liverpool96 написа:Някой може ли да ми опише качествата на Андре Уиздъм, тъй като го намират за голям талант, а в интернет не попадам на нищо интересно. Нямам толкова наблюдения на момчетата от школата, затова се обръщам към Вас.

Гледах доста мачове на резервите през сезона ,Уйздъм все още е доста рисков централен защитник,прави доста грешки ,но се вижда kато цяло,че има физика и качества момчето а и още е твърде млад и неопитен ,дано да израстне под ръководството на кадърния испанец Родолфо Борел,който работи много добре с момчетата .Повече ме впечатлиха разиграващия атакуващ испански халф Сусо и моя любимец португалското дясно крило Тони Силва,дефанзивния халф Майкъл Робертс също не е лош футболист както и разбира се двата бека Фланаган и Робинсън.Лявото крило Том Инс не ми допадна особено ,постояно влиза навътре и играе много индивидуално ,няма навика да центрира.От по малките лявото крило Рахим Стърлинг е страхотен както и централния нападател Адам Морган,тези са общо взето ,които изпъкват от школата,никак не са малко ! Не съм гледал играта на Коуди ,хвалят го и ми е интересно да го вида.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.