Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: Арш-новият Гошо Христов!!

Мнениеот pe4kata » 14 юли 2011 00:08

Колега,ти (Вие) кога ще получиш (те) удовлетворение?Когато някой вкара 30 гола преди да започне първенството?Може би трябва да наниже поне още 20.....Новия Г.Х. аман от разбирачи и специалисти...Пази Боже-сляпо да прогледа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юли 2011 00:10

Cesc Fabregas написа:Ако бях на ваше място, далеч повече щях да се притеснявам за дантелената халфова линия или слабата защита. Погледнете колко много атаки имат през центъра Амкар. Това е доста по-голям проблем от това че един нападател е изпуснал 3 положения за цял мач...

Къде видя "дантелената халфова линия"? :lol: Опорните ни халфове бяха надиграни в една атака от видеото в спортал. ;) А много скоро защитата ще е променена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 юли 2011 00:10

Извинявам се предварително, но авторът на темата явно е тъп.
Да оценяваш с крайни оценки играч, който не си гледал и който няма три мача за новия си отбор, си е чиста проба малоумие. Има си хас, сега да се започне плюене по новите играчи още преди да е почнал бг шампионата. Тогава вече тъпомерът ще удари тавана с пълни сили.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 юли 2011 00:11

Tommi написа:
Cesc Fabregas написа:Ако бях на ваше място, далеч повече щях да се притеснявам за дантелената халфова линия или слабата защита. Погледнете колко много атаки имат през центъра Амкар. Това е доста по-голям проблем от това че един нападател е изпуснал 3 положения за цял мач...

Къде видя "дантелената халфова линия"? :lol: Опорните ни халфове бяха надиграни в една атака от видеото в спортал. ;) А много скоро защитата ще е променена.

ИзображениеИзображениеИзображениеСтига бе, една атака, моля ти се, не се излагайИзображениеИзображениеПогледни колко пъти стигат до положения след атаки през центъра!!!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 14 юли 2011 00:14

ehh написа:Извинявам се предварително, но авторът на темата явно е тъп.
Да оценяваш с крайни оценки играч, който не си гледал и който няма три мача за новия си отбор, си е чиста проба малоумие. Има си хас, сега да се започне плюене по новите играчи още преди да е почнал бг шампионата. Тогава вече тъпомерът ще удари тавана с пълни сили.

С това мнение-темата се изчерпа за мен! Съгласен на 100%
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 14 юли 2011 00:17

Аз не се извинявам-автора е тъп.

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Мнениеот ceckonashia » 14 юли 2011 00:18

Абсолютно прав си,не е тъп,ами направо тъпоъгълен...Аман от глупендерски словоизлиания.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юли 2011 00:19

Cesc Fabregas написа:
Tommi написа:

ИзображениеИзображениеИзображениеСтига бе, една атака, моля ти се, не се излагайИзображениеИзображениеПогледни колко пъти стигат до положения след атаки през центъра!!!

Титулярните ни опорни халфове (Гаджев и Грийн) бяха надиграни веднъж, не знам ти какво гледаш и как тълкуваш играта. :roll: Централните ни защитници допуснаха няколко грешки, но вече ти казах, че скоро защитата ни в центъра ще е наполовина променена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 14 юли 2011 00:21

Що за българи сте :Х щом обиждате свои сънародници :Х нямам думи аз никой до сега не съм обиждал така! С какво го заслужавам? просто си изказвам мнението :( човек нищо да не каже ...

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 14 юли 2011 00:26

nikit0o_ndn написа:Що за българи сте :Х щом обиждате свои сънародници :Х нямам думи аз никой до сега не съм обиждал така! С какво го заслужавам? просто си изказвам мнението :( човек нищо да не каже ...

Виж сега, явно си малък на години и не го взимай навътре ;) аз те разбирам по-детински и ти се извинявам :!: просто някой път изтрещяваме и така де.......
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Архив”