Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КОГА СТАРТИРА ЛЕВСКИ В ЕКТ АКО СТАНЕ ШАМПИОН
левски се включваше във втори или трети кръг,аз си мисля че във втори 

Re: Херо в Левски
Херо не е човекът, който може да ни изведе в Европа. Добър треньор, но за нашето първенство. Ако влезе в щаба на някаква длъжност - може, но не и треньор. По-добре да се даде шанс на Кокала, а пък и с оглед на краткото време за подготовка, мисля, че е по-добър вариант.
БГ шампиона, все още не смея да кажа Левски
, се включва от втори кръг и ще бъде сред поставените отбори и във втория и третия кръг /28/29.07 и 04/05.08/. Ако, дай боже ги преодолее, Левски ще бъде поставен и в четвъртия плей-офен кръг.

blue_zara написа:Жребият е на 22.06.09, като се тегли едновременно за втори и трети квалификационен кръг на ШЛ. Мачовете от втория кръг са на 14/15.07, а реваншите на 21/22.07.
Според мен, ако има нови имена в отбора те вече трябва да са ясни и след приключване на шампионата, само да се обявят официално. Притеснява ме по-скоро факта, че в паузата няма да има с кого да се играят приятелски срещи, тъй като повечето отбори ще са в почивка предполагам.
Регламента е еднакъв за всички съперници, така че това не би трябвало да ни притеснява, колкото до селекцията - ами предполагам, че са набелязали някакви имена вече и се работи по нея!
- stefan_bg2
- Контакти:
Добре, че мачовете не са след месеци, така Левски да запази формата и да я подобрява дори.....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
наистина от една страна е добре, че няма мн време за размотаване, но от друга пък може да ни изиграе лоша шега, че няма време да отпочинат. все пак се надявам да влезем в едни от групите предвид сравнително лекия път до там 

ЕЕЕ форум HOOLSстига сте си пускали тъпизми имаме тренер няма нужда да се сменя без причини 

Нали знаете левски редува силни и слаби години в европа . Така , че този сезон мисля че ще направиме пробив и ще влезнеме поне в групите на лига европа . Дано не продадеме основните си играчи ( жо , зе , тасевски , рабех ) , да закупиме гаджев . Привличаме кривия , централен нападател и един защитник , и мисля че сме готови поне за групите на лига европа .
denizli написа:ЕЕЕ форум HOOLSстига сте си пускали тъпизми имаме тренер няма нужда да се сменя без причини
хЬхаьИЬйЯх ... свали розовите очила.. как без причина бре.. ние сме такива трагедии че ще видиш че и най най лекия жребий да ни се падне пак ще ни е трудно да ги биеме не се самозалъгвайте че като сме били слабия ЦСКА значи сме нещо много пълни трагедии сме и ЛЕВСКИ и ЦСКА... кога си видял целия отбор да играе силно ?! Ако не направят нещо Зе , Жо или Тасевски .. и от сутрин до вечер да играят пак няма да вкарат гол.. но и Херо не става за Левски ако трябва да се избира между него и Кокала то по добре според мен е Кокала..
Кокала е много по-голям левскар от Наско и Мъри взети заедно и с нищо не е по-лош като треньор от Мъри, Херо и който и да било друг български треньор!!
Писал съм и преди - ако ще идва Гуус, Жозе или Карло, да го сменяме, ама за да дойде Херо или Дзверо?!
Писал съм и преди - ако ще идва Гуус, Жозе или Карло, да го сменяме, ама за да дойде Херо или Дзверо?!