера да сте минали страница номер 200, че искам трансфериии. А и колегата с 3-0 също иска. :lol:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 14 юли 2011 14:50

RedMagic написа:Карате се за глупости... Не е хубаво 3-4 фена на Ливърпул да се карат, да спорят може би, но да се карат изглежда доста глупаво... Искам да кажа малко за трансфера на Даунинг. Много съм доволен от него, не знам какво не му харесвате на момчето. Бил дърво, надценено англичанче, имало много по-добри крила от него, сред които Мата, Азар, Ди Мария, Ленън и т.н., но замисляте ли се какво би станало ако примерно Мата, който сега е голямата звезда на Валенсия, дойде в Англия и се провали ? Замисляте ли се какъв опит има във ВЛ Даунинг и колко по-полезен ще ни бъде от Мата ? Сигурно не, а направо говорите... Вижте този клип и тогава кажете, че е слаб !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0gZQghP_DkA[/youtube]

Ами няколко човека си изказваме мнението и почва да ни се говори как да сме станели фенове на друг отбор, затова че не ни харесва нещо. А за Даунинг, аз не казвам, че е лош играч, но е на 27 години (навършва ги на 22 юли). Къде отиде политиката за вземане на млади играчи? Аз разбирам да го вземем за 5 милиона, ама 20 милиона за 27-годишен играч на Вила. И да, знам че не ги давам аз тези пари и че нещата са се променили с идването на ДХ и имаме пари. Просто повечето смятаме, че с тези пари (+ някой друг милион може би) можеше да се вземе млад и в същото време класен играч. Аз лично, нямам нищо против британизацията, нищо против Керъл, Хендерсън, Даунинг, Адам. Но както каза един колега, от тези четиримата, само един заслужава парите си и това е Адам. Лично мнение.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2011 14:53

Спекулации, че сме отправили оферта за Игуаин... :shock: :shock: :shock: Започва да става все по-интересно :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 14 юли 2011 14:58

RedMagic написа:Карате се за глупости... Не е хубаво 3-4 фена на Ливърпул да се карат, да спорят може би, но да се карат изглежда доста глупаво... Искам да кажа малко за трансфера на Даунинг. Много съм доволен от него, не знам какво не му харесвате на момчето. Бил дърво, надценено англичанче, имало много по-добри крила от него, сред които Мата, Азар, Ди Мария, Ленън и т.н., но замисляте ли се какво би станало ако примерно Мата, който сега е голямата звезда на Валенсия, дойде в Англия и се провали ? Замисляте ли се какъв опит има във ВЛ Даунинг и колко по-полезен ще ни бъде от Мата ? Сигурно не, а направо говорите... Вижте този клип и тогава кажете, че е слаб !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0gZQghP_DkA[/youtube]

И аз предпочитам да се карам с фенове на други отбори и наи-вече на Юнаитед, но за Даунинг си прав, аз го харесвам и не знам защо почти всички го съдите... без да е направил каквото и да е за отбора... и по рисков е трансфера на Мата защото той трябва да се приспособява а за Даунинг това ще е по лесно защото има доста опит в в Вишата лига.

Аз разбирам да го вземем за 5 милиона, ама 20 милиона за 27-годишен играч на Вила.

и какво като е 27, повечето от вас си мислят че 1 играч щом мине 30-те вече не става за нищо.. еми по тази логика играчи като Джерард,Каут,Лампард (33), и редица други трябва да са свършили курса.
Последна промяна от lfc_fan на 14 юли 2011 15:03, променено общо 1 път.
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2011 14:58

Gil-galad написа:Спекулации, че сме отправили оферта за Игуаин... :shock: :shock: :shock: Започва да става все по-интересно :lol: :lol: :lol:

Хммммм, взети 2 халфа, крило, сега оферта и за нападател - значи в защита има нещо договорено, което ще избухне в някой скорошен момент :shock: . Дали няма да е съгражданина ;) ?!?
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 15:04

Mighty Reds написа:
Gil-galad написа:Спекулации, че сме отправили оферта за Игуаин... :shock: :shock: :shock: Започва да става все по-интересно :lol: :lol: :lol:

Хммммм, взети 2 халфа, крило, сега оферта и за нападател - значи в защита има нещо договорено, което ще избухне в някой скорошен момент :shock: . Дали няма да е съгражданина ;) ?!?

Може и така да е ;)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 14 юли 2011 15:11

lfc_fan написа:и какво като е 27, повечето от вас си мислят че 1 играч щом мине 30-те вече не става за нищо.. еми по тази логика играчи като Джерард,Каут,Лампард (33), и редица други трябва да са свършили курса.

Ами ти изброяваш играчи, играещи от минимум 5 години в ТОП отбори, а не купени на 27 години. Ако Даунинг беше голяма класа, нямаше да е играл само в Боро и Вила до 27-мата си годишнина. За мен той е играч, запълващ дупката временно. И съм сигурен, че ще е полезен, защото наистина има хубаво центриране и се надявам Керъл да се възползва от това, но пак казвам (ала Божинов :lol: ), смятам че има много по-добри и перспективни крила за тези пари. Както и да е, аз вярвам, че и така ще станем шампиони .

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 15:14

LFC1892 написа:
lfc_fan написа:и какво като е 27, повечето от вас си мислят че 1 играч щом мине 30-те вече не става за нищо.. еми по тази логика играчи като Джерард,Каут,Лампард (33), и редица други трябва да са свършили курса.

Ами ти изброяваш играчи, играещи от минимум 5 години в ТОП отбори, а не купени на 27 години. Ако Даунинг беше голяма класа, нямаше да е играл само в Боро и Вила до 27-мата си годишнина. За мен той е играч, запълващ дупката временно. И съм сигурен, че ще е полезен, защото наистина има хубаво центриране и се надявам Керъл да се възползва от това, но пак казвам (ала Божинов :lol: ), смятам че има много по-добри и перспективни крила за тези пари. Както и да е, аз вярвам, че и така ще станем шампиони .

Аз не вярвам, че ще станем шампиони, докато не си оправим скапаната защита !!!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 14 юли 2011 15:20

Все пак да не забравяме на кой клуб сме фенове. :)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2011 15:26

LFC1892 написа:Все пак да не забравяме на кой клуб сме фенове. :)

Тебе не те ли напъдиха да си търсиш нов отбор ?!? :shock: :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”