RedMagic написа:Карате се за глупости... Не е хубаво 3-4 фена на Ливърпул да се карат, да спорят може би, но да се карат изглежда доста глупаво... Искам да кажа малко за трансфера на Даунинг. Много съм доволен от него, не знам какво не му харесвате на момчето. Бил дърво, надценено англичанче, имало много по-добри крила от него, сред които Мата, Азар, Ди Мария, Ленън и т.н., но замисляте ли се какво би станало ако примерно Мата, който сега е голямата звезда на Валенсия, дойде в Англия и се провали ? Замисляте ли се какъв опит има във ВЛ Даунинг и колко по-полезен ще ни бъде от Мата ? Сигурно не, а направо говорите... Вижте този клип и тогава кажете, че е слаб !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0gZQghP_DkA[/youtube]
Ами няколко човека си изказваме мнението и почва да ни се говори как да сме станели фенове на друг отбор, затова че не ни харесва нещо. А за Даунинг, аз не казвам, че е лош играч, но е на 27 години (навършва ги на 22 юли). Къде отиде политиката за вземане на млади играчи? Аз разбирам да го вземем за 5 милиона, ама 20 милиона за 27-годишен играч на Вила. И да, знам че не ги давам аз тези пари и че нещата са се променили с идването на ДХ и имаме пари. Просто повечето смятаме, че с тези пари (+ някой друг милион може би) можеше да се вземе млад и в същото време класен играч. Аз лично, нямам нищо против британизацията, нищо против Керъл, Хендерсън, Даунинг, Адам. Но както каза един колега, от тези четиримата, само един заслужава парите си и това е Адам. Лично мнение.