Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dakota
Контакти:

Re: КОГА СТАРТИРА ЛЕВСКИ В ЕКТ АКО СТАНЕ ШАМПИОН

Мнениеот dakota » 28 май 2009 11:42

левски се включваше във втори или трети кръг,аз си мисля че във втори :?

blue_zara
Контакти:

Re: Херо в Левски

Мнениеот blue_zara » 28 май 2009 11:43

Херо не е човекът, който може да ни изведе в Европа. Добър треньор, но за нашето първенство. Ако влезе в щаба на някаква длъжност - може, но не и треньор. По-добре да се даде шанс на Кокала, а пък и с оглед на краткото време за подготовка, мисля, че е по-добър вариант.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 28 май 2009 11:46

БГ шампиона, все още не смея да кажа Левски :) , се включва от втори кръг и ще бъде сред поставените отбори и във втория и третия кръг /28/29.07 и 04/05.08/. Ако, дай боже ги преодолее, Левски ще бъде поставен и в четвъртия плей-офен кръг.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 28 май 2009 11:49

blue_zara написа:Жребият е на 22.06.09, като се тегли едновременно за втори и трети квалификационен кръг на ШЛ. Мачовете от втория кръг са на 14/15.07, а реваншите на 21/22.07.
Според мен, ако има нови имена в отбора те вече трябва да са ясни и след приключване на шампионата, само да се обявят официално. Притеснява ме по-скоро факта, че в паузата няма да има с кого да се играят приятелски срещи, тъй като повечето отбори ще са в почивка предполагам.

Регламента е еднакъв за всички съперници, така че това не би трябвало да ни притеснява, колкото до селекцията - ами предполагам, че са набелязали някакви имена вече и се работи по нея!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 28 май 2009 11:54

Добре, че мачовете не са след месеци, така Левски да запази формата и да я подобрява дори.....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 28 май 2009 11:58

наистина от една страна е добре, че няма мн време за размотаване, но от друга пък може да ни изиграе лоша шега, че няма време да отпочинат. все пак се надявам да влезем в едни от групите предвид сравнително лекия път до там ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
denizli
Контакти:

Мнениеот denizli » 28 май 2009 12:19

ЕЕЕ форум HOOLSстига сте си пускали тъпизми имаме тренер няма нужда да се сменя без причини :evil:

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 28 май 2009 12:24

Нали знаете левски редува силни и слаби години в европа . Така , че този сезон мисля че ще направиме пробив и ще влезнеме поне в групите на лига европа . Дано не продадеме основните си играчи ( жо , зе , тасевски , рабех ) , да закупиме гаджев . Привличаме кривия , централен нападател и един защитник , и мисля че сме готови поне за групите на лига европа .

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 28 май 2009 12:30

denizli написа:ЕЕЕ форум HOOLSстига сте си пускали тъпизми имаме тренер няма нужда да се сменя без причини :evil:

хЬхаьИЬйЯх ... свали розовите очила.. как без причина бре.. ние сме такива трагедии че ще видиш че и най най лекия жребий да ни се падне пак ще ни е трудно да ги биеме не се самозалъгвайте че като сме били слабия ЦСКА значи сме нещо много пълни трагедии сме и ЛЕВСКИ и ЦСКА... кога си видял целия отбор да играе силно ?! Ако не направят нещо Зе , Жо или Тасевски .. и от сутрин до вечер да играят пак няма да вкарат гол.. но и Херо не става за Левски ако трябва да се избира между него и Кокала то по добре според мен е Кокала..

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 28 май 2009 12:33

Кокала е много по-голям левскар от Наско и Мъри взети заедно и с нищо не е по-лош като треньор от Мъри, Херо и който и да било друг български треньор!!
Писал съм и преди - ако ще идва Гуус, Жозе или Карло, да го сменяме, ама за да дойде Херо или Дзверо?!

Върни се в “Архив”