Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Арш-новият Гошо Христов!!
Колега,ти (Вие) кога ще получиш (те) удовлетворение?Когато някой вкара 30 гола преди да започне първенството?Може би трябва да наниже поне още 20.....Новия Г.Х. аман от разбирачи и специалисти...Пази Боже-сляпо да прогледа.
Cesc Fabregas написа:Ако бях на ваше място, далеч повече щях да се притеснявам за дантелената халфова линия или слабата защита. Погледнете колко много атаки имат през центъра Амкар. Това е доста по-голям проблем от това че един нападател е изпуснал 3 положения за цял мач...
Къде видя "дантелената халфова линия"?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Извинявам се предварително, но авторът на темата явно е тъп.
Да оценяваш с крайни оценки играч, който не си гледал и който няма три мача за новия си отбор, си е чиста проба малоумие. Има си хас, сега да се започне плюене по новите играчи още преди да е почнал бг шампионата. Тогава вече тъпомерът ще удари тавана с пълни сили.
Да оценяваш с крайни оценки играч, който не си гледал и който няма три мача за новия си отбор, си е чиста проба малоумие. Има си хас, сега да се започне плюене по новите играчи още преди да е почнал бг шампионата. Тогава вече тъпомерът ще удари тавана с пълни сили.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Tommi написа:Cesc Fabregas написа:Ако бях на ваше място, далеч повече щях да се притеснявам за дантелената халфова линия или слабата защита. Погледнете колко много атаки имат през центъра Амкар. Това е доста по-голям проблем от това че един нападател е изпуснал 3 положения за цял мач...
Къде видя "дантелената халфова линия"?Опорните ни халфове бяха надиграни в една атака от видеото в спортал.
А много скоро защитата ще е променена.

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- cska - maina
ehh написа:Извинявам се предварително, но авторът на темата явно е тъп.
С това мнение-темата се изчерпа за мен! Съгласен на 100%
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Аз не се извинявам-автора е тъп.
- ceckonashia
- Контакти:
Абсолютно прав си,не е тъп,ами направо тъпоъгълен...Аман от глупендерски словоизлиания.
Cesc Fabregas написа:Tommi написа:Cesc Fabregas написа:Ако бях на ваше място, далеч повече щях да се притеснявам за дантелената халфова линия или слабата защита. Погледнете колко много атаки имат през центъра Амкар. Това е доста по-голям проблем от това че един нападател е изпуснал 3 положения за цял мач...
Къде видя "дантелената халфова линия"?Опорните ни халфове бяха надиграни в една атака от видеото в спортал.
А много скоро защитата ще е променена.
Стига бе, една атака, моля ти се, не се излагай
Погледни колко пъти стигат до положения след атаки през центъра!!!
Титулярните ни опорни халфове (Гаджев и Грийн) бяха надиграни веднъж, не знам ти какво гледаш и как тълкуваш играта.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Що за българи сте :Х щом обиждате свои сънародници :Х нямам думи аз никой до сега не съм обиждал така! С какво го заслужавам? просто си изказвам мнението
човек нищо да не каже ...

- cska - maina
nikit0o_ndn написа:Що за българи сте :Х щом обиждате свои сънародници :Х нямам думи аз никой до сега не съм обиждал така! С какво го заслужавам? просто си изказвам мнениеточовек нищо да не каже ...
Виж сега, явно си малък на години и не го взимай навътре

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг